Pictogrammen software downloaden

N Football CL England 1 Sports Icon 1.0
Football team logo's van de nationale competitie van England.Next generatie Iconen voor web-en Windows. Ontwikkelaars en ontwerpers met een uniform programmeermodel voor het bouwen van rijke Windows smart client gebruikers ervaringen die user
 
2

Shareware
PDFin PDF to DWG Converter SA OEM
PDFin PDF to DWG Converter SA OEM is een AutoCAD Addin en een stand-alone programma programma dat u zal helpen pdf-bestanden te converteren naar DWG-of DXF-bestanden directly.
 
2

Shareware
Icon Craft 4.60
De beste tool voor web-en softwareontwikkelaars is Icoon Craft omdat het hen alle functies voor het maken van meer eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijke interfaces.
 
2

Shareware
Costco Icon Installer 1.0
Met dit programma kun je een Costco pictogram op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de homepage voor Costco.
 
2

Freeware
Ebay Halloween Icon Installer 2.0
Ebay Halloween Icoon Installer Installeert automatisch een Halloween stijl eBay Icoon op uw PC bureaublad, zodat u niet hoeft te typen, geeft direct toegang tot ebay officiële site met een enkele klik.
 
2

Freeware
Hubpages Icon Installer 1.0
Als u Hubpages gebruiken op een regelmatige basis, vindt u handig de Hubpages pictogram Installer. Wat doet het? Het zet gewoon een Hubpages pictogram op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaa
 
2

Freeware
Myspace Icon Installer 1.0
Als u gebruik maakt Myspace dan bent u gaat naar de Myspace pictogram Installer liefde, het is een snelkoppeling op het bureaublad installer die een internet browser snelkoppeling die zal leiden u zeestraat naar de Myspace homepage, eenvoudig te.
 
2

Freeware
NFL Icon Installer 1.0
Als u NFL op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de NFL Icoon Installer. Dit programma zal een NFL pictogram op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de homepage voor
 
2

Freeware
Syncfusion Metro Studio 1.0.1.2
Syncfusion Metro Studio is een verzameling van meer dan 600 Metro-stijl icoon templates die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan duizenden unieke Metro iconen met behulp van een intuïtieve maatwerk tool.
 
2

Freeware
Twitter Icon Installer 1.0
Als u gebruik maken van Twitter op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Twitter icoon Installer.
 
2

Freeware
UPS Icon Installer 1.0
Als u UPS op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de UPS Icoon Installer.It gewoon een UPS icoon zet op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de home page van UPS.Its
 
2

Freeware
Yellow Pages Icon Installer 1.0
Als u Yellowpages op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de Yellowpages pictogram Installer.
 
2

Freeware
MaxMax 1.31
Deze kleine tool beperkt de grootte van een gemaximaliseerd applicatie (van alle kanten), dus is het mogelijk om altijd zichtbaar sidebar gadgets simuleren op Windows 7 (net als onder Vista).
 
2

Freeware
Word Press Icon Installer 1.0
Dit programma zet gewoon een Wordpress pictogram op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de homepage voor Wordpress.
 
2

Freeware
TweakNow DriveShortcut 1.1
Wanneer een CD, een DVD of een externe harde schijf toegevoegd aan of verwijderd van de computer, zal Windows een bericht uitzenden naar alle actieve programma's om hen te informeren over deze nieuwe verandering.
 
2

Freeware
FREE 3D Icon Library 8.0
Honderden 2D en 3D Beelden maken klaar te gebruiken. Alle geoptimaliseerde voor het Internet!
 
1

Freeware
Icon Suite II 2.10.0001
Diplodock Icoon Suite II is een set van professionele programma's voor pictogram bewerken en beheren geïntegreerd in een suite.
 
1

Shareware
FolderIcon XP 1.01
Verander een pictogram voor een map met twee klikken. Selecteer een van de 129 speciaal ontworpen XP-stijl pictogrammen (gekleurd, genummerd, gemarkeerd folders) of gebruik een externe icoon. Uitbreidbaar set van 262 speciaal gekozen systeem iconen
 
1

Shareware
E-Icons 4.15
Met E-Icons kunt u iconen (pictogrammen) naar eigen wens aanpassen en creeren. Met de reeds aanwezige voorbeelden kunt u snel aan de slag.Verder is het mogelijk om een icon aan iedere folder toewijzen en kunt U eigen themes te ontwerpen. De
 
1

Demonstratie
Image2Ico 2.0
Image2Ico is een makkelijk te gebruiken utilitie om pictogrammen (.ICO) te maken van vrijwel elk grafisch bestand. Werkt met: BMP, DIB, RLE, GIF, JPG, JPEG, JPE, PNG, en WMF. De pictogrammen kunnen in alle bekende .ICO maten worden aangemaakt:
 
1

Demonstratie