Pictogrammen software downloaden

Image to Icon Converter 1.8
Image Om Icon Converter stelt u in staat om te zetten alle Windows BMP, DIB, GIF, JPG, JPE, JPEG, TIF, TIFF, CPT, WMF, EMF, PNG, PCX, JP2, JPC, J2K, TGA, RAS beeldformaten in Windows XP pictogrammen en Icon Library bestand alsook door een klik.
 
3

Shareware
Office space icons Vista icons
Office Space Icon Pack bevat 6 hoge kwaliteit (256x256 pixels) iconen;  PNG en ICO formaten. Dit arrangement is inclusief: Stoel Icon, Koffiezetapparaat  Icon, Cup Coffee Icon, Monitor Icon, Touch Screen Kiosk Pictogrammen en  meer ...
 
3

Demonstratie
Perfect Toolbar Icons 2009.2
Laat je software en websites zien er geweldig uit! Verbeter uw nieuwe product of website met gemakkelijk verkrijgbare, professioneel ontworpen Perfect Toolbar Icons. Ontwerp een perfect bruikbaar, gladde en aantrekkelijke user interface met grote
 
3

Demonstratie
Yellow Icon Collection 1.0
Yellow Icon Collection door Nika is een nieuwe collectie van hoge kwaliteit pictogrammen voor uw blogs, websites en applicaties.
 
3

Shareware
Icons-Land Vista Style Play/Stop/Pause Icon Set 1.0
Icons-Land presenteert de meest kwalitatieve set van pictogrammen? Vista Style Play / Stop / Pause Icon Set. De beelden opgenomen in de verzameling vertegenwoordigd zijn in verschillende variaties van kleuren (groen, blauw, rood, geel, magenta,
 
3

Demonstratie
Science Toolbar Icons 2009.5
Ontwikkelen slick en professionele wetenschappelijke of technische software of websites sneller en gemakkelijker met een uitgebreide collectie wetenschappelijke pictogrammen.
 
3

Demonstratie
Perfect Blog Icons 2008.2
Of fine-tuning een bestaande blog of forum of het ontwikkelen van een nieuwe motor voor een van deze, moet men meer dan coderen naar een bruikbare communicatie portal produceren.
 
3

Demonstratie
Standard City Icons 2008.3
Maak stadsplattegronden die perfect op het scherm en op papier te kijken. Standard Stad Iconen komen in een verscheidenheid van formaten en resoluties, waardoor stad plannen duidelijk leesbaar zijn op alle media van PDA schermen tot afdrukken op
 
3

Demonstratie
Standard Toolbar Icons 2008.3
Standard Toolbar Icons is een nieuwe verzameling van aantrekkelijke en opvallende iconen voor werkbalken en menu's, die alle basishandelingen die nodig zijn voor het surfen op het internet of met behulp van diverse applicaties.
 
3

Demonstratie
Basic Toolbar Icons 2015.1
Talloze toepassingen nooit bereikte commercieel succes en werd nooit winnaars in de race competitie voor een vrij eenvoudige reden - ontwikkelaars gericht op functies die alleen en volledig over het hoofd gezien het exterieur.
 
3

Demonstratie
Navigation Toolbar Icons 2008.2
Als uw toepassing beschikt over meer dan een venster - en dat is waarschijnlijk het geval is - en vertrouwt op multiple input formulieren en verslag pagina's, vlotte en snelle navigatie wordt een van de belangrijkste factoren die de waarde van uw.
 
3

Demonstratie
Dating Web Icons 2009.1
Versnellen de ontwikkeling van dating producten en verbetering van online dating websites en software met kant-en-klare Dating Web Icons.
 
3

Demonstratie
People Toolbar Icons 2009.4
Een verzameling van iconen beeltenis mensen in een karakteristieke avatar-achtige stijl, Mensen Toolbar Icons zal geen chat of instant messenger verbeteren, of zal een perfecte huid te maken naar een blog of forum.
 
3

Demonstratie
Standard Christmas Icons 2009.1
Heeft u voor een verblijf in het kantoor voor het grootste deel van de dag en dus gewoon niet kan voelen Kerstmis komen.
 
3

Freeware
48x48 Free Time Icons 2009.1
Er zijn veel verschillende manieren om pictogrammen voor uw toepassing te krijgen. Een van hen is om die iconen zelf met behulp van een van de grote schaal beschikbaar icon-editing programma's te ontwerpen. Maar dat kan een zware taak zijn, als uw
 
3

Freeware
iPhone Style Toolbar Icons 2009.2
IPhone Style Toolbar Icons na te bootsen de originele Apple iPhone iconen, waardoor Windows-ontwikkelaars om applicaties en websites die er uitzien en authentiek gevoel aan alle Apple fans produceren.
 
3

Demonstratie
Perfect Business Icons 2009.1
Verbeter uw boekhoud-of ERP-georiënteerde software met direct beschikbare professionele Perfect Business Icons.
 
3

Demonstratie
Standard Telephone Icons 2010.1
Versnellen de ontwikkeling van communicatie-producten en diensten en verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van uw nieuwe project met kant-en-klare Standard Telefoon Pictogrammen.
 
3

Demonstratie
Large Education Icons 2010.1
Het is duidelijk, dat het onderwijs altijd al de best mogelijke investering. En, zo zijn de leermiddelen. Weer u het ontwerpen van een applicatie voor beheer van planning, een school web-site, of gewoon aanpassen van uw bureaublad te helpen te leren,
 
3

Demonstratie
Icon Design Pack 2013.2
Hier krijg je een speciale icon editor en zeven sets van pictogrammen in een quick-start-pakket.
 
3

Shareware