Desktop Utilities software downloaden

SoftCollection Magnifier 1.01
Beschrijving: Lens, dat vergroot door twee alles op het scherm. Eigenschappen: * Het is mogelijk om lens handmatig verplaatsen door de muis op te klikken en te slepen naar een andere plaats.
 
0

Shareware
Word Of The Day 1.00
Vind sommige stille tijd voor jezelf elke dag en luisteren en te leren iets nieuws! Woordenschat en historische gebeurtenissen voor elke dag!
 
0

Shareware
SoftCollection Distance Meter 1.0
Afstandsmeter kunt u de afstand tussen twee punten op ieder oppervlak te meten, niet alleen plat, door rollend muis wiel op dit oppervlak.
 
0

Shareware
BlindScanner 4.0
BlindScanner - client-server applicatie die het mogelijk maakt met behulp van remote scanner door de TCP / IP-protocol. Toepassing opent de toegang tot de scanner die niet rechtstreeks is aangesloten op uw computer.
 
0

Shareware
Tray Weather Forecast 1.1
Lade Weather Forecast is een desktop applicatie om een weersvoorspelling te bekijken. Het is leuk en eenvoudig te gebruiken.
 
0

Shareware
DeskTools 1.0
DeskTools is een instrument dat kan schakelen AlwaysOnTop, verbergen en ALLE toepassing te minimaliseren in het systeemvak.
 
0

Shareware
AltMove 7.8
Klein en makkelijk te gebruiken muis toebehoren manager. Kunnen bewegen en de grootte ramen die geen ondersteuning voor deze mogelijkheid Kan verandering ondoorzichtig van Windows. Kan verbergen en vensters tonen.
 
0

Shareware
ScreenShot2File 10
ScreenShot2File omvat de volgende belangrijkste kenmerken: hoge snelheid; lage systeemvereisten; klein uitvoerbaar grootte; geen afvalstof desktop; maakt opnamen van het actieve venster en volledige scherm;
 
0

Shareware
Pico-Converter 2.95
     U kunt deze krachtige unit converter utility te gebruiken voor het omzetten van meer dan 1.
 
0

Shareware
MB Free Tarot Software 1.0
MB Free Tarot Software is een geavanceerd ontwerp gepersonaliseerde tarot delen en software voor het lezen.
 
0

Shareware
Rename All 1.0
U kunt al uw bestanden hernoemen in een directory of selecteer bestanden van meerdere directory hernoemen en dan allemaal met een enkele click.The functies includes1. Vervang een specifieke tekenreeks2.
 
0

Shareware
MB Free Taurus Astrology 1.0
MB Free Stier Astrologie geeft een gedetailleerd en volledig verslag dat de positieve en negatieve eigenschappen van mensen geboren met de zon in een bepaald sterrenbeeld (Stier omvat)
 
0

Shareware
MB Free Vedic Ascendant 1.0
MB Free Vedische Ascendant is een Vedische Ascendant calculator software gebaseerd op Vedische astrologie.
 
0

Demonstratie
MB Free Gemini Astrology 1.0
MB Free Astrology Gemini geeft een gedetailleerd en volledig verslag dat de positieve en negatieve eigenschappen van mensen geboren met de zon in een bepaald sterrenbeeld (Tweelingen omvat)
 
0

Demonstratie
MB Free Pisces Astrology 1.0
MB Free Astrology Vissen geeft een gedetailleerd en volledig verslag dat de positieve en negatieve eigenschappen van mensen geboren met de zon in een bepaald sterrenbeeld (Pisces omvat)
 
0

Demonstratie
MB Free Virgo Astrology 1.0
MB Free Maagd Astrologie geeft een gedetailleerd en volledig verslag dat de positieve en negatieve eigenschappen van mensen geboren met de zon in een bepaald sterrenbeeld (Virgo omvat)
 
0

Shareware
MB Free Libra Astrology 1.0
MB Free Astrology Weegschaal geeft een gedetailleerd en volledig verslag dat de positieve en negatieve eigenschappen van mensen geboren met de zon in een bepaald sterrenbeeld (Libra omvat)
 
0

Shareware
MB Free Scorpio Astrology 1.0
MB Free Astrology Schorpioen geeft een gedetailleerd en volledig verslag dat de positieve en negatieve eigenschappen van mensen geboren met de zon in een bepaald sterrenbeeld bevat
 
0

Shareware
MB Free Sagittarius Astrology 1.0
MB Free SagittariusAstrology geeft een gedetailleerd en volledig verslag dat de positieve en negatieve eigenschappen van mensen geboren met de zon in een bepaald sterrenbeeld bevat
 
0

Shareware
12Ghosts SaveLayout 8.11
Houd wijzigingen aan uw bureaublad pictogram lay-out voor eens en voor altijd. Dit is het definitieve antwoord op het bureaublad van Windows onvolmaaktheid, het bijhouden van een sterke achterstand van pictogram lay-outs.
 
0

Shareware