Desktop Utilities software downloaden

Discotheek 1.1
Discotheek verandert je scherm in een nachtclub schijnwerpers. U kunt uw IT te genereren multicolor knippert. U kunt uw scherm als stroboscoop.
 
0

Shareware
myRuler 1.0
myRuler is een virtueel heerser, die kan worden gebruikt om pixels, centimeters, millimeters of inches op uw bureaublad te meten.
 
0

Shareware
Desktop Organizer 2.6
Desktop organisator kunt u de pictogrammen verwijderen uit uw scherm en biedt gemakkelijke toegang tot uw toepassingen door groeperingen
 
0

Shareware
Masks volume 3 1.0
Het maken van een gezichtsmasker thuis is vrij eenvoudig en goedkoop. U hebt alle ingrediënten in de keuken om een prachtige natuurlijke "zelfgemaakt gezichtsmasker".
 
0

Shareware
Nautical Almanac 2014
Compleet 2009 Nautical Almanac in pdf-formaat, compleet met maandelijkse sterrenkaarten. Inclusief een spiekbriefje van de basisformules om een ??zicht te voltooien en de parallax correcties voor de planeten die niet normaal beschikbaar.
 
0

Freeware
LCD Clock 1.13.043
Eenvoudig, strak,
 
0

Freeware
Microsoft hot MB2-634 practice exam Demo
Download Gratis Microsoft certificering praktijk examen. Let op: voordat u deze praktijk examen, moet u gratis zelftest motor software te downloaden vanaf http://www.selftestengine.
 
0

Shareware
mgSwitch 2.0
Snel schakelen tussen vensters toepassing, met behulp van een muis gebaar. mgSwitch is een handige en geavanceerde taak wissel voor Windows.
 
0

Shareware
mgWindow Plus 1.0
Snel sluit een venster, een webpagina tabblad met de muis gebaren. mgWindow Plus is een geavanceerde versie van mgWindow, een tool helpt u snel de controle op uw computer met de muis gebaren.
 
0

Shareware
Case Converter Advance 1
Zaak Converter is een hulpprogramma dat helpt om tekst zaak veranderen van hoofdletters naar kleine letters of meng op paragraaf tekst. Klik met de rechtermuisknop op een woord en sla het op als naam.
 
0

Shareware
uCertify ACE - 9A0-094 practice test 1.2
Pass ACE examen 9A0-094 in de eerste poging. 636 vragen met gedetailleerde uitleg en 190 studie notities. 9A0-094 - Adobe Photoshop CS4 ACE-examen studie notities, artikelen en bespotten test.
 
0

Shareware
Quio - Digital Cards / Tuesday Moon Ed. 3.0
Quio? Digital Paper Products Blank Notitiekaarten is een kleine, snelle en intuïtieve desktop-interface waarmee de gebruiker te sturen aangepaste digitale nota blanco kaarten met slechts een paar klikken.
 
0

Shareware
uCertify 1Z0-053 OCP: Oracle Database 11 1.64
Pass OCP examen 1Z0-053 in de eerste poging. 237 vragen met gedetailleerde uitleg en 138 studie notities.
 
0

Demonstratie
MoneyBrio 7.3
MoneyBrio helpt u een betere financiële leven te bereiken door het geven u een nauwkeurig beeld van al uw rekeningen en zoeken uw buitensporige uitgaven.
 
0

Shareware
Kludget Engine 0.9
Kludget Engine laat u widgets of tiny little eye-candy toepassingen die zit op het scherm. Widgets ofwel geven verschillende informatie of amusement te bieden.
 
0

Shareware
Personalized Desktop 1.0
Vervang desktop iconen met foto's van uw keuze. Maak uw bureaublad een deel van uw gezin! Selecteer een bestaand pictogram op uw bureaublad. Selecteer een foto op uw harde schijf.
 
0

Shareware
SLWindowManager 2.1
SLWindowManager werd ontworpen om eenvoudig beheren van grote hoeveelheden ramen open op het bureaublad.
 
0

Shareware
Turn off Button KS 08c
Dit programma geeft u een knop voor het draaien van de computer uitschakelt off.This knop is beweegbaar (druk met de linker muisknop op het frame en sleep het naar een nieuwe plaats dan laten vallen).
 
0

Shareware
Taskbow 1.0
Windows-taakbalk vervanger. Kan kleuren toekennen aan programma's en vensters, biedt snel toegang tot groepen van de taak, kan groep en degroeperen taken gemakkelijk, door drag'n'drop.
 
0

Shareware
TitleBarClock Lite 3.6.7
Misschien wel de meest onderbezet patch van het scherm van onroerend goed in Windows is de titelbalk dat de lengte van bijna elke toepassing en de map open venster dat op uw systeem draait.
 
0

Shareware