Widgets Clocks software downloaden

WIFI File Explorer 1.7.3
1. Met behulp van een webbrowser, kunt u bekijken, downloaden en alle bestanden op je Android-apparaat te beheren, zonder de noodzaak van een kabel, 2. Meerdere Batch file uploads en downloads bespaart u tijd bij het overbrengen van veel bestanden in
 
18

Freeware
4Shared PLG 2.0
DISCLAIMER: Deze applicatie heeft geen bestand hosten van 4shared, het is gewoon helpt de gebruikers om te doen Fast Downloads van bestanden die ze willen.
 
10

Freeware
Comodo Mobile Security 1.0
COMODO Mobile Security (CMS) is ontworpen om uw Android-apparaten te beschermen tegen virussen, onveilige apps en potentieel risicovolle instellingen terwijl het helpen om uw privacy te beschermen en uw systeem optimaal te houden.
 
5

Freeware
iPast Contact 1.03
Heeft u ooit gedroomd om aan oude filosofen en denkers? Met 'iPast Contact' het gaat de halve waarheid ... U beschikt over een compleet nieuw soort vrienden, afkomstig uit afgelopen honderd en duizend jaar geleden, en biedt u een echte
 
5

Freeware
Marijuana Wallpapers 2.2
Marihuana Wallpapers is een toepassing voor uw mobiele telefoon met foto's van wiet zul je zeker liefde.
 
4

Freeware
Kamus Lengkap Pro 5.1
Een compleet en eenvoudig te gebruiken professionele editie woordenboek voor uw mobiele telefoon.
 
3

Demonstratie
NetQin Mobile Manager 4.2
NetQin Mobile Manager is ontworpen om gebruikers te houden in de controle van hun telefoon, met een eigen ruimte in de telefoon.
 
3

Freeware
Memory Booster for Android 3.7
Memory Booster is een krachtige mobiele Geheugen & RAM stimuleren hulpmiddel speciaal ontworpen voor Android-smartphone-gebruikers.
 
3

Shareware
Flip PDF for Android 1.6
Een eenvoudige oplossing voor het converteren PDF, afbeelding spiegelen android app Flip PDF voor Android is zich concentreren op het omzetten van PDF-en afbeeldingsbestanden naar draagbare pagina-flipping elektronische publicaties voor de populaire.
 
3

Shareware
Scooby Doo & the Gang Soundboard 6.8
Een Scooby Doo SoundBoard gevuld met alle klassieke SoundBites je kent en liefde! Meer dan 95 geluiden om uit te kiezen (meer coming soon) inclusief intro muziek en een aparte pagina voor alle 5 leden van de bende (Scooby, Shaggy, Freddy, Daphne,
 
2

Freeware
Titanium Backup Pro 5.1.0.1
U kunt een backup, restore, te bevriezen (met Pro) je apps + data + Markt links. Dit omvat alle beschermde apps & systeem apps, verhoogd met de externe gegevens op uw SD-kaart. U kunt dit doen 0-klik Batch & geplande back-ups. Back-ups zal
 
2

Freeware
Ultimate Call Screen HD 3.1.0
Ultimate Call Screen HD Gratis combineert een fullScreen Caller ID vervangen, contact Picture Manager, Call Blocker, en op de top van dat, sensor-base acties zoals het weigeren van gesprekken door de telefoon het scherm naar beneden en veeg gebaren.
 
1

Freeware
ALARM CLOCK BY DOUBLETWIST 1.1.1
Alarm Clock is hands-down de mooiste alarm app in de Google Play Store, na DoubleTwist??'s Geschiedenis van de eenvoudige, intuïtieve, zeer functioneel, prachtige apps, zoals we met de doubleTwist Player media app.
 
1

Freeware
GO SMS Theme Blue White 1.6
Blauw Wit GO SMS Theme werkt alleen met GO SMS PRO-toepassingen Nieuw blauw wit stijl van de toekomst nu in uw apparaten.
 
1

Freeware
Youni SMS 1.2.3
Youni Messenger Free is een enorme verbetering voor voorraad messaging app, veel sneller, meer functies, met koele UI, Chat / list stijl, pop-ups, backup / restore, scheduler, encryptie, zwarte lijst, mappen, veel thema's, ton van de.
 
1

Freeware
Android File Recovery 1.0
Heeft een onverwachte ramp gebeuren en het branden met woede en zorgen? Hebt u per ongeluk nieuwe bestanden of formatteer de SD-kaart op je Android-telefoon zonder backups te maken in de tijd? Of heb je verliest belangrijke documenten als gevolg van
 
1

Shareware
TechnoAction 1
Social Media nieuws blog voor coole nieuwe websites en sociale netwerken: Facebook, Google, Twitter, MySpace. De nieuwste webtechnologie nieuws, via RSS dagelijks.
 
0

Freeware
Maxthon Browser for Android 2.7.1
Vergis je niet, met meer dan 550 miljoen downloads van haar pc-webbrowser Maxthon weet hoe u uw web sizzle.
 
0

Freeware
FrostWire for Android 0.6.3
FrostWire is een community-project op basis van de broncode van LimeWire, wat betekent dat het een Gnutella-client met alle standaard tot 2 peer-opties peer.
 
0

Demonstratie