Pictogrammen software downloaden

Icons for Windows 7 and Vista 2011.1
De komst van Windows Vista de manier veranderd waarop interfaces zijn ontworpen. Grotere en kleurrijke pictogrammen, nieuwe stijlen, transparantie - dit alles werd een must-have voor elk symbool dat gebruikt werd in Vista en zijn opvolger, Windows 7.
 
4

Shareware
GOLDEN Multimedia
 Dit is een veelzijdige en uitgebreide lijst met pictogrammen die van toepassing zijn op een succesvolle zakelijke gebruikers.
 
4

Demonstratie
12x12 Free Toolbar Icons 2011.1
 12x12 Gratis Toolbar Icons set bevat alle pictogrammen die u nodig hebt om het menu van uw website te ontwerpen.
 
4

Freeware
Love Icon Set 2011.1
 Love Icon Set stelt u in staat om de ontwikkeling van dating producten te verhogen en online dating websites.
 
4

Demonstratie
Vector Transport Icons 1.0
Vector Vervoer Pictogrammen Pack is gratis te downloaden pakket dat u kunt gebruiken voor uw website of applicatie.
 
4

Freeware
Financial Accounting Icons 1.0
De Financial Accounting Icon Collection is een hoge kwaliteit icoon collectie met meer dan 3100 pictogrammen, allen gegroepeerd in een pictogram bibliotheek.
 
4

Shareware
Luck and Fortune Smileys 1.0
Voeg wat kleuren in uw speciale gelegenheden door de magische aanraking van geanimeerde smileys.
 
4

Demonstratie
Transparentizer 1.31
De Transparentizer applicatie is ontwikkeld om een ​​klein programma dat de Icon labels die op uw bureaublad vindt en maakt ze transparant te zijn.
 
4

Freeware
Microsoft Office Icon Pack
Een set van 26 prachtige iconen ontworpen om u te laten aanpassen van uw Office-toepassingen Microsoft Office Icon Pack zal u toelaten om de deafult pictogrammen voor de Office-onderdelen ge.
 
4

Freeware
My Vista FOTO Folders
Een set van hoge kwaliteit pictogrammen voor het aanpassen van het uiterlijk van uw mappen Mijn Vista FOTO mappen bevat zeven iconen in ICO formaat ontworpen om u te helpen een nieuwe look te geven aan uw mappen.
 
4

Freeware
iPod Shuffle Icons
Een prachtige set van 9 pictogrammen voor uw iPod Shuffle Desktopvervanger iconen voor de iPod Shuffle 2G. Alle pictogrammen zijn beschikbaar in ICO en PNG.
 
4

Freeware
Glossy icon set for adobe apps
Glossy pictogram voor adobe apps brengt gebruikers het plezier van het genieten van een indrukwekkende en hoge qualityicon voor adobe apps givingyour bestanden en mappen een frisse nieuwe look.
 
4

Freeware
Fish Cursors 1.0
Vis Cursors is een verzameling van 17 cursors dat vissen forms.They hebben er goed uit en vol kleuren. Vis Cursors zijn gratis en kunnen door iedereen worden gebruikt.
 
4

Freeware
Comic iPhone Icons
U zult komiek stijl vervanging iconen in het pakket van Comic iPhone-iconen. Het bevat tot 16 gratis iconen als het omvat volgende inhoud: Browser, agenda, rekenmachine, chatten, klok, grafiek, iPod, e-mail, kaart, notities, telefoonnummers, fotos,
 
4

Freeware
ADC Icon Pack 2 1.0
Aanvullende Datum Icoon Stelt voor Active Desktop Calendar. Voeg meer pictogrammen op uw bureaublad, bij je stemming past.
 
4

Freeware
Folder Icon Collection 2
74 Unieke en 8.436 pictogrammen volledig bewerkbare vector (ai, XAML, design, swf, fh11) formaat en vele raster (ico, psd, png, bmp, gif, jpg, icns) formaten. Geeft applicatie-ontwikkelaars toegang tot een grote verscheidenheid aan mappictogrammen,
 
4

Shareware
Free Food Icons 1.0
Meer dan 300 High Quality Royalty-vrije iconen voor Windows, Mac en Linux, vindt u de beste gratis iconen van het pictogram kunstenaars, Bestandsformaat: ICO, GIF, PNG Maten: 256x256, 128x128, 64x64, 48x48, 32x32, 24x24, 16x16, Download meer gratis.
 
4

Freeware
Icons-Land Weather Vector Icons 1.0
Vector Weather Icons in AI (Adobe Illustrator) formaat. Onze nieuwe Icons-Land Weer Vector Icons unieke iconen die natuurverschijnselen vertegenwoordigen bevat. Wij bieden vele weersomstandigheden varianten, meer nog dan worden gebruikt op
 
4

Demonstratie
Vista Drive Icon 1.4.0.149
Vista Drive Icon is een gratis programma in staat om het wijzigen van uw standaard drive iconen van mijn computer naar Vista-stijl die.
 
4

Freeware
Windows System Logo Icons 1.3
Windows 2000, Windows XP en Windows Vista-systeem logo van pictogrammen. Need some Windows-logo iconen? Windows System Logo Pictogrammen biedt u een aantal.
 
4

Freeware