Pictogrammen software downloaden

EA Sports 08 Icon Pack
Hier krijg je een reeks van mooie vervanging voor de standaard EA-iconen EA Sports 08 Icon Pack bestaat uit een aantal hoge kwaliteit pictogrammen die u kunt gebruiken op uw computer.
 
2

Freeware
Folder Icon Pack
Folder Icon Pack bevat een verzameling van mooie pictogrammen die u toelaat om nieuwe look te geven aan uw mappen. Het bevat normale map icon als icoon voor favoriete map, download map, map met muziek, foto map en video map.
 
2

Freeware
Chakram Icon Pack
Nu kunt u eenvoudig uw desktop applicaties aanpassen met handige Chakram Icon Pack. U kunt deze icon pack te gebruiken voor het versieren van uw bureaublad en door het veranderen van standaard uiterlijk van uw pictogrammen.
 
2

Freeware
SoftDimension icon pack
Een prachtig colelction van de iconen voor uw toepassingen SoftDimension Icon Pack biedt u een unieke set van pictogrammen die u kunt kiezen om het uiterlijk van uw applicaties aan te passen. De iconen zijn zowel in ICO en PNG.
 
2

Freeware
Beach Icon Collection
Nu kunt u het uiterlijk van uw standaard iconen wijzigen met Strand Icon Collection dat geeft je set van 5 hoge kwaliteit iconen. Het omvat iconen in volgende maten en formaten: 256x256, 128x128, 48x48, 32x32, 24x24, 16x16, PNG, ICO, ICNS.
 
2

Freeware
MP3 Players Icon Pack
U kunt 52 hoge kwaliteit iconen krijgen van inclusive MP3 Spelers Icon Pack. Het bevat pictogrammen voor mp3-spelers zoals de iPod Nano, Shuffle & Video, Zune MP3-speler, en Creative Zen MP3-speler. De ondersteunde grafische formaten van iconen zijn
 
2

Freeware
iPhone Icon Pack
U ziet het vijf mooie en hoge kwaliteit (256x256 pixels) iconen in de IPhone Icon Pack.
 
2

Freeware
City Icon Pack
Volgende pictogrammen zijn opgenomen in de City Icon Pack: Hollywood ticket icon, Paraplu pictogram, Hot Dog Car pictogram, pictogram van de post, Bench icoon en meer.
 
2

Freeware
25 NEW XP Icons
25 nieuwe XP Icons biedt 25 uitstekende iconen voor Windows XP, dat de meest populaire programma's zoals mIRC te dekken, Quake en veel others.
 
2

Freeware
My Book Icons 0.4
 Vindt u vele mooie Western Digital iconen in My Book Pictogrammen. Alles inbegrepen pictogrammen ondersteunt verticaal naar horizontaal en omgekeerd. Het bevat pictogrammen voor de Western Digital My Book evenals voor Premium, Pro en Premium II &
 
2

Freeware
Windows 7 Icons for XP 1.0
 U kunt nu de iconen van Windows XP te zetten met 7 met Windows 7 Pictogrammen Voor XP 1.
 
2

Freeware
Bug Icons
De freeware Insect Icons hulpprogramma kunt u de standaard vorm van iconen veranderen met verschillende iconen, zoals insecten, spinnen en zelfs vlinders.
 
2

Freeware
IconMaker 2.0
 De eenvoudige en gebruiksvriendelijke programma IconMaker is in staat om beelden in pictogrammen.
 
2

Freeware
30 Pretty Office Icons
30 Pretty Office Icons geeft je een vrij en toch mooi pictogram collectie met 30 kantoren pictogrammen die zijn verkregen bij 256256, 128128, 6464, 4848, 3232, 2424, 1616 pixels.
 
2

Freeware
African Pets Icons
Nu kunt u het uiterlijk van uw projecten te verbeteren door het gebruik van African Huisdieren pictogrammen. Het omvat iconen van de volgende dieren: leeuw, giraf, neushoorn, olifant en zebra.
 
2

Freeware
Crown Icons 1.0
 Je zult tien verschillende soorten kronen vinden in deze set van Kroon pictogrammen.
 
2

Freeware
Golden Icons 1.0
U kunt de standaard iconen van uw mappen, snelkoppelingen of toepassingen, enz. te vervangen door Gouden Pictogrammen die verzameling van mooie pictogrammen bevat. Het omvat set van 5 pictogrammen die de standaard afmetingen van 128x128 en alle
 
2

Freeware
Aries Icons
Deze grappige icoon collectie is ontworpen om uw computerscherm te verfraaien. Het is gratis voor niet-commercieel gebruik.
 
2

Freeware
Bugs sigma style Icons
U kunt standaard uiterlijk van uw systeem pictogrammen wijzigen via Bugs Sigma Style Icons dat het verzamelen van 5 grappig uitziende pictogrammen bevat.
 
2

Freeware
Multimedia Icon Set
Een pictogram collectie ontworpen om uw computerscherm te verfraaien. Multimedia Icon Set is een verzameling van 24 iconen speciaal ontworpen om degene die je standaard gebruikt te vervangen. Let op: gratis voor niet-commercieel gebruik.
 
2

Freeware