Desktop Utilities software downloaden

Clipboard Typist 1.0
Zal plak de tekst van het klembord, zelfs als het programma niet ondersteunt deze functie Het Klembord Typist applicatie is ontworpen om de tekst te plakken van klembord, zelfs als het programma niet ondersteunen deze functie.
 
0

Freeware
Extract It 1.0
 De DOS-hulpprogramma Extract It wordt gebruikt voor de extractie en het versturen van de geselecteerde velden uit een ASCII-rapport bestand naar een standaard ASCII verslag en gescheiden bestand.
 
0

Freeware
Desktop Search Express 1.0
De handige software utility Desktop Search Express is met behulp van KMP algoritmes voor het zoeken naar bestanden in uw systeem.
 
0

Freeware
Memory Card Rescue Utility 3.0.1.5
 Memory Card Rescue Utility is zeer nuttig om uw geheugenkaart te besparen en de levensduur te verlengen.
 
0

Shareware
Clipn Collect 1.8
ClipCollect is een klembord Tool. Het kan 1) verzamelen, bewerken en AutoOpmaak notities 2) Bouw een website. Kweek een persoonlijke noot databank met het verzamelen en bewerken van platte tekst notities en exporteren of een ander bestandssysteem
 
0

Freeware
Visual Clipboard LE 1.6
 Visual Clipboard LE dat is de eenvoudige en snelle klembord geschiedenis manager wordt gebruikt voor het beheer van de inhoud van het klembord, tekst en afbeeldingen.
 
0

Freeware
4Menu basic CD front end 1.501
U kunt autorun of AutoPlay-cd te maken om alle soorten bestanden met 4 Menu basic draaien.
 
0

Freeware
Xteq URL Bandit 1.2
Nu heb je geen behoefte aan een url opnieuw en opnieuw typen omdat Xteq URL Bandit extract alle URLs van uw tekst voor u. Wanneer u uw tekst te kopiëren in het klembord, het controleert al uw tekst en vangt het alleen URL.
 
0

Freeware
CopyText 2.2
U kunt het handige hulpprogramma copytext te gebruiken voor tekst kopiëren naar het klembord, alsook voor het beheer van de gekopieerde teksten.
 
0

Freeware
BuyPin ColorFolders 1.01
Hiermee kunt u het pictogram van een normale map in Windows. Selecteer gewoon de map waarvan het icoon moeten worden gewijzigd, dan is een van de zes vooraf ingestelde foldericons of een aangepast pictogram dat u hebt gemaakt jezelf. Op deze manier
 
0

Shareware
Aero Entertainment Pack 1
Een fraai gemaakte collectie iconen Aero Entertainment Pack 1 is een prachtige set van pictogrammen die je in staat zijn om te gebruiken op uw thuis-pc en verandering teh looks van uw bestanden en mappen.
 
0

Freeware
RefreshForce 1.10
 Om hieraan te verhelpen Windows 2000/XP refresh rate probleem, gebruik dan een software genaamd RefreshForce.
 
0

Freeware
SevenMizer 1.2.0.0
Geef de stijlvolle Windows 7 look aan uw Windows XP, Server 2003 of MCE met SevenMizer.
 
0

Freeware
TIO Tools Pro 2.21
(Advertenties gratis Pro-versie) Met deze werkbalk Snel starten, hebt u snel toegang tot uw meest gebruikte programma's en bestanden.
 
0

Shareware
Air Compare Widget 1.7
Een snelle en eenvoudige manier om tienduizenden vluchten van tientallen websites te vergelijken in een keer.
 
0

Freeware
Amnesty Hypercube 0.5
Moeiteloos verplaatst web widgets, games en video's uit je browser en op uw bureaublad.
 
0

Shareware
Amnesty Singles 1.3.2
Sommige Dashboard-widgets zijn zo verfijnd en nuttig, theyre bijna schreeuwen om zijn stand-alone toepassingen. Ga je gang laten ervaren van de enkel leven om te zetten in toepassingen met drag-and-drop eenvoud.
 
0

Shareware
Amnesty Widget Browser 1.4.3
Geniet van het gemak van het runnen van Dashboard-widgets rechtstreeks op uw bureaublad, met het management functies en controle-instellingen je nodig hebt om het meeste uit je widgets te krijgen.
 
0

Shareware
Banana Warehouse 4.0
Banana Warehouse is een Dashboard-widget spel waar het doel is om alle van de gele kratten van bananen te duwen in het gele gebied van het magazijn, en al het groene kratten van bananen naar het groene gebied met behulp van een heftruck binnen de.
 
0

Freeware
Counting Sheep 1.2
Counting Sheep is een sleep timer voor Mac OS X Tijgers / Luipaarden Dashboard waarmee u naar muziek luistert of een film kijken terwijl je al in bed (of het verlaten van het huis, maar liever te doen met van de benodigde afspelen van muziek).
 
0

Freeware