Pictogrammen software downloaden

HABit Icon Tap 2.0
Bekijk iconen en pak ze als icoon (ICO) bestanden of bitmap (BMP) bestanden Bijna alle Windows-programma's bevatten een of meer pictogrammen en iconen kunnen ook gevonden worden in vele Dynamic Link Libraries (DLL-bestanden).
 
0

Freeware
Pirates Theme Icon Collection
 Nu kun je het uiterlijk van je bureaublad mappen en e-mail client, enz. veranderen door het gebruik van Pirates Thema Icon Collection. Het bevat zeer mooie sets met pictogrammen alle mogelijke maten voor uw systeem.
 
0

Freeware
Icon Generator Pro 2.3.0
Icoon Generator Pro 2.3.0 wordt beschouwd als een indrukwekkende en prachtige misc icoon die u voorziet van een eenvoudig middel om uw eigen pictogrammen voor HTML5, CS5, CS4 en Star Banners ook. De software stelt u in staat om aangepaste
 
0

Freeware
xpFolders 9.03
Nu kun je de opkomst van de map iconen wijzigt met XpFolders. Het is eigenlijk een kit die 271 symbolen omvat.
 
0

Freeware
4th of July Icons 1.0
04 juli Icons: Vuurwerk explosies, raketten, rood wit en blauw 4e Logo, Statue of Liberty en nog veel meer. 18 set. Screen-shots online.
 
0

Freeware
Cool Blue Icon Folders 1.0
45 echte mooie set van pictogram mappen in een echte Cool Blue Shade met een grote verscheidenheid van beelden. Vrij als altijd. Screen shots on-line. Veel plezier!
 
0

Freeware
Shania Twain Icons 1.0
Een set van 12 hoge resolutie iconen van de prachtige Shania Twain. Screen Shots on-line.
 
0

Freeware
Sites of Summer Icons 1.0
Een gloednieuwe reeks van kleurrijke zomer pictogrammen. Inclusief Baseball, Strand Scenes, Golf, Plant en Tuinieren, palmbomen, Watersport pictogrammen. Het plezier in het zonnetje worden vertoond. 65 in. Bekijk de screenshot. Gratis en geniet!
 
0

Freeware
Sepultura Icons 1.0
Nifty set van 30, 16 kleuren Sepultura iconen.
 
0

Freeware
Mini pack 2
Een set van vier iconen op de desktop apps aanpassenMini pack 2 zal u toelaten om deze prachtige iconen als vervanging gebruiken voor de standaard instellingen van de ge?nstalleerde software.
 
0

Freeware
Motorcycle Icons 1.0
19 motorfiets Pictogrammen aan verlevendigen uw bureaublad.
 
0

Freeware
Noriko Sakais Icon 1.0
Noriko Sakais pictogram voor Windows.
 
0

Freeware
Underwater Icons
Deze pictogrammen zullen u helpen uw bureaublad van de computer te personaliseren op een aantrekkelijke en originele manier.
 
0

Freeware
Led Pointers
Led Pointers is een verzameling van 6 geanimeerde cursors die leds in de aanwijzer te hebben. De leds zijn groen, geel of rood. Led Pointers zijn vrij om door iedereen worden gebruikt.
 
0

Freeware
O2000 System Icons 1.0
48 of zo, map en het systeem te vervangen iconen. Alle pictogrammen zijn rond. Je krijgt een mooie, eenvoudige look and feel 'of probeer het gewoon om anders te zijn.
 
0

Freeware
RaNdOm IcOnS 1.4
51 willekeurig oneven iconen .... 8-track speler, een rol T.P. een stoel, en sommige die buiten woorden ....
 
0

Freeware
ABBIcon 4.0
ABBIcon stelt u in staat op te bouwen en te onderhouden iconenbibliotheken naar keuze met geen limiet op het aantal pictogrammen in elke bibliotheek.
 
0

Shareware
IconLayOut 1.3.1
Een klein programma waarmee u het pictogram op het bureaublad te wijzigen en het pictogram lay-out De IconLayOut applicatie is ontworpen om een ​​klein programma waarmee u het pictogram op het bureaublad te wijzigen en het pictogram.
 
0

Freeware
MB Icon Edit 2.1.11
De functie rijke icoon editor wordt u verstrekt door handige software MB Icoon Bewerken die in staat is het uitvoeren van volgende functies: voor het creëren icoon en Cursor bestanden die iconen van verschillende grootte en kleur diepte bevat.
 
0

Freeware
BytesX Favicon Generator 1.0.0.1112
BytesX Favicon Generator 1.0.0.1112provides je met een verfijnde en nuttige favicon maker die favicon kunt maken van de meest populaire beeldformaten, met inbegrip van PNG, BMP, JPG, GIF, en het pictogram met bestanden, zoals ICO, ICL, EXE, DLL . De
 
0

Freeware