Pictogrammen software downloaden

Icons-Land People Vector Icons 1.0
Black Web Buttons geven webdesigners nog een uniforme thema dat gemakkelijk op het oog.
 
3

Demonstratie
Toolbar custom icons 1.0
Zwart en wit werkbalkpictogrammen set aangemaakt door Gentleface aangepaste pictogrammen en user interface design bedrijf.
 
3

Freeware
Microangelo Toolset 6.10.0009
Microangelo - weergeven, maken, bewerken en beheren iconen U vindt in Microangelo Toolset vier ge.
 
3

Trialware
Alpha Dista Icons
Een prachtige verzameling van 140 pictogrammen voor uw computer Alpha Dista Icons is een unieke set van pictogrammen die u zal toestaan ​​om een ​​bijzondere uitstraling op de desktop te brengen.
 
3

Freeware
Comic Book Folder Icons 11
Comic Book Folder Icons 11has komen als een mooie collectie iconen, die kunnen u een aantal mooi gedaan pictogrammen die u zult kunnen genieten op uw computer thuis. Vereisten: Windows
 
3

Freeware
Fractal Galaxie Iconset
U kunt standaard uiterlijk van uw pictogrammen te veranderen met behulp van Fractal Galaxie Iconset dat mooie collectie iconen beschikt voor uw desktop applicaties.
 
3

Freeware
Golden Folder Icon Pack
 Golden Folder Icon Pack kunt u het standaard uiterlijk van uw mappen iconen veranderen.
 
3

Freeware
MS Office Icon Pack
      MS Office Icon Pack is een mooi pak, dat is ontworpen om u te helpen bij het vervangen van de standaard Office-iconen.
 
3

Freeware
Anime Smileys 1.0
Deze emoticons zal uw chatten aantrekkelijker en origineel. Smileys met de grappigste anime uitdrukkingen. Aangezien deze smileys waren bestemd om te worden gebruikt als Avatars of Dektop iconen, ze zijn in PNG format.These emoticons komen ook in
 
3

Freeware
Batman Begins Icons
U kunt de prachtige 6 Batman gezicht evenals map en HDD iconen te krijgen van de Batman Begins Icons pak. Je zult echt graag dit pakket van prachtige iconen.
 
3

Freeware
NBA Icons
 Nu kunt u uw computerscherm aantrekkelijk te maken door het vervangen van de standaard pictogrammen met 5 prachtige iconen die worden geleverd door NBA is icoon collectie.
 
3

Freeware
Icon Explorer 4.2
Deze software stelt u in staat om te zoeken en weer te geven beeldbestanden en iconen van de vele formaten Icon Explorer is een gratis applicatie voor het bladeren, zoeken, uitpakken en het beheren van bestanden en pictogrammen libraries.
 
3

Freeware
SC Icon Editor 2.2.0.0
 U kunt de editing tools van SC Icon Editor-software te gebruiken voor het maken en bewerken van iconen, cursors en geanimeerde cursors.
 
3

Freeware
Android Style Menu Icons 2011.1
Oprichting van een gemakkelijke en intuïtieve gebruikersinterface vereist gedegen kennis van usability basics en onmiddellijke beschikbaarheid van hoogwaardige grafische materialen en kunst.
 
3

Shareware
Free Retina Icon Set 2011.1
Hier is een gratis Retina Icon Set, die zal helpen elke iPhone of iPad applicatie ontwikkelaar te maken met hoge resolutie GUI voor Retina displays.
 
3

Freeware
Free Vector Diagram Icons 1.0
Download deze gratis vectordiagram Icons Pack voor uw website of applicatie. 11 iconen in de formaten PNG, Windows Vista Formaat ICO en CDR Illustraties Formaat. FreeVectorDownload.com bieden hoge kwaliteit Royalty Free Vector Icons, meer
 
3

Freeware
Icon Configuration Utility 3.5
Herstel uw bureaublad als de iconen verdwijnen. De naam ICU staat u voor Icon Configuration Utility. ICU zal u toelaten om uw bureaublad te herstellen wanneer de iconen krijgen herschikt. De bediening is eenvoudig druk op Opslaan om een
 
3

Freeware
Icon sets - Realistic 3D 1.0
Deze geweldige stijl is een van de meest complete werk over het pictogram collecties.
 
3

Freeware
Network Icon Collection 2
158 Uniek en 18.012 iconen volledig bewerkbare vector (ai, XAML, design, swf, fh11) formaat en vele raster (ico, psd, png, bmp, gif, jpg, icns) formaten is ontworpen voor internet-applicaties, of alle software die de overdracht van bestanden,
 
3

Shareware
ShaPlus Mobile Info 1.6
Dit is een mobiele applicatie (freeware) om de regio / staat en cellulaire Exploitant van een bepaald mobiel nummer (Indian alleen cijfers) te vinden.
 
3

Freeware