Pictogrammen software downloaden

img2icns 1.2.2
Img2icns is een converter tool voor uw afbeeldingen. Geniet van het creëren van duizenden pictogrammen van uw foto's.
 
1

Freeware
Linotype FontExplorer X 2.5.2
FontExplorer X zet een nieuwe standaard voor font management software. Linotype is verheugd om de ontbrekende link naar uw lettertype collectie aan te kondigen. Met de nieuwe FontExplorer X, lettertype management, lettertype sorteren, lettertype
 
1

Shareware
Santa Claus Icons 1.0
Hou je van de kerstsfeer? Dus download deze 5 Kerstman Stock Icons om je bureaublad klaar voor de feestdagen. Stel deze icoon includs vijf facil uitingen van Santa Claus als emoticons.
 
1

Freeware
ABC Icon Installer 1.0
Een makkelijk te gebruiken tool die een snelkoppeling op het bureaublad installeert, zodra geklikt zal uw standaard browser te activeren en nemen u mee naar de ABC-homepage. Het draait op een van de verruiging besturingssystemen: - Windows 2000
 
1

Freeware
Merriam Webster Icon Installer 1.0
Het is gewoon een Merriam Webster icoon zet op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de home page voor Merriam Webster. Als u Merriam Webster op een regelmatige basis, za
 
1

Freeware
XP Shortcuts 2.0
XP Sneltoetsen kunt u het toetsenbord en het bureaublad snelkoppelingen naar afsluit, start maken en door te staan. Eigenschappen: het programma 0% van RAM-geheugen gebruikt, is je computer niet vertraagd; -XP Sneltoetsen s
 
1

Freeware
IconArt 2.0.1
IconArt is een zeer compacte muisaanwijzers en pictogrammen schepper die u toelaat om een ​​beeld te tekenen vanuit het niets met behulp van alle gangbare gereedschap of om een ​​beeld om te zetten in een pictogram of de.
 
1

Freeware
Webcrawler Icon Installer 1.0
Dit programma legt slechts een Webcrawler pictogram op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de homepage voor Webcrawler.
 
1

Freeware
IconSize 1.0
Meestal als je verandering grootte van de pictogrammen u hulp gebruiken maten van 1 tot 72 te proberen, omdat de standaard tools van Windows niet mogelijk in te stellen grootte van het pictogram om meer dan 72 px.
 
1

Freeware
BeCyIconGrabber 2.102
BeCyIconGrabber alows u te bekijken iconen en cursors van alle maten die zijn opgenomen in ICL, OCX, CPL, EXE, DLL, SRC, ICO en CUR-bestanden.
 
1

Freeware
DriveIcons 2.022
Heb je ooit wilde om het pictogram op uw DVD of BluRay drive, harde schijf, flash drive te veranderen.
 
1

Freeware
Overstock Icon Installer 1.0
Dit programma legt slechts een Overstock pictogram op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de homepage voor Overstock.
 
1

Freeware
ILO 2010 Desktop Calendar 1.0.1
Gemakkelijk toegang hebben tot belangrijke informatie over evenementen, internationale dagen, rapporten en vergaderingen met betrekking tot de wereld van werk te voorzien, heeft het IAB een nieuwe desktop kalender die hier kan worden gedownload.
 
1

Freeware
Icon Sushi 1.15
Icon Sushi kan BMP bestanden omzetten naar pictogrammen en vise-versa. Opties: Windows XP pictogrammen maken. (Door Photoshop bestanden. Door Alpha-kanaal-bewerk-gereedschap) Maak meervoudige pictogrammen welke meerdere pictogrammen bevatten
 
0

Demonstratie
EfreeBuy Folder Icon 3.00
EfreeBuy Folder icoon stelt u in staat om een icoon te geven voor al uw mappen op uw computer, waardoor elke map anders.
 
0

Freeware
Basic Pack Icon Collection 2.0
De Basisinzameling van het Pictogram van het Pak, werd ontworpen gebruikend zachte schuine randen en verse kleuren met 110 pictogrammen voor gebruik in toolbars en navigatieelementen.
 
0

Shareware
IconDeveloper 1.3
IconDeveloper is een programma dat maakt het in een handomdraai uw eigen iconen voor Windows te creëren.
 
0

Freeware
Amelix Icon Manager 2.5
Amelix Icoon Manager zal uw gewenste pictogram op het bureaublad lay-out te slaan. Dan, als er iets van uw bureaublad pictogram lay-out verandert, kunt u uw gewenste pictogram serie te herstellen met een simpele klik. Ook, als u wilt dat andere
 
0

Shareware
ShareContacts 3.31.0655
Delen en synchroniseren van Outlook contacten op meerdere pc's zonder Exchange-server.
 
0

Shareware
Software Icons Collection 1.0
De Software Icons Collection is een reeks van prachtige vista stijliconen voor web-en softwareontwikkelaars.
 
0

Shareware