Graphische Plug-ins software downloaden

VisualRelink 1.2
De automatische correctie en spellingcontrole die deze technologie gebruikt om fouten in documenten te vinden door ze te scannen en probeert ze op te lossen is AfterScan.
 
292

Freeware
Trapcode Form 1.1
De handigste software voor zowel kinderen en jongeren is MathMatic dat het leren van tafels en vermenigvuldiging van 1 tot 12 zeer eenvoudig maakt.
 
213

Demonstratie
XPScene 1.2.8.317
Nu kunt u uw eigen computer gebruiken voor het bewerken van parameters van de AX-Synth met behulp van de exclusieve software AX-Synth Editor.
 
89

Freeware
Sphere Utilities 1.1.1
Dé eenvoudige gratis en makkelijk te gebruiken software die uw leven gemakkelijk kan maken is MPLAB IDE.
 
54

Demonstratie
Lens Correction 1.0
U kunt handig programma Lens Correction te gebruiken voor het corrigeren van camera lenzen produceert vat en kussenvormige vertekening artefacten.
 
40

Freeware
Adobe Pixel Bender Plug-In for Adobe Photoshop CS5 2.3
De Adobe? Pixel Bender? Plug-in voor Adobe Photoshop? CS5 ondersteunt beeldverwerking van Pixel Bender-filters geopend in Photoshop CS5. Deze filters kunnen worden uitgevoerd op de grafische kaart (GPU) of CPU van een computer. Pixel Bender-klanten
 
40

Freeware
Style Flocker for InDesign CS for Win 1.0.1
De handige software voor het ontwerpen van VB-projecten en websites is VB Colour waarmee gebruikers gemakkelijk een kleur kunnen kiezen met behulp van de gebruikelijke Windows Color Picker.
 
37

Freeware
Adobe Acrobat Reader 10.1.3
 U kunt handig en inclusieve Adobe Acrobat Reader te gebruiken voor het bekijken en zoeken en afdrukken van PDF-bestanden. Het ondersteunt alle belangrijke computerplatforms.
 
27

Shareware
Silver Efex Pro 2.0.0.3
Silver Efex Pro 2.0.0.3gives u veel gemak met deze usefulcomplete controle voor professionele kwaliteit zwart-wit beelden Silver Efex Pro is een uitstekende oplossing voor het maken van prachtige foto's in zwart-wit. Silver Efex Pro 2 biedt een
 
19

Trialware
Adobe LiveMotion 2.0
De plug-in biedt ondersteuning voor EPS-bestanden in Adobe LiveMotion 2.0. Deze installatie verbetering van de bestaande steun. Het wordt aanbevolen dat alle Adobe LiveMotion 2.0-gebruikers downloaden en installeren van deze update plug-in.
 
18

Freeware
Photoshop brushes: Four Large Grunge -
Vier zeer grote grunge / roest borstels in Photoshop 7. Zeer multi-purpose
 
13

Freeware
Photoshop CS5 Optional Plugins -
U kunt aan de volgende plug-ins en bijbehorende bestanden uit Photoshop CS5 optionele plug-ins programma: ExtractPlus (alleen Windows-); Photoshop CS5 Optionele plug-in Leesmij; PhotomergeUI; Picture Package (ContactSheetII); Textuur presets voor.
 
12

Freeware
One Cat Doodler 3.0
Een Cat doodler is een strak geïntegreerde tekening en presentatiepakket voor uw palm-size of handheld PC.
 
12

Shareware
Primatte Chromakey 5.1
Primatte Chromakey 5.1 wordt gelanceerd om een ​​nuttig en slim programma dat maakt een afbeelding unicolor achtergrond transparant op de voorgrond van de foto op een andere achtergrond plakken zijn. Met Primatte Chromakey kunt u een
 
11

Demonstratie
Dynamic Desktop 2.0
Dynamic Desktop (v1.4.2) 'Dynamizes' uw desktop door automatisch het veranderen van de achtergrond bij elke Windows opnieuw opstarten, een keer per dag of op specifieke programmeerbare tijdsintervallen. Afbeeldingen kunnen worden ingesteld op
 
9

Shareware
Photoshop brushes: Ribbon -
Photoshop brushes: Ribbon bestaat uit 11 zeer grote (tussen 1530 en 2400px) vector linten borstels zijn gemaakt in Illustrator en Photoshop CS3. Ze kunnen worden gebruikt voor het web en voor drukwerk om uw ontwerpen te versieren.
 
8

Freeware
Green Screen Wizard Photoshop Plugin 1.5
Green Screen Wizard Photoshop Plugin 1.5 biedt u een professionele grafische plugin die is goedkoop en eenvoudig te gebruiken. Green Screen Wizard Photoshop plug-wikkelt de Green Screen motor in een Adobe Photoshop plug-interface. Het voordeel van
 
7

Shareware
Photoshop brushes: Free Paisley -
Deze set is gemaakt van schetsboek doodles - ze zien er goed gekleurd, zoals aangegeven in de afbeelding hieronder.
 
7

Freeware
Canon Easy-WebPrint 2.6.3
Canon Easy-WebPrint levert fantastisch uitziende webpagina's afgedrukt op ondersteunde Canon Bubble Jet printers.
 
6

Freeware
Photoshop brushes: Knot Holes -
Deze knoop gat borstels zijn gemaakt van foto's van een oude houten fense in mijn achtertuin. Dit is een extreem hoge resolutie Photoshop borstel set. Het zip-bestand is meer dan 20 MB?? Maar de moeite waard de grungy hout goedheid!
 
6

Freeware