Desktop Utilities software downloaden

CursorUS 1.9.81
Met deze software kunt u uw cursor naar een continue beweging bij het bereiken van de grenzen van het scherm.
 
0

Freeware
Dockables 1.2
Dockables voorziet u van een klik-systeem bij de toegang vanaf het Dock in OS X.
 
0

Freeware
DockDoctor Widget 3.0
De handige DockDoctor Widget maakt het mogelijk voor de gebruikers van Leopard om te schakelen tussen 3D en 2D Dock stijlen in horizontale modus. Al die mensen die liever de oudere Tiger Dock stijl kan deze widget gebruiken.
 
0

Freeware
EasyEnvelopes 1.0.9
EasyEnvelopes is een Dashboard-widget waarmee u snel een one-off envelop af te drukken, of gebruik maken van de nauwe integratie met Adresboek, waarmee u snel een persoon het adres van een envelop voor de af te drukken.
 
0

Freeware
FrameUp! 1.3
Toon foto's in kaders widget.
 
0

Freeware
Hyde 1.1
Hyde is een kleine softwaretoepassing die wordt gebruikt om uw bureaublad en pictogrammen op het bureaublad te verbergen, waardoor u een opgeruimde werkomgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.
 
0

Freeware
HyperDock 1.1.3
Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van handige software HyperDock: het gebruik ervan kunt u elk venster van een toepassing weer gewoon door met de muis op een dock-item en het is mogelijk omdat van Window Voorbeeld zeepbel, je kunt het.
 
0

Freeware
I Love Lamp 2.1
Kijk, het is de meest glorieuze regenboog ooit! Breng de jaren '60 aan uw dashboard met I Love Lamp, een lava lamp widget.
 
0

Freeware
iStat nano 2.1
IP en externe IP evenals harde schijven, bandbreedte, CPU-temperatuur, processen, batterij, CPU, geheugen, en Uptime: de volgende gedetailleerde informatie wordt door handige software applicatie ISTAT Nano aan u verstrekt.
 
0

Freeware
Moments 2.0.3
Foto slideshow widget.We alle liefde om foto's van onze geliefden te houden op ons bureau. Met Moments kunt u eenvoudig uw kostbare momenten net een streepje uit de buurt van uw ogen.
 
0

Freeware
OpenMenu X 2.05
OpenMenu X is een systeem menu omgeving die het menu Diensten, Context Menu, menu Scripts aan toepassingen te starten, file system browsers en anderen verenigt.
 
0

Shareware
PHPQuickReference 0.8.1
PHPQuickReference is een widget te zoeken, bekijken en weer te geven online PHP documentatie.
 
0

Freeware
Picture Framer 1.5
 De geavanceerde versie van foto widget is Picture Framer waarmee u uw favoriete fotos te gebruiken voor het versieren van uw control panel.
 
0

Freeware
SMSunrise Widget 3.7
Stuur SMS met Sunrise account.
 
0

Freeware
ThGNotes 1.05.0.0
Notes, links, afbeeldingen binnen handbereik, op uw bureaublad Ontwerp uw notities hebt, dan kun lettertypen, kleuren afzonderlijk worden ingesteld.
 
0

Shareware
To Do 2.1
Je moet doen is een lichtgewicht en snel widget om taken te beheren. Dankzij Mac OS X Leopard het integreert met iCal en Mail. Het grote voordeel: om uw taken die u niet hoeft te laten deze programma's geopend blijven beheren.
 
0

Freeware
VelaClock 2.2.7
VelaClock is een wereld klok widget met een uiterst configureerbare gebruikersinterface.
 
0

Shareware
WebSMS 2.10
WebSMS is een leuk alternatief om SMS te verzenden van de website van uw provider site.
 
0

Freeware
WEFUNK 1.0
Mac-gebruikers kunnen nu luisteren naar de WEFUNK Radio stream en krijgt real-time spoorlijsten, vanaf het Dashboard.
 
0

Freeware
WidgetMonkey 4.0
WidgetMonkey is een dashboard widget ragdoll aap speelgoed. U kunt op een knop drukt om het slap worden. Of schud het venster om de aap wilde gaan. Naast een hoop plezier, zult u merken zelf verspillen veel tijd aan het spelen rond met het.
 
0

Freeware