Desktop Utilities software downloaden

ControlCenter 1.1
 Je kunt jezelf up-to-date over de activiteiten van de CPU, het geheugengebruik en de huidige tijd met behulp van deze gratis ControlCenter widget. Het is geschikt voor het weergeven van deze drie dingen in de vorm van staven op uw desktop.
 
0

Freeware
DWWvolume 1.2
 Nu kunt u het geluidsvolume van uw systeem van het bureaublad aanpassen met behulp van deze handige DWWvolume widget.
 
0

Freeware
MEMORYmark 1.1
 Nu kunt u te weten komen over de status en het gebruik van het geheugen met behulp van deze handige MEMORYmark widget. Het is het beste als u als zwevende, transparante Widgets.
 
0

Freeware
Zipper 1.6.0
U kunt de gratis en geanimeerde nut Zipper gebruiken voor zippen en uitpakken van bestanden.
 
0

Freeware
WiFimeter 1.1
 Nu kunt u gemakkelijk te weten komen over de signaalsterkte van elke gedetecteerde draadloze verbinding met handig WiFimeter widget.
 
0

Freeware
ccHorizont 1.0.1
 Nu kunt u gemakkelijk en snel te weten komen over de laadtoestand van de batterij van de computer met behulp van deze CcHorizont Widget.
 
0

Freeware
Lock-It! 1.0
 Nu kunt u uw belangrijke bestanden en mappen te beschermen tegen iedereen die met behulp van handige software utility Lock-It! dat uw computer te vergrendelen, zodat niemand het kan openen.
 
0

Freeware
iJamGuitar 1.0
 Nu kun je gitaar te spelen met behulp van uw muis en toetsenbord door te brengen handige IJamGuitar widget op je bureaublad.
 
0

Freeware
SpeedoMeter 1.0
Snelheidsmeter is een gratis bandbreedte monitor, maar deze is analoog! Snelheidsmeter widget kunt u bekijken en controleer je bandbreedte. Nu kunt u controleren u verbinding zonder dat een andere mooie toepassing.
 
0

Freeware
Shutdown Widget 1.0
Shutdown Widget is een gratis widget waarmee u dubbelklikken om af te sluiten op uw computer, met de optie om af te breken het afsluiten .Shutdown Widget plaats een shutdown snelkoppeling op uw desktop.
 
0

Freeware
c_prompt 1.1
 U kunt het commando venster gemakkelijk te openen door simpelweg het laten vallen van een bestand of map op C_prompt. Wanneer u deze widget verplaatsen, zult u de Control-toets ingedrukt, klik op, en zal slepen.
 
0

Freeware
SimplInfo 1.0.5
 Met behulp van deze SimplInfo widget, kunt u direct de informatie over uw systeem. Het bevat de volgende modules: Agenda, Volume, Memory, Klok, Datum, iTunes, batterij en CPU.
 
0

Freeware
Gugle 1.0
 Gugle widget voert Google zoeken motor voor zodat u uw gewenste spullen gemakkelijk en snel zoeken op het web. Deze gratis Google zoeken Widget ondersteunen vele talen zoals Engels, Duits, Portugees, Frans, Spaans, Italiaans, etc.
 
0

Freeware
stcVolume 1.1
 De handige utility StcVolume kunt u sneltoetsen gebruiken voor het instellen van het volume van uw systeem. Het ondersteunt volgende hotkeys standaard: ctrl + pijl voor het verhogen van muziek en ctrl + pijl voor het verminderen van muziek.
 
0

Freeware
TCP Connections 1.1
U kunt deze eenvoudige widget gebruiken voor info over het aantal gevestigde TCP-verbindingen.
 
0

Freeware
SecurityLogger 1.1
Ik heb deze eenvoudige widget om handmatig inloggen geblokkeerde aanvallen uit door Norton gegeven Antivirus.
 
0

Freeware
Folder Watcher 1.0.1
 Nu kunt u gemakkelijk en snel de inhoud van mappen die ofwel ze worden verwijderd, toegevoegd of gewijzigd met inclusive Folder Watcher widget.
 
0

Freeware
Ten Clipboards 1.12
Tien Klemborden is een programma dat tien onafhankelijke klemborden op hetzelfde moment beheert.
 
0

Shareware
ClipX 1.0.3.8
De zeer eenvoudig te kleine geschiedenis van het klembord manager ClipX configureren ondersteunt verschillende plugins die wordt gevonden op de homepage.
 
0

Freeware
Microsoft Dancer LE - Scooby Doo 1.0
U kunt uw zelf vermaken door te brengen Microsoft Dancer LE - Scooby Doo software op uw systeem.
 
0

Demonstratie