Desktop Utilities software downloaden

Windows 8 UX Pack 3.0
Windows 8 UX Pack 3.0provides u een interessante en effici?nte tool thatwill geven je Windows 8 UI verbeteringen, zoals een thema en logon scherm zonder te raken systeembestanden te allen dus het zal niet over een dergelijk risico voor uw systeem
 
0

Freeware
CD Scroll 1.0
CD Scroll 1.0is gelanceerd om een ​​geavanceerde en innovatieve CD / DVD Menu Builder die gemakkelijk wordt geconfigureerd via een eenvoudig tekstbestand zijn. U kunt onder meer beschrijvingen en screenshots. Geen zeurt en geen
 
0

Freeware
CD Front End LITE 2011.25.271.251
CD Front End LITE 2011.25.271.251provides u met een effectieve en convenientvisual tool voor het maken autorun-cd presentaties, en voor het automatisch afspelen van elk type bestand. U kunt een autorun-cd presentatie te maken met een klik, met File
 
0

Freeware
Comp-Inf 1.0
Comp-Inf 1.0is aan een creatieve, frisse en goed ontworpen instrument, dat basisinformatie over je CPU belasting, WLAN-signaal, het geheugen laden, besturingssysteem, muis positie of schijfgrootte geeft zijn. Get Comp-Inf als je wilt een discrete
 
0

Freeware
USB Monitor Professional (DMS) 5.22.00.1627
USB Monitor Professional is een USB-apparaten monitoring software voor professionals die behoefte hebben aan al de macht om te gaan met usb communicatie.
 
0

Shareware
Share Clip 1.2
Clip delen is een klein hulpprogramma om het tekstgedeelte van het klembord tussen PC, Mac en Linux computers.
 
0

Freeware
YourGlobalTV Live TV Toolbar 1.2
     U kunt genieten van sport, muziek, films etc door het downloaden van deze gratis Online Internet TV werkbalk. Het bevat 8000 kanalen en al worden dagelijks bijgewerkt.
 
0

Freeware
DesktopSaver 2.0.3
Nu kunt u eenvoudig de positie van de pictogrammen die worden verstoord door een crash of wijzigen van de resolutie met een ongelooflijke softwaretoepassing DesktopSaver te herstellen. Het is heel gemakkelijk te gebruiken voor iedereen.
 
0

Freeware
MyClipboard 1.0
De eenvoudige en gebruiksvriendelijke software applicatie MyClipboard kunt u windows sneltoetsen zoals Ctrl + C gebruiken, Ctrl + V, Win + V voor toegang tot artikelen van verschillende formaten van klembord.
 
0

Freeware
CD GUI Builder 1.0
     Knightware CD GUI Builder kunt u een aangepaste cd-rom Graphical User Interface (GUI) snel in te richten.
 
0

Trialware
Process Manager Lite 2.0
 U kunt Process Manager 2 Lite gebruiken als alternatief van de klassieke Windows Taakbeheer, want het biedt u meer handige functies.
 
0

Freeware
Pro Football Theme and Toolbar 1
Dit is voor de echte voetbalfan! Inclusief een favoriete team selector, ingebed nieuws en een uitbreidbaar zijbalk met de nieuwste voetbal video's! WAT TE VERWACHTEN * Dit is een bestand met zowel een thema en uitbreiding geen behoefte aan
 
0

Freeware
Compact Disc Autolauncher 2.1
Maak een autorun-bestanden voor uw cd's De Compact Disc Autolauncher toepassing is ontworpen om u te helpen autorun-bestanden voor uw CD's. Pas de autorun-menu door het toevoegen van knoppen die elk bestand kan starten.
 
0

Freeware
VirtualBox 4.3.8 RC1
 Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van VirtualBox die u kunt gebruiken als een volledige virtualisator voor je harde schijf: het is een ingebouwde volledige Software Development Kit dat is waarom je hebt geen behoefte om nieuwe interface te.
 
0

Freeware
Clockmaker Icon Generator 1.1.1
     Nu kunt u gemakkelijk en snel te genereren CS3 of Web 2.0 stijl icoon met handige software applicatie Klokkenmaker Icon Generator. Het is zeer makkelijk te gebruiken, je steekt moet kiezen die u wenst kleur, je zult teken typen en zal het
 
0

Freeware
Kana WinHide 1.0
WinHide is een command line programma dat kan worden gebruikt om te verbergen / zichtbaar maken van een raam basis op de titel.
 
0

Freeware
AveDesktopSites 2.0
AveDesktopSites is een kleine vervanger voor de Active Desktop hulpprogramma dat is niet meer aanwezig in Windows Vista.
 
0

Freeware
Deep System Explorer Professional Editio 1.0.498
Deep System Explorer (DSE) is een geavanceerde tool voor Windows die een doel heeft - om te kijken naar de diepste niveaus van uw systeem beveiliging zo eenvoudig als het kijken naar bestanden in de Verkenner, zodat u zo veel mogelijk informatie,.
 
0

Shareware
Name of Allah 1.2
Je kunt jezelf blij met mooiste naam van Allah screensaver maken. Er zijn 99 namen van God, en geeft mooi grafisch met Urdu en Engels betekenis op uw bureaublad.
 
0

Freeware
Server Watchdog 1.0
Server Watchdog is een gratis widget die de server uptime en responstijd voor uw servers geregistreerd bij de Watchdog Service op AboutMyX.com weergegeven.
 
0

Freeware