Pictogrammen software downloaden

IconEdit2 6.6
Icon Editor stelt u in staat om multi-pictogrambestanden te creëren, te kleuren en ongedaan te maken/opnieuw uit te voeren, en het zoeken naar pictogrammen in uw bestanden en schermopnamen te maken.
 
2195

Shareware
Change Folder Icons 7.5
Bent u moe van dezelfde gele kleur van alle mappen? Dan kan u ze veranderen in levendige kleuren naargelang uw persoonlijke smaak. Terwijl u misschiendacht dat er niets was dat kon doen met de kleur van uw mappen, zal Change Folder Icons u
 
2178

Shareware
XP Artistic Icons Collection 3.0
XP Artistic Icon Collection geeft je verschillende toepassingen een professionele uitstraling.
 
2096

Demonstratie
Icon Constructor - advanced icon creator 1.0
Icon Constructor converteert BMP, JPEG, GIF, PNG, PSD, TGA en TIFF naar Windows icons.
 
1927

Shareware
Business Icon Set 2015.1
Ongeacht het soort bedrijf u betrokken bent bij, zal je nodig hebt om een ​​professionele vooruitzichten portretteren als je wilt om het respect van die u te maken met verdienen.
 
1821

Demonstratie
ABB Web Icon Extractor 1.0
Heb je ooit een webpagina gezien met geweldige afbeeldingen en iconen die je maar al te graag wilde kopiëren.
 
1690

Shareware
Toolbar Icon Set 2007.4
Toolbar Icon Set is een inzameling van royalty-vrije kant-en-klare pictogrammen voor gebruik in commerciële en persoonlijke producten, met inbegrip van softwaretoepassingen, websites, blogs en presentaties.
 
1534

Demonstratie
Professional Vista Software Icons 1.0
De Professional Vista Software Icons is een software dat veel iconen die zeer nuttig zijn, goed werken heeft.
 
1290

Shareware
Free Icon Gallery !
Free Icon Gallery bevat meer dan 5.000 vrije kleurrijke pictogrammen en het pictogram bibliotheken en ze zijn allemaal helemaal gratis!
 
1119

Freeware
Network Security Icons 1.0
Als u pictogrammen nodig voor de verschillende soorten van beveiliging toepassingen en omgevingen, wat je nodig hebt is Network Security Icons.
 
1053

Demonstratie
IconPackager 3.2
S werelds beste en eenvoudigste manier om de pictogrammen van Microsoft Windows te veranderen.
 
932

Shareware
Icon Catcher 4.0.16
Het kan lastig zijn geschikte iconen te vinden die overeenkomen met wat je doet, waar je een aantal documenten hebt geplaatst of als snelkoppeling.
 
529

Shareware
RealWorld Icon Editor 2006.2
Als u een hotel of iets dergelijks bezit waar klanten reserveringen maken, kan Hotel Reservation System een grote hulp betekenen bij het stroomlijnen van uw bedrijf.
 
229

Shareware
JPG to Icon Converter 1.02
JPG to Icon Converter is een gratis en eenvoudig te gebruiken om te zetten JPG beeldbestand aan.
 
144

Freeware
Facebook Icon 1.0
Facebook icoon plaatst een Internet-snelkoppeling op uw bureaublad. Honderden Facebook Pictogrammen die u kunt gebruiken voor uw website, chat, MSN, of enig ander gebruik. Custom made Facebook iconen speciaal ontworpen voor uw site. Facebook is een
 
66

Freeware
16x16 Free Application Icons 2009.1
 16x16 Gratis Toepassing Pictogrammen collectie is een verzameling van royalty-vrije iconen die speciaal was ontworpen om een .
 
30

Freeware
32x32 Free Design Icons 2013.1
 Software-ontwikkeling vereist enige gedachte, vaardigheid, en een reeks pictogrammen worden gebruikt voor knoppen, werkbalken, enz.
 
24

Freeware
BitTorrent Icons
U kunt uw computerscherm mooi met BitTorrent die een collectie van 9 negen pictogram bevatten maken. U kunt deze prachtige iconen te gebruiken voor het vervangen van standaard instellingen.
 
21

Freeware
Classic Menu Icons 2011.1
Het maken van een handige en intuïtieve gebruikersinterface vereist gedegen kennis van usability basics en onmiddellijke beschikbaarheid van hoogwaardige grafische materialen en kunst.
 
20

Shareware
Where to download free folder icons 1.0
Op maat ontworpen en gratis mappictogrammen! - WINDOWS NAVIGATIE VERGEMAKKELIJKT De meerderheid van degenen wier werk de computer kan je vertellen dat veel mappen in een directory kan een probleem zijn, zeker als het gaat om het zoeken naar een
 
20

Demonstratie