Pictogrammen software downloaden

Medical XAML Icons 1.0
Medische XAML Pictogrammen Collection bevat meer dan 277 hoogwaardige medische XAML-iconen arts pictogrammen, medische pictogrammen, letsel pictogrammen, gezondheidszorg pictogrammen, lichaamsorganen pictogrammen en nog veel meer.
 
1

Shareware
Medizinische Icon Sammlung 3.5
De SibCode Medische Bibliotheek van het Pictogram is een uitvoerige reeks pictogrammen die de meeste van de behoeften van de mogelijke geneeskunde betrekking hebbende toepassing omvat.
 
1

Demonstratie
Orange Web Buttons 1.0
Black Web Buttons geven webdesigners nog een uniforme thema dat gemakkelijk op het oog.
 
1

Demonstratie
Real Vista Project Managment
In deze collectie kunt u pictogrammen met veel felle kleuren en vormen te vinden, ze zien eruit als plastic gemaakte stukken.
 
1

Trialware
Springfield Basic
Springfield Basisset gekenmerkt door de uiterste eenvoud, waardoor deze pictogrammen zeer universeel.
 
1

Demonstratie
Springfield Education
Springfield Onderwijs is een klein en eenvoudig icon set die een nieuwe look zal geven aan uw bestanden en mappen.
 
1

Demonstratie
Standard Hotel Icons 2011.1
Het hotel industrie is momenteel een van de meest veelbelovende en lucratief. Het wordt snel ontwikkelen en aanpassen aan de eisen van onze moderne levensstijl. Dit is waarom er een grote behoefte aan kwaliteit van software om de efficiëntie van de
 
1

Demonstratie
Subscription Icons 1.0
Het pakket bevat alle producten van Grafile Ikonenverzamelingen in Grafile.com.All in een pakket, zoals de medische, industriële, Business, Liefde, Core, Systeem themed.Next generatie Iconen voor web en Windows.Developers en ontwerpers met een
 
1

Shareware
Toolbar icons 1.1
Pictogrammen op de werkbalk aangemaakt door aangepast symbool ontwerper. Kan gebruikt worden in de software werkbalken en taakbalken. Maten: 16x16, 24x24, 32x32, 48x48, 128x128, 256x256 en 512x512. Transparante iconen in PNG-en Windows ICO-formaat.
 
1

Demonstratie
Transport Icon Sammlung 2011.4
Transport Reeks van het Pictogram is een inzameling van royalty-vrije kant-en-klare pictogrammen voor gebruik in commerciële en persoonlijke producten, met inbegrip van softwaretoepassingen, websites, blogs, en presentaties.
 
1

Demonstratie
Universal Shop Icons 2011.1
Universele Shop Pictogrammen richten op het bedienen van uw gebruikers en kijkers met prachtige graphics die op betrouwbare wijze de belangrijkste informatie over te brengen.
 
1

Shareware
Vector_Financial Icon Set 1.0
Deze aantrekkelijke Vector graphics zijn bedacht voor de accountancy, de inkoop en verkoop. Daarnaast zijn opgenomen de grid formaten, ICO, PSD, BMP, GIF en PNG. De formaten PNG, GIF en BMP zijn verkrijgbaar in 7 maten.
 
1

Demonstratie
Vector_Hardware Icon Set 1.0
Deze hardware Vector Icon Set bevat meer dan 2000 aantrekkelijke pictogrammen in de Vector bestandsformaten AI en SVG. Daarnaast zijn opgenomen de grid formaten, ICO, PSD, BMP, GIF en PNG. De formaten PNG, GIF en BMP zijn verkrijgbaar in 7 maten.
 
1

Demonstratie
Vector_Transport Icon Set 1.0
Deze Transport Vector Icon Set bevat 1700 aantrekkelijke pictogrammen in de Vector bestandsformaten AI en SVG. Daarnaast zijn opgenomen de grid formaten, ICO, PSD, BMP, GIF en PNG. De formaten PNG, GIF en BMP zijn verkrijgbaar in 7 maten.
 
1

Demonstratie
XP Menu Icons 2011.1
Oprichting van een gemakkelijke en intuïtieve gebruikersinterface vereist gedegen kennis van usability basics en onmiddellijke beschikbaarheid van hoogwaardige grafische materialen en kunst.
 
1

Shareware
Star Wars Fella Icons 1
U kunt het uiterlijk van uw pictogrammen te veranderen met behulp van handige Star Wars Fella Pictogrammen. Het zal het uiterlijk van uw bestanden en mappen in het echt te veranderen.
 
1

Freeware
Vista icon set 1.7
Een originele icoon bibliotheek voor uw thuiscomputer Vista icon set is een prachtige collectie die u kunt gebruiken om het uiterlijk van je desktop-bestanden en mappen te veranderen.
 
1

Freeware
Candied Apples -
Een originele iconset voor uw bestanden en mappen Gekonfijte Appels is een mooie icoon verzameling die u kunt gebruiken op uw thuis-pc naar het oude uiterlijk van uw mappen en ge?nstalleerde programma's te veranderen.
 
1

Freeware
Boston Red Sox Icons 1
Nu kunt u uw bestaande pictogrammen vervangen door Boston Red Sox Pictogrammen dat mooie set van pictogrammen voorzien. Dit pictogram set is gewijd aan de fans van de Red Sox.
 
1

Freeware
GoogleCons
Een klein en bijzonder prettig bibliotheek van Google-themed pictogrammen GoogleCons is een originele collectie iconen die u kunt gebruiken op je eigen computer. De pictogrammen zijn er in verschillende formaten en afmetingen voor u om uit te kiezen.
 
1

Freeware