Desktop Utilities software downloaden

Christmas Social Bookmark Icons Linux -
Beschrijving: Kerstmis komt tot leven op uw bureaublad en blog met deze mooie kerst Pictogrammen voor feeds en sociale bookmarks, ontworpen door Dirceu Veiga van Fast Icon Studio.
 
5

Freeware
DeskTube 72.0.6
DeskTube is de desktop YouTube-applicatie. DeskTube is een desktop applicatie, net als uw internet browser. Er is een snelkoppeling op je bureaublad, en je start als elke andere applicatie. Wat is er zo speciaal aan DeskTube? DeskTube brengt de
 
5

Freeware
Niome Icon Pack -
Niome Icon Pack bevat 90 hoge kwaliteit (256x256 pixels) iconen; PNG en ICO formaten.
 
5

Freeware
Task Bar 2.0
Taakbalk is een nuttig Dock in de bovenzijde van het scherm. Het biedt snelle toegang tot de meest voorkomende toepassingen op uw pc.
 
5

Freeware
Wallpapers Bot 1.0.0.3
Toegang 20.000 geweldige wallpapers voor je bureaublad in een enkele klik. Wallpapers Bot Verzamelt populaire foto's en beelden van verschillende bronnen. Het totale aantal desktop achtergronden in de Wallpapers Bot database is meer dan 20.000 en
 
5

Freeware
Active Tray 2.11
De Windows System Tray wordt vaak slechts gebruikt om af en toe de datum en tijd te checken en zo af en toe een programma te draaien.
 
4

Shareware
Home Office Syhel 1.0a R7
Systeem voor home computers die de meeste van de dagelijkse benodigde componenten en hulpprogramma's die het gemak kunnen verbeteren van het gebruik van uw computer en voeg veel functies om u te voorzien.
 
4

Shareware
Alpha Clock 1.3.0
AlphaClock is een kleine klok hulpprogramma met miniatuur, maar erg mooi en scherp LCD-stijl digitale display van het horloge.
 
4

Freeware
Anti-lost CD Ejector Pro 2.2
Bescherm CD-drives van vergeten CD. Wat is er nieuw in versie 2.2: - Multi-drive controle met behulp van hete sleutels. Alleen bellen Main Menu (door dubbel te drukken op een hete sleutel) en druk op een brief van de juiste drive; - Enkele
 
4

Shareware
Wekker 1.0
Wekker is een gratis programma om op de PC op een vooraf ingesteld tijdstip een passend geluid of muziekje af te spelen. Met hulpfunctie en enkele voorbeeldgeluiden.
 
4

Demonstratie
Yanicsoft Flash Desktop 1.1.0
Deze software zal u helpen om animated wallpaper te creëren door het omzetten van Macromedia Flash-bestand naar desktop wallpaper.
 
4

Shareware
Twilight Utilities Desk Switcher 2.1.1.8
Verloopt nooit. Geef jezelf meer ruimte op uw bureaublad 2K/XP met deze handige desktop manager. Onmiddellijk wisselen tussen virtuele bureaubladen met eenvoudige toetsaanslagen of gebruik de muis. Nooit meer zonder bureauruimte weer! Elke desktop
 
4

Shareware
happy clock 2.7
Blijf ordelijk â?? Op een leuke en gemakkelijke manier! Happy Clock zorgt ervoor dat u altijd op schema blijft. Het geeft u de datum en tijd aan op gespecificeerde tijdsintervallen in een rustige mannen of vrouwenstem. Hiermeer raakt u afspraken,
 
4

Shareware
Desktop UI Renamer 1.0
Windows heeft een vervelende gewoonte laat je niet veel van de pictogrammen op uw bureaublad hernoemen.
 
4

Freeware
Akamai Folder Jockey 1.11
Akamai Folder Jockey is een Windows-utility ontworpen om u tijd te besparen. In plaats van altijd jacht via Windows Verkenner naar de map die u nodig hebt, gebruik gewoon Folder Jockey om er naartoe te gaan onmiddellijk. Folder Jockey kun je zo
 
4

Shareware
enable Virtual Desktop 2.3.1
Virtual Desktop in staat is de volgende generatie virtuele desktop vanaf Enable Software.
 
4

Shareware
Any Background 1.12
Verveel je levenloze bureaublad? Moe van de veranderende achtergrond regelmatig? Of krijg messed up met uw groeiende collectie van achtergronden? Probeer de achtergrond, en start een nieuwe en verfrissende ervaring bureaublad nu. Major Features:
 
4

Shareware
7art Cheerful Clock ScreenSaver 1.2
Klok manager is opgenomen in de bundel.
 
4

Shareware
Remote Media Desktop Manager V1.0
Beheer uw pictogrammen op het bureaublad, achtergrondafbeelding en media bericht op uw LAN of thuisnetwerk.
 
4

Shareware
7art Be Here Now Clock ScreenSaver 1.1
Deze klok heeft een verborgen magische functie - het vermogen om huidige niveau van ons bewustzijn en geluk stijgen. Alleen hier nu in het sacrale moment op de weg van het verleden naar de stralende toekomst.
 
4

Freeware