Desktop Utilities software downloaden

AutorunCD Assistant 1.16
 AutorunCD Assistant is een vijf stappen wizard die u kunt maken in de veilige Auto-run CD bestanden in de gekozen map waar de rest van de CD-to-burn-bestanden zijn.
 
0

Freeware
Move Data 1.30
Move Data levert een methode voor het migreren van gegevens tussen verschillende database systemen, spreadsheets en tekstbestanden.
 
0

Shareware
Compact AutoRunner 1.0.1.10
U kunt de gebruiksvriendelijke en eenvoudig Compact AutoRunner utility te gebruiken voor het maken van aangepaste autorun menus voor cds of dvds snel.
 
0

Freeware
Name to Clipboard 1.0
 De handige tool Name naar klembord wordt gebruikt voor het kopiëren van de namen van bestanden en mappen in het klembord.
 
0

Freeware
Hamsin Clipboard 3.03
Hamsin Klembord is een drie-in-een makkelijk te gebruiken klembord uitbreiding tool die u toelaat: - het bijhouden van klembord geschiedenis van de laatste tien clips die terug te laterreturned naar het klembord of direct geplakt in toepassingen, -.
 
0

Freeware
ClipView 1.00
ClipView is een klein nut dat u toestaat om te zien van de inhoud van het klembord. Het zal automatisch detecteren veranderingen in het klembord. U kunt tekst, afbeeldingen, enz.
 
0

Freeware
FontView 1.01
Hier krijg je een lijst en nummer van het systeem fonts.You kan ook de installatie van een lettertype. Kies uw lettertype en klik op "Install" button.A boodschap zal verschijnen en U ziet het nieuwe lettertype in de lijst.
 
0

Freeware
DeskTool 2.9
DeskTool is een desktop werkbalk ontworpen om u gemakkelijk toegang tot veel gebruikte toepassingen door het weergeven van een georganiseerde rij knoppen uit te kiezen.
 
0

Shareware
Clipomatic 2.01
 Clipomatic is gratis klembord cache software die je toelaat om te onthouden wat werd naar het klembord gekopieerd, zelfs nadat nieuwe gegevens worden gekopieerd en kunt u de oude gegevens op te halen.
 
0

Freeware
RdocEx 1.0
Een handige shell add-on die voegt de software die u gebruikt en de documenten te openen op uw menu Recente documenten. Dit was Dominik Rabiejs idee. De taakbalk van Windows XP vervangt vooral dit.
 
0

Freeware
ClipSafe Clipboard Backup 2.5.4
     De handige programma ClipSafe monitoren en back-up van uw tekst en bitmap gegevens van het klembord.
 
0

Shareware
CurrProcess 1.13
U kunt ongelooflijke software utility CurrProcess gebruiken voor volgende handige doeleinden: voor het krijgen om te weten over al die processen die momenteel worden uitgevoerd op uw systeem; voor het doden van een proces als voor veranderingsproces.
 
0

Freeware
SysExporter 1.40
SysExporter hulpprogramma kunt u de gegevens die zijn opgeslagen in de standaard lijst-views, boom-views, keuzelijsten, keuzelijsten met invoervak, tekst-dozen, en WebBrowser / HTML controles vanuit vrijwel elke applicatie die draait op je systeem te.
 
0

Freeware
Lookup Errormessage 1.0
Deze 10 minuten geprogrammeerde kleine tool zal vertalen systeemfouten leesbaar systeem foutmeldingen.
 
0

Freeware
TWinExplorer 2.8
youd graag uw productiviteit te verhogen bij het organiseren van de bestanden en mappen op uw harde schijf, probeer dan een verdubbeling met TWinExplorer, een koele hulpprogramma dat twee exemplaren van Windows Verkenner plaatst in een enkel venster.
 
0

Shareware
Autorun Magick 1.0
AutorunMagick biedt een snelle en effici?nte manier van bulding autorun programs.You u uw eigen autoruns te bouwen binnen twee minutes.Even beginners in staat zijn om hun eigen autoruns maken en deze aan te passen in detail aan te passen hun
 
0

Trialware
PowerBar 1.81
Een krachtige toolbar met vele mogelijkheden. Sommigen van hen zijn, Instant rijden toegang, virtuele bureaubladen, drag / drop ondersteuning, analoge klok, Quick resolutie te veranderen, Realtime geheugen monitor, Takenlijst, computer afsluiten,
 
0

Shareware
Disk Shredder 3.0.1.5
Hoe kun je permanent wissen van je nutteloze of belangrijke bestanden! PC harde schijf bestanden wisser tool verwijder je alle verwijderde bestanden, verslagen van uw off-en online internet activiteiten, zoals de geschiedenis mappen, koekjes, getypte
 
0

Shareware
ROOMS 3D Desktops v 1.4.470
Nu kunt u uw computer bureaublad hetzelfde like3D spel te regelen met behulp van deze handige KAMERS 3d desktops programma.
 
0

Freeware
COM-Control 2.2
Om te testen en wordt de communicatie op de seriële poort COM-Control wordt gebruikt.
 
0

Shareware