Pictogrammen software downloaden

Vector Travel Icons 1.0
U kunt deze gratis Vector Travel Icons Pack gebruiken voor uw applicaties en websites. Het bevat negen pictogrammen die in PNG-formaat, evenals er ook Windows Vista Format ICO en CDR Illustratie van formaat.
 
8

Freeware
Vista Construction Stock Icons
Vista Bouw Stock Iconsis een verzameling van handige pictogrammen die is ontworpen met een bepaalde schone stijl om ze nog te maken onder andsuitable voor zorgvuldig ontwikkelde applicaties en websites met een schone en design.
 
8

Demonstratie
Paint Express 1.30
Deze afbeelding editor volledig ondersteunt ICO, CUR, BMP-bestanden van alle formaten, inclusief kleur 32-bit, luidt PNG, JPG, JPEG-bestanden.
 
7

Shareware
Basic Icons for Vista 2015.1
Basic Iconen voor Vista en Windows 7/8 is een set van briljante voorraad pictogrammen ontworpen in dezelfde stijl als Windows 7 en Windows Vista iconen.
 
7

Demonstratie
Standard Agriculture Icons 2008.1
In high-tech wereld van vandaag, zelfs de meest gebruikelijke gebieden van menselijke activiteiten krijgen een digitale flair.
 
7

Demonstratie
Vector Application Basic Icons 1.0
Download deze gratis applicatie Basic Icons Pack voor uw website of applicatie. 12 iconen in de formaten PNG, Windows Vista Format ICO En CDR Illustraties Format. FreeVectorDownload.com aanbod van hoge kwaliteit royalty-vrije vector iconen, Meer
 
7

Shareware
Free Large Android Icons 2009.3
Free Large Android Icons foto diverse ruimte wezens, zoals robots, crawlers en androïden.
 
7

Freeware
Game Icons XIII
Een verpakking met spel pictogrammen voor uw snelkoppelingen. Game Pictogrammen XIII is een collectie die gebruikers voorziet van pictogrammen die wedstrijd foto's. Het pakket beschikt over een aantal recente en komende games als en gevraagd
 
7

Freeware
d-Smart Icons 1.0
Deze pictogrammen zijn licht, plezier met het bekijken pictogrammen, gebaseerd op een Windows Vista-werkbalk thema.
 
7

Shareware
Yahoo Icon Installer 1.0
Als je Yahoo te gebruiken op een regelmatige basis, zal je helemaal gek van de Yahoo Icoon Installer.
 
7

Freeware
Exe Icon Changer 7.1416
Deze tool kan het pictogram in het uitvoerbaar bestand zeer makkelijk vervangen! Zelfs wanneer het uitvoerbaar bestand gecomprimeerd werd of de bestandsgrootte van het pictogram inconsistent is, kan hij het gemakkelijk vervangen! Het kan het
 
6

Shareware
Desktop Icon Toy 2.9
 Desktop Icon Toy is een hulpmiddel pictogram op het bureaublad verbetering waarmee je veel leuke dingen te doen met je bureaublad Iconen zoals je pictogrammen op het bureaublad kan op verzoek van vele complexe figuren, zoals: Klok (alle pictogrammen.
 
6

Shareware
Free Social Media Icons 2011.1
Het integreren van uw websites met de sociale diensten is eenvoudig! Gratis Social Media Iconen biedt webontwikkelaars 68 unieke pictogrammen die populaire sociale diensten zoals Facebook, ICQ, Twitter, Yahoo, YouTube, Google, Apple, AOL, MSN, en
 
6

Freeware
Icons-Land Sport Vector Icons 1.0
 Zestig pictogrammen zijn opgenomen in deze icon set die geschikt zijn voor gespecialiseerde software applicaties, mobiele applicaties, websites, presentaties en drukwerk ontwerpen.
 
6

Demonstratie
Icons-Land Vector Emoticons 1.0
De mooie Vector emoticons zijn aanwezig om u van inclusieve Icons-Land Vector Emoticons programma.
 
6

Shareware
Windows 7 extended stock icons 1.0
Deze Windows-pictogram set is ontworpen met als doel het vergroten van de visuele rijkdom van het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. ...
 
6

Demonstratie
Android Status Bar Icons 2013.1
Een groot Android apps moeten worden aangevuld met pictogrammen waarmee gebruikers genieten van app functionaliteit en de presentatie van een aantrekkelijke, uniforme uitstraling.
 
6

Shareware
Champions Smileys 1.0
Het plezier stopt nooit in deze gekke verzameling van 180 sport-smileys. De belangrijkste thema's van deze collectie zijn: Honkbal, Voetbal, Voetbal, Golf, Tennis, basketbal, fitness, Ski, Karate, Hockey, Boksen, Cricket en watersport.
 
6

Demonstratie
Standard Hand Icons 2011.1
We gebruiken onze handen voor het veranderen van de wereld om ons heen en voor de non-verbale communicatie met andere mensen.
 
6

Demonstratie
Microsoft Office - CS3 Icons
Een bibliotheek van de iconen voor je standaard Office apps Microsoft Office - Pictogrammen CS3 biedt u een hoge kwaliteit alternatief voor de standaard pictogrammen die u kunt gebruiken op uw ge?nstalleerde apps.
 
6

Freeware