Desktop Utilities software downloaden

RbVdesktop 5.0
RbVdesktop is een nieuwe desktop alternatief voor 2000/XP/Vista. RbVdesktop is verbetering van de klassieke desktop-Windows. Vervang de standaard pictogrammen op ongewone geanimeerde RbV_icons.
 
0

Shareware
Desktop Lighter 1.4
Desktop Lichter kunt u de helderheid van het scherm aanpassen gemakkelijk en snel. Het kan veranderen de helderheid instellen door toepassingsvenster schuifbalk schuifregelaar of door het toetsenbord commando sneltoetsen. Dus u kunt werken met
 
0

Shareware
BSpy 1.0
BSpy is een gratis venster vangen en kleurkiezer tool. Hiermee kunt u het controleren van de details van een doelwit venster, met inbegrip van controle handvat, titel, tekst, klasse naam, proces-id en zo verder.
 
0

Shareware
Easy Shred 1.00
Easy Shred is waarschijnlijk een van de kleinste en meest efficiënte programma's beschikbaar voor versnipperen bestanden op uw pc.
 
0

Shareware
PinNotes 1.3
PinNotes is een eenvoudige, maar effectieve plaknotitie programma. Het toestaan ??van volledige controle en rich text-ondersteuning, elke notitie die wordt gegenereerd kan worden opgeslagen, aangepast (onder andere transparantie, vensterpositie,
 
0

Shareware
DialKeys 2.3
"DialKeys Gen2" is een complete evolutie van zijn voorganger. Het heeft een complete facelift en wordt nu gevuld met veel nieuwe en opwindende functies die de "Picture Snapper" en "GPS Locator" heeft alleen maar om een ??paar te noemen zijn. Deze
 
0

Shareware
Ardoise 2.4
Ardoise (schoolbord) kunt u schrijven / / teken wissen alles (handig herinnering). Bij de lancering (en bij de start van Windows) wordt weergegeven op een transparante kleine versie van uw schoolbord status "Hide-modus" en in "Draw mode" kunt u uw
 
0

Shareware
How to make seamless textures for games 1.00
Ontdek hoe u tegel beelden naadloos in dit eBook. Leer hoe u betegelde texturen met behulp van Photoshop en andere grafische editors.
 
0

Demonstratie
Buyers Guide to Turkey Ebook 1.3
Een woning kopen in Turkije. Gratis Ebook ontworpen om potentiële kopers van onroerend goed in Turkije te helpen, of op zoek naar vastgoedbeleggingen, inkomsten uit vakanties, of een permanente woning. Het boek geeft informatie over beste investering
 
0

Shareware
WindowSpace 2.0
WindowSpace stelt u in staat om te manipuleren ramen in vele nieuwe verbazingwekkende manieren.
 
0

Shareware
MyFolders - Quick Link 2.0
Mijn mappen - Quick Link biedt gemakkelijke toegang tot al uw favoriete mappen. Two klik toegang tot al uw favoriete mappen, gunstig gelegen in het systeemvak, Saves rommel op uw bureau
 
0

Shareware
BEULA 1.10
Een vrij makkelijk te gebruiken viewer voor het snel te lezen of te scannen via End User License Agreements voor het installeren van nieuwe software op uw computer.
 
0

Demonstratie
WinSnapShot Lite 1.0
Lichtgewicht en makkelijk te ramen (scherm) capture utility te gebruiken. Klik op het programma-icoon in een sys-tray, verplaatst u de cursor over het venster dat u wilt vastleggen, druk dan op "Print-Screen" - windows is nu in het klembord.
 
0

Demonstratie
Multiple Find And Replace 1.00
Meerdere Zoeken en vervangen vindt en vervangt batches van bestanden. Je hoeft niet al uw bestanden te openen en toepassen van de operatie een te vinden en te vervangen door een.
 
0

Shareware
YourCreditCompany.exe 1.0
Alle krediet behoeften in een programma. Reparatie slecht krediet, een aanvraag voor een woningkrediet, auto lening card of betaalkaart snel en eenvoudig. Uw deur naar een betere credit score.
 
0

Demonstratie
ShellPro 1.85
ShellPro Ver. 2.00,, Launch 440 Desktop Aanvragen van een aanvraag indient, Wist Desktop., Vijf Banken van 88 toepassingen.
 
0

Shareware
Masks volume 2 1.0
Er zijn verschillende soorten maskers voor verschillende doeleinden, sommige zijn diepe reiniging voor het reinigen van de poriën. Effect kan worden revitaliseren, verjonging of verfrissend.
 
0

Shareware
Fast Task Scheduler 1.1
Snelle Taakplanner is een toepassing waarmee u een verscheidenheid aan taken, zoals het uitvoeren van een toepassing schema, spelen een filmbestand, opent u een webpagina,
 
0

Shareware
DonateBot 1.0
Doneren aan een goed doel gratis simpelweg door het uitvoeren van een klein programma op de achtergrond. In ruil voor uw ongebruikte CPU processing power zal u geven aan het goede doel van uw keuze.
 
0

Shareware
SimBust Folder Manager 1.3
SimBust Folder Manger is een applicatie waarmee gebruikers snel mappen te openen eerder heeft bezocht. Het onthoudt automatisch alle mappen gebruikers hebben onlangs geopend.
 
0

Shareware