Pictogrammen software downloaden

Bug Cursors 1.1
 Bug cursors geeft je 25 verschillende soorten cursors. Alle cursors hebben verschillende kleuren en bug vormen. U zult merken dat sommige cursors zijn geanimeerd, terwijl de andere zijn statisch.
 
6

Freeware
Wells Fargo Icon Installer 1.0
Het zet gewoon een Wellsfargo pictogram op uw bureaublad in de vorm van een Internet Desktop Shortcut dat als erop wordt geklikt, gaat u rechtstreeks naar de homepage voor Wellsfargo.
 
6

Freeware
Vista Business Icon Collection 1.0
252 Uniek Grafisch Unit Software Developer, Web Developer en Professionals voor de wereld de meeste verbeterde hoge kwaliteit Vista Business Icon Collection s Vista Business Icon Collection s is uitstekend geschikt voor algemene financiële en.
 
5

Shareware
Free Icons Pack 2.0
Als u het bouwen van enige vorm van website, e-mail, accounting software, contact management, of server applicatie, zijn dit de perfecte oplossing, Bron Bestandsgrootte: 3,0 MB, zijn iconen aangeboden WinXP en 256 Color-formaten.
 
5

Freeware
Seanau Icon Collection 6.3
Seanau Icon Collection bevat 2800 hoge kwaliteit royalty-vrije stock pictogrammen in 256x256, 48x48, 32x32, 24x24 en 16x16 pixels, ze komen in ICO, ICNS, PNG, GIF en BMP-formaat.
 
5

Commercieel
Folderico 3.5
 Nu kunt u uw wens iconen voor mappen met behulp van handige programma Folderico. U kunt uw wens pictogram niet selecteren, maar kan ook uw wens methode te gebruiken voor het aanbrengen van pictogrammen.
 
5

Shareware
Animals Icons 1.0
 Dieren icon set bevat pictogrammen van veel dieren dwz Panda, Olifant, Nijlpaard, Turtle, Butterfly, Dolphin.
 
5

Commercieel
Icons-Land Vista Style Flags Icons Set 1.0
Black Web Buttons geven webdesigners nog een uniforme thema dat gemakkelijk op het oog.
 
5

Demonstratie
!!!!Windows7 Socialmedia Icons 2009.01
De volgende zijn enkele van de trendy sociale media iconen in de nieuwste Windows 7 Icons Pack: voeg een vriend toe te voegen groep, Link toevoegen, vragen te beantwoorden, boekenlegger, maakt de gemeenschap, maak label, bespreekt nu lid worden,.
 
5

Freeware
solar system icons 1.0
 U kunt de standaard iconen van uw systeem te vervangen door het gebruik van set van Solar System Icons.
 
5

Freeware
White Emoticons 1.0
De Fast Icon Studio heeft onlangs een nieuwe freeware icoon collectie: White Emoticons, dat 15 grote freeware pictogrammen bevat.
 
5

Shareware
Office Style Icon Set (Demo version) 2.0
Ontwerp uw softwareproducten in Microsoft? Office 2003-stijl, vaak voor miljoenen gebruikers, met een behulp van Office Style Icon Set. De pictogrammen in een typische stijl voor bijna alle mogelijke acties staan ​​garant voor een
 
5

Shareware
Image Icon Converter 1.1
 Beeld Icon Converter wordt gebruikt voor het omzetten van BMP, JPEG, GIF, PNG, TGA, TIF en PCX formaten in Windows iconen.
 
4

Shareware
ABB Icon Explorer 5.1
ABB Icon Explorer is een tool voor het extraheren en verkennen van iconen die gelinkt zijn aan bestanden of inhoud van bestanden bevatten.
 
4

Shareware
Icons-Land Vista Style Halloween Pumpkin Emoticons 1.0
Met behulp van Vista Style Halloween Pumpkin Emoticons is een goede kans voor seizoengebonden bevordering van uw blog, chatten, forum, Instant Messenger-toepassingen en andere communicatiemiddelen.
 
4

Shareware
Navigation Icon Set 2.0
Navigation Icon Set is een verzameling van 118 royalty-vrije stock pictogrammen voor gebruik in commerciële en persoonlijke producten, met inbegrip van softwaretoepassingen, websites, blogs, en presentaties.
 
4

Demonstratie
Standard Logistics Icons 2008.1
Wanneer u maken of aanpassen van een applicatie die zich bezighoudt met transport en logistiek, zoals een scheepvaart rekenmachine, een CRM-of ERP-systeem, duidelijke visuals zijn van essentieel belang voor een efficiënte interactie tussen de.
 
4

Demonstratie
Free Large Business Icons 2009.2
Gratis Groot Zakelijk Pictogrammen vertegenwoordigen een gratis icoon collectie goed geschikt voor websites en programma's in verband met allerlei zakelijke activiteiten.
 
4

Freeware
24x24 Free Application Icons 2010.1
Er zijn veel verschillende manieren om pictogrammen voor uw toepassing te krijgen. Een van hen is om die iconen zelf met behulp van een van de grote schaal beschikbaar icoon editing software te ontwerpen. Maar dat kan een zware taak zijn, als uw
 
4

Freeware
Free Large Torrent Icons 2011.1
Nu krijg je een heldere en professionele serie van gratis Grote Torrent Icons! Dit pictogram collectie foto alle file-sharing gerelateerde begrippen en symbolen in een verscheidenheid van formaten en grootte. De set bevat pictogrammen voor
 
4

Freeware