Pictogrammen software downloaden

Windows7 Festival Icons 2009.01
Komende van deze laatste icon pack op icongalore, de waarde daarvan is ze laten hele vernieuwing van oude ramen iconen in de nieuwste windows7 iconen.
 
4

Freeware
Free Website Icons 0.1
 Nu kunt u uw standaard iconen van websites en software te vervangen door professionele XP stijl web iconen downloaden XPStyleIcons.
 
4

Freeware
American Express Icon Installer 1.0
Als u gebruik maakt van American Express op een regelmatige basis, zal je helemaal gek op de American Express pictogram Installer.
 
4

Freeware
My Buddy Icons 3.4.40925
U kunt My Buddy Icons tool aan te passen, te wijzigen of uw eigen AIM (AOL Instant Messenger) Buddy icons, dan stuurt die rechtstreeks naar uw AIM messenger.
 
3

Shareware
Web Icons - professional icons for web 1.0
Een prachtige combinatie van pastel kleuren en tonen van blauw en grijs die zeker zal zorgen voor uw applicatie met de clean-cut, verfijnd ontwerp uw project nodig heeft.
 
3

Freeware
Multimedia Icons Vista 1.0
Zeer gedetailleerde Multimedia Pictogrammen perfect voor uw volgende media-gecentreerd toepassing.
 
3

Demonstratie
Hardware Icon Library 2.0
Hardware Icon Set is een verzameling van hoge kwaliteit stock pictogrammen die verschillende hardware-onderdelen: computer, laptop, monitor, floppy drive, geluidskaart, USB-stick en anderen.
 
3

Demonstratie
i-Commerce Icon Set 3.0
I-Commerce Icon Set is een verzameling van royalty-vrije stock pictogrammen voor gebruik in commerciële en persoonlijke producten, met inbegrip van softwaretoepassingen, websites, blogs, en presentaties.
 
3

Demonstratie
free Image 2 Icon Converter 1.5
Omzetten van bmp, jpeg, png transparante pictogrammen. U kunt meer dan een bestand te converteren op hetzelfde moment, kunt u ook, selecteert de transparante kleur. EIPC Image 2 Icon Converter heeft een prachtige interface die gemakkelijk te
 
3

Freeware
Hardware Icon Set 2007.6
De collectie van de Hardware Icon Set geeft u fotos van verschillende hardware iconen.
 
3

Demonstratie
Artistic Toolbar Icons 2015.1
Artistieke Toolbar Icons is een nieuwe verzameling van aantrekkelijke en opvallende iconen voor werkbalken en menu's, die alle basishandelingen die nodig zijn voor het surfen op het internet of met behulp van diverse applicaties.
 
3

Demonstratie
Fire Toolbar Icons 2007.2
Fire Toolbar Icons is een oplossing als je moe bent van saaie standaard interface en het zoeken naar iets dat haar blik kan verbeteren.
 
3

Demonstratie
Icons-Land Vista Style Emoticons 1.0
Emoticons in nieuwe AERO (Vista) stijl zal populariteit van communicatie-instrument dat u ontwikkelen of aanpassen stimuleren.
 
3

Demonstratie
People Icons for Vista 2007.5
Mensen Pictogrammen voor Vista is een rijk-gekleurde set van toolbar iconen weergeven van verschillende mensen.
 
3

Demonstratie
Health Care Icons 2007.6
De Care Icons Gezondheid collectie omvat een verscheidenheid van zorgvuldig getekende icoontjes die gezondheidsdienst thema's.
 
3

Demonstratie
Multimedia Icons for Vista 2008.1
Productontwikkeling versnellen met kant-en-klare pictogrammen! Waarom zou je je tijd ingebruikname van een ontwerper om uw pictogrammen te tekenen wanneer u een professioneel ontworpen, gemakkelijk beschikbare pakket direct en voor minder kosten kan
 
3

Demonstratie
Icons-Land Vista Style Hardware & Devices Icon Set 3.0
Bespaart ontwikkeltijd. Snijd de aanbestedende kosten. Verbeter uw software met gemakkelijk beschikbare Icons-Land Vista Style Hardware & Devices Icon Set. Het ontwikkelen van een geweldig product is altijd een uitdaging. Hoeveel bedrijven zijn te
 
3

Demonstratie
Business xp icons collection 3.0
Meer dan 2700 XP iconen en vista pictogram speciaal ontworpen voor database-toepassingen, zakelijke toepassingen, internet applicaties en websites.
 
3

Shareware
XP Pack Stock Icons 1
110 Royalty-vrije Stock pictogrammen voor gebruik in uw web en software projecten tegen een prijs voor elk budget.
 
3

Shareware
Program Icon Changer 3.7216
 Uitvoerbare bestand Pictogrammen Changer is ontworpen om het pictogram te vervangen in het uitvoerbare bestand.
 
3

Shareware