Desktop Utilities software downloaden

STDU Converter 6.2
STDU Converter is gemakkelijk te gebruiken. U hoeft alleen selecteer uw DjVu, TIFF of Comic Book Archive-bestand en druk op knop "Convert". U kunt pagina's die u wilt converteren.
 
0

Shareware
STDU Converter Lite 6.2
STDU Converter is gemakkelijk te gebruiken. U hoeft alleen selecteer uw DjVu, TIFF of Comic Book Archive-bestand en druk op knop "Convert".
 
0

Shareware
Agrowi 1.2.0
Agrowi is een Small & Fast wallpaperchanger met meerdere collecties van Agrowi Wallpapers & mogelijkheid om uw eigen foto's toe te voegen. Met Dual Screen ondersteunen. Makkelijk om instellingen te wijzigen.
 
0

Freeware
Mendeley Desktop 2010.1
Mendeley is een gratis, bekroonde, academische referentie manager en web-oplossing voor het beheren en delen van research papers, het creëren van bibliografieën,
 
0

Shareware
GiMeSpace Ultimate Taskbar 2.3.1.67
GiMeSpace Ultimate taakbalk is een klein en zeer eenvoudig programma voor Windows XP of latere versies waarmee u op uw bureaublad uit te breiden zonder enige beperkingen.
 
0

Shareware
Fedgees 1.0
Fedgees is een hulpprogramma voor het creëren van unieke desktop vriendjes die interactief zijn.
 
0

Shareware
MDB Files 11.02.01
Pit voor Toegang is een eenvoudige en professionele tool die helpt bij het repareren MDB of ACCDB bestanden in slechts enkele ogenblikken.
 
0

Shareware
Eve Server Monitor 1.0
 De Eve Server Monitor sidebar gadget kunt u de status van sereniteit te monitoren. Het geeft ook een telling van ingelogde gebruikers, data bijgewerkt na elke 3 minuten.
 
0

Freeware
Playlist 1.1
 Nu kunt u een zijbalk speler voor de lijsten van Playlist te krijgen. Com met behulp van deze handige widget. Hiermee kunt u eenvoudig slepen en neerzetten van Playlist. Com om de zijbalk als het zich uitbreidt automatisch wanneer je rollen met muis
 
0

Freeware
BBC Radio iPlayer Plus 6.4
 Dit is een zeer nuttige ramen Widget toepassing die BBC Radio live streams voor BBC FM 59 zenders bevat.
 
0

Freeware
BOINC Monitor 8.31
De kleine tool BOINC Monitor sidebar gadget wordt gebruikt voor het weergeven van de voortgang van BOINC taken. 1);
 
0

Freeware
Era FM - Rentak Muzik Terkini 1.0
 U kunt entak Muzik Terkini widget gebruiken voor de verbinding met de Era FM internet radio, dat is een populaire Maleise taal radiostations in Maleisië.
 
0

Freeware
FSCamView 1.0
FSCamView is een kleine tool ontworpen om u te helpen uw webcam te bekijken in fullscreen modus.
 
0

Freeware
Google Calendar 2.2.0
Deze Widget interfaces met uw Google Agenda en voorziet u van alle functionaliteit van Google Agenda op je desktop ...
 
0

Freeware
Picture Frame 3.1.6
 De fotos te uploaden en management tool kun je afbeeldingen of mappen van afbeeldingen uploaden naar uw Flickr of Yahoo Photos-account.
 
0

Freeware
Twitter 4.7
Met de hulp van Twitter Opera widget, kan je jezelf in contact met uw medewerkers. Je kunt het gebruiken voor het plaatsen van tweets en voor het volgen van je vrienden, kijken naar hun antwoorden en voor het zien van de publieke tijdlijn op Twitter.
 
0

Freeware
Open Visa Pen 0.01
jota (R) Visa Pen is een mini draadloze digitizer (tablet) die in 20 centure voor MS DOS, Windows 3.
 
0

Freeware
12Ghosts Toolbar 9.27
De handige 12Ghosts Toolbar is in staat om volgende functies: het in staat is het verzamelen van thumbnail galerijen met hoge snelheid, het stopt enig element van dynamische pagina automatisch, het heeft een ingebouwde Boss key waarmee gebruikers om.
 
0

Freeware
iTunesTan 1.3
 Nu kunt u de iTunes-controller op uw bureaublad met behulp van ITunesTan widget. Het werkt alleen goed als u iTunes hebt geïnstalleerd.
 
0

Freeware
StickyMemo 1.1.3
 U kunt StickyMemo dat is eigenlijk een notitie Widget voor het doen van volgende acties gebruiken: voor het aanbrengen van een aantal op het bureaublad, voor het veranderen van de grootte van de nota door een rand te slepen, voor het opslaan van.
 
0

Freeware