Desktop Utilities software downloaden

FreePOS 1.03
VERSIE 2.0 is vrijgegeven - 2005/07/12 Factory ondersteuning is NU GRATIS ook via e-mail. FreePOS doet alles het grote POS-software pakketten doen ... zonder de kosten. Download een 2-terminal versie zonder kosten. Als je die groter zijn dan 2
 
0

Demonstratie
RSVME 1.0
RSVME is een gratis survey tool die integreert met Outlook en andere e-mail pakketten, en maakt het verkrijgen van feedback van mensen in een handomdraai.
 
0

Demonstratie
ezForm Filler 1.0
EzForm Filler stelt u in staat database van de invulbare PDF-bestanden te behouden. U zult in staat zijn om data entry formulieren op basis van het Adobe PDF-documenten te maken, haal de opgeslagen PDF-bestanden, te herstellen opgeslagen informatie,
 
0

Demonstratie
PicoXT 3.1
100% assembler geschreven klein (29.696 bytes) IBM PC-XT (tm)-emulator. Het ondersteunt waar 4.77MHz snelheid emulatie; CGA, EGA en VGA grafische modus, en PC Speaker geluid emulatie. Het kunnen ondersteunen 2 harde schijven. Degenen die hebben
 
0

Shareware
Invoice 101 - Mac 1.5
Invoice101 is een krachtig factuur programma met een eenvoudig te gebruiken interface en geavanceerde functionaliteit.
 
0

Shareware
CAMback easy 1.5
CAMback Easy ondersteunt NC gegevensoverdracht op een seriële poort en effectief NC data management in aanpasbare map constructies volgens machine of bestandstype.
 
0

Demonstratie
VolumeTouch 1.10
VolumeTouch is een freeware vervanging van nut voor de luidspreker-pictogram Windows.
 
0

Shareware
TradingSolutions 3.1
Financiële analyse en de investeringen software die traditionele technische analyse combineert met state-of-the-art kunstmatige intelligentie technologieën.
 
0

Demonstratie
TaskSwitchXP Pro 2.07
TaskSwitchXP is een geavanceerd taakbeheer hulpprogramma dat gaat verder waar de standaard Windows Alt + Tab switcher ophoudt.
 
0

Shareware
The One Day Webmaster eBook Demo 2
Dit eBook leert de niet-of semi-professional de basisprincipes van het maken, bewerken, uploaden en beheren van een website.
 
0

Shareware
Username Password Saver 2.90
Sla gebruikersnamen en wachtwoorden. Login to Edit / View.
 
0

Demonstratie
SmartCodeComponent 1.0
SmartCodeComponent kunt u eenvoudig professionele kwaliteit barcodes toevoegen aan Office-documenten zoals die van Word en Excel.
 
0

Demonstratie
NetCafe DS 1.3
Standart Cafe Controle Features: * Open de tabel * Sluit de tabel * Bewerk de tabel * Verhoog / verlaag het Aantal van de Lijst * Prijzen en AdditionThis Programma Superioriteit de Anderen: * Dagelijks, Maandelijks, Jaarlijks Rapporten * Lening.
 
0

Demonstratie
PressGenie 1.0
PressGenie kunnen berekenen voor elke standaard printopdrachten Out of the box. Gebruikers kunnen offertes en Job-Tickets van de beursgenoteerde job vragen maken en bijhouden van de opdrachtstatus en neem sales rapportages. PressGenie 's Unieke en
 
0

Demonstratie
Weddle's Auto Maintenance Tracker 1.0
Weddle's Auto Onderhoud Tracker is een makkelijk te gebruiken programma waarmee je informatie over je auto's, auto-onderdelen, wanneer u voor het laatst veranderd uw olie, waar u onderhouden laatste en nog veel meer kreeg.
 
0

Shareware
Fashion Statements 1.0
Fashion Statements is ontworpen om de meest recente in hoge kwaliteit mode en politiek / artistieke kleding te leveren.
 
0

Shareware
Fashion Statements for Women 1.0
Fashion Statements voor Vrouwen is ontworpen om de meest recente in hoge kwaliteit mode en politiek / artistieke kleding te leveren.
 
0

Shareware
Fashion Statements for Men 1.0
Fashion Statements voor mannen is ontworpen om de meest recente in hoge kwaliteit mode en politiek / artistieke kleding te leveren.
 
0

Shareware
PlacesBar Constructor 1.2
Met deze tool kunt u de snelkoppelingen weergegeven in de placebar aan de linkerkant van Window's aanpassen openen / dialoogvenster opslaan
 
0

Shareware
EZ-DepositSlip 3
Maak bankdeposito enten met uw PC met gewoon papier en laser printer. Aanpasbaar aan elk bedrijf of organisatie controleren of spaarrekening.
 
0

Shareware