Desktop Utilities software downloaden

12Ghosts SetColor 8.11
Geweldig hulpmiddel om het pictogram kleuren geschikt om uw achtergrondafbeelding in te stellen.
 
0

Shareware
Protonic vLabel Designer 1.5
Protonische vLabel Designer kunt u ontwerpen en uw eigen labels.With afdrukken krachtige, flexibele en intuïtieve label template-editor, kunt u eenvoudig uw aangepaste sjablonen voor CD / DVD-etiketten, adresetiketten, zo ongeveer alles wat je maar
 
0

Shareware
.NET News On Your Desktop 1.0
. NET nieuws op uw bureaublad is een project ontwikkeld door Blocks4.NET om aan te melden. NET gebruikers / ontwikkelaars community over uiterlijk. NET componenten nieuws.
 
0

Demonstratie
Panda ActiveScan (Google Desktop) 3.0
Panda ActiveScan is een online antivirus om virussen, spyware en andere internetbedreigingen te bestrijden.
 
0

Shareware
Power File Search 2.1
Vermogen File Search (PFS) is een hulpprogramma voor het zoeken van bestanden en mappen.
 
0

Shareware
Colorado Home Loan Mortgage Length Calculator eBook 4.4
Colorado Home Loan Mortgage Calculator Lengte eBook v4.4 is een groot middel om uw spaargeld te bepalen of u grotere maandelijkse betalingen te doen over uw huis lening.
 
0

Shareware
WorldTime 1.1
Is een klein freeware programma dat blijkt keer in vele Time Zones! Belangrijkste kenmerken:? Veel Time Zones. ? 12/24 Hours modus. ? Vorige / Volgende dag.
 
0

Demonstratie
Soft191 Panic Station 1.0
Panic Station is een programma die, indien uitgevoerd woont in het systeemvak. Het doel is voor 'verstoppen' alle open vensters (en hun taakbalkknoppen) met een klik van de muis (linkerknop) op het pictogram dat zich bevindt in het systeemvak
 
0

Shareware
ezTextReader 1.0
ezTextReader is een applicatie die draait in het systeemvak en stelt de gebruiker in te lezen zo ongeveer elke tekst die in het actieve venster geselecteerd door de linkermuisknop te klikken op de
 
0

Shareware
Symtometer 1.0
Je hebt een medische symptoom en verward over de bijbehorende deasease? De Symtometer zal taqke u een wizard vragen en in de output zal alle mogelijke desease leidt tot een symptoom verschaffen. U kunt ook een query een symptoom en krijg de daarmee
 
0

Shareware
Spectasia 1.5
Spectasia is een Lookable User Interface of LUI. Het werkt als een Head Up Display voor uw pc, zodat u post locaties te zien in 3-D, waardoor een snelle visuele toegang tot alle soorten content, of de lokale of web gebaseerd.
 
0

Shareware
PhoneMe Easy 1.0
Easy foneem zet een telefoonnummer in een zinvol woord (telefoon mnemonics). In plaats van herinnering aan de zinloze opeenvolging van cijfers u gemakkelijk kunt onthouden de telefoon 'woord'.
 
0

Shareware
IconRestorer 1.1
IconRestorer is ontworpen om het pictogram Setup herinneren aan de saaie baan van handleiding voor het herstellen van de juiste positie pictogrammen op het bureaublad na crashes te voorkomen,
 
0

Shareware
RTDesktop 1.0
Schakelen tussen virtuele desktops, definiëren Sneltoets, gratis upgrades, Clear Sneltoets, Proefversie maakt het mogelijk om virtuele bureaubladen te schakelen tot 30 keer
 
0

Shareware
Favoritestown 2.03
Favoritestown biedt een unieke, leuke en effectieve manier op te slaan en de toegang niet alleen uw favoriete programma's, maar ook uw pc-bestanden en programma's.
 
0

Demonstratie
Zaazu Halloween 1.0
Download de Halloween Smiley set uit Zaazu. Nu zul je in staat zijn om toe te voegen aan Gmail, Yahoo Mail, Hotmail en Earthlink uw favoriete geanimeerde heks smiley, pompoen smiley, truc of smiley en andere enge halloween smileys te behandelen.
 
0

Demonstratie
Elprime Clock Pro 2.5
Elprime Klok Pro is een skinable analoge klok, transparant zowel in Windows Vista/XP/2000 en Windows 95/98/Me.
 
0

Shareware
toptableplanner 4.6
Toptableplanner is een web-based tool die gemakkelijk kunt u regelen en een tafel stoelen plan te maken.
 
0

Shareware
MasterFind 1.45
Gebruikers hebben gebruikt uitdrukkingen als "werkelijk ongelooflijk" en "Ik kon het niet geloven" om de snelheid te beschrijven waarmee MasterFind gelegen bestanden op hun computers.
 
0

Shareware
Unhider 1.0
Kleine nut verbergen of tonen elk venster op uw desktop.Sometimes na het crashen van Windows Verkenner kunnen we niet krijgen toegang tot onze programma's dat werd geminimaliseerd in het systeemvak.
 
0

Shareware