Desktop Utilities software downloaden

Investigator Report-Case Management Software 4.0
De Investigator rapport biedt een volledig gamma van case management functionaliteit. Hij kan een onbeperkt aantal van de zaken.
 
0

Shareware
GenesisIV 6
Genesis IV is een landschap database en grafische systeem vooral gericht op professionele GIS en Pedagogische gebruikers.
 
0

Demonstratie
jRestaurant 1.2
jRestaurant is een Point of Sale systeem aanvraag speciaal is ontworpen voor Bar en restaurants. Het is ontworpen om te draaien op een gewone Windows-pc met een ontvangst printer.
 
0

Demonstratie
Personal Finance Quizzes 1.0
Personal Finance Quizzen is een gratis Windows-programma dat u kan helpen kennis maken met de terminologie gebruikt in persoonlijke financiën en investeringen.
 
0

Shareware
Personal Budget Manager 2.3
Paars Parrot Personal Budget Manager? helpt u een betere controle krijgen van en inzicht in uw financiën.
 
0

Shareware
Subliminal MindXP 2.2
De meest krachtige, efficiënte, uitgebreide en volledig programmeerbare Subliminal Messaging programma is eindelijk aangekomen ...
 
0

Shareware
Star Call Manager 1.00
Star Bel Manger is een applicatie te beheren en telefoongesprekken track in uw business.Each werkdag ontvangt u vele telefoongesprekken.
 
0

Shareware
DeskLensPro 2.00
Zeer aangepaste niet-uniforme loepen. Meeste van het instellen van parameters hebben geen beperking door grootte of nauwkeurigheid. Bereik van deze parameters kunnen verder gaan dan de verwachte waarden.
 
0

Shareware
EasyVersionControl 7.5
EasyVersionControl is een Excel-spreadsheet met geavanceerde versie controle features.Download de demo op www.easyversioncontrol.
 
0

Shareware
ionTimer 1.02
Dit is een eenvoudig en doeltreffend instrument om bij te houden van de tijd. Het is een multifunctionele digitale countdown timer dat de maatregelen in uren, minuten en seconden.
 
0

Shareware
Just Click 1.0
BeyondShell is een shell verhoging toolset voor windows: Kopieer Pathes bestand naar klembord; Maak een opdrachtprompt venster in de geselecteerde directory; Maak multi-level mappen in een keer;
 
0

Shareware
Advanced Time Reports Web Personal 6.0
Advanced Time Reports is een intuïtieve time tracking & project management oplossing die u helpt uw factureerbare uren verhogen door een beter beheer van al uw projecten,
 
0

Demonstratie
Datashake desktop 1.0
Moe van onhandige software-applicaties om te zoeken en beheren van uw lokale PC-bestanden? Moe van het verspillen van tijd op zoek naar dat speciale familie foto van een paar jaar terug?
 
0

Shareware
Desktop Messager 1.10
Desktop Messager is een hulpprogramma waarmee u kunt tekenen of cursieve tekst op het bureaublad van Windows 'te schrijven, waardoor een visuele boodschap op uw beeldscherm als u weg te gaan voor een tijdje.
 
0

Shareware
Print Queue Checker 0.3
Afdrukwachtrij checker is een kleine applicatie ontworpen voor laptops, of in omgevingen waar een printer is niet altijd beschikbaar. Het zit in de system tray toezicht op een verborgen map.
 
0

Demonstratie
VOpSoft Ultimate Cutting 1.0
Ultimate Cutting is een professioneel softwarepakket voor het verkrijgen van een perfecte optimale lay-outs met een minimum aan afval.
 
0

Demonstratie
MetWeather 2.34
Get accurate up-to-de minuut weer voor vrijwel elke locatie in de Verenigde Staten met elk instrument nodig is om daadwerkelijk 'zien' het weer.
 
0

Shareware
Pasteboard 2.0
Een fundamentele meerdere notebook die handig is voor het vasthouden terwijl u de tekst knippen, kopiëren en plakken tussen verschillende programma's.
 
0

Demonstratie
Retro Reader Library 1.0
Het RetroReader programma is in staat om af te drukken boeken (gedownload van het internet of gemaakt op basis van een tekst-bestand) in een vorm die kan worden gebonden in feitelijke boeken.
 
0

Shareware
WinTabber 1.02
WinTabber kan tabbladen toevoegen aan vele ramen. Een tabbed browser, tabbladen stopverf, tabbed tabbed terminal of shell, tabbed niets. Multi tabblad uw vensters in seconden.
 
0

Shareware