Diversen software downloaden

DesktopSave 1.11
Nu kunt u eenvoudig opslaan en de resolutie van het scherm, evenals gamma-instellingen en de positie van de pictogrammen op het bureaublad te herstellen met behulp van de DesktopSave applicatie.
 
0

Freeware
DYDLO 1.01.03
DYDLO (papa Je hebt nog niet ingelogd Uit) toont een klein venster op de top van het scherm wanneer u verbonden bent via dial-up, met de tijd online.
 
0

Freeware
TemporalityScreens 1.00.02
TemporalityScreens is een wallpaper manager die u toelaat om plannen specifieke beelden voor specifieke datum en tijd bereiken (dat wil zeggen dag van het jaar, of specifieke uren van de dag, enz.)
 
0

Freeware
DimScreen 1.0
Helpt de gebruiker de afmeting van het scherm. De DimScreen applicatie is ontworpen om u te helpen veranderen de dimensie van uw screen.Main kenmerken: - Wijzig de helderheid door het selecteren van een percentage in de lade menu - werkt niet goed
 
0

Freeware
MultiMonMan 1.0
U kunt niet alleen gemakkelijk observeren, maar ook de controle van meerdere monitoren met behulp van MultiMonMan.
 
0

Freeware
DVDPe Pro 2.0
 U zult zien dat de DVDPe en DVDPe beide programmas zijn opgenomen in de professionele DVD Ripper software die DVDPe Pro.
 
0

Shareware
EDraw Wide Site License
EDraw Max is een vector-gebaseerde diagrammen software met rijke voorbeelden en sjablonen.
 
0

Commercieel
EGTray k 7
EGTray software geeft u de mogelijkheid om opende een website of een URL te houden met verschillende inhoud van HTML op uw systeemvak. Het is nuttig om open Webradio te houden, live chat, live support chat, en admin gebied.
 
0

Freeware
AD Water Lily - Animated Desktop Wallpaper 3.11
 De nieuwe software in de reeks van 3D Animated Desktop achtergronden is Waterlelie die lanceringen door EleFun Company.
 
0

Shareware
Digital Certificates plug-in 0.9
Digitale certificaten is een comfortabel plugin voor het bekijken van digitale certificaten in een geselecteerde systeem certificaatarchief. Hiermee kunt u een certificaat te openen in een winkel en laat u korte certificaat eigenschappen.
 
0

Freeware
ePlum Collector 1.1.2
 EPlum Collector is de spannende screensaver en wallpapers organisator. U kunt goed te beheren en organiseren van uw bureaublad achtergrond en screensavers met het. Het heeft de mogelijkheid bladeren in mappen fotos zonder dat de werkelijke
 
0

Freeware
Image Compare 1.00.0018
Een hulpprogramma voor het vinden en verwijderen van dubbele beeldbestanden Deze applicatie vergelijkt beeldbestanden op bestandsgrootte, beeldformaat en willekeurige pixels.
 
0

Shareware
Falco Graph 2.5
Falco Grafiek 2.5can een ideale oplossing voor u wiskundige, geometrische afbeeldingen todraw op de as. Wanneer parameters in de command line zijn ingesteld - de afbeelding verschijnt op de as Falco Grafiek is een zeer nuttig instrument voor een
 
0

Adware
Mouse Tracker Toy 1.0
De handige softwareapplicatie Mouse Tracker kunnen gebruikers om gezichten van je favoriete sterren, vrienden, huisdieren of vijanden gebruiken spar de creatie van Muis Tracker Toy.
 
0

Freeware
Au2Thumbs Pro 1.7.2
Maakt het maken van miniaturen eenvoudig en snel. Alleen wijzen naar de map waar je foto's zijn, stelt u uw duimnagel uitvoerformaat, geavanceerde opties en je bent klaar om te gaan. Au2Thumbs PRO suports 27 verschillende beeldformaten en kunt u
 
0

Shareware
ListMan 1
Maakt het maken van miniaturen eenvoudig en snel. Alleen wijzen naar de map waar je foto's zijn, stelt u uw duimnagel uitvoerformaat, geavanceerde opties en je bent klaar om te gaan. Au2Thumbs PRO suports 27 verschillende beeldformaten en kunt u
 
0

Shareware
GlyphThis 4.0.4
U kunt GlyphThis gebruiken voor het veranderen van de afmetingen van net. Het is bijna hetzelfde als tekens van Windows, maar bevat enkele extra functies.
 
0

Freeware
Flash2X EXE Package 1.0.1
Flash2X EXE Packager is in staat om meer dan een Flash-films verpakt in een uitvoerbaar bestand.
 
0

Shareware
Generator music 03 09
Piano machine online flash online flash. U kunt uw melodie en spelen. U kunt zien hoe je gemakkelijk een piano een melodie te cre?ren. Computer laten een notitie die u probeert te begrijpen spelen keyboard, Music Machine oor opleiding; Piano muziek
 
0

Freeware
Bean Cups 1.0
Bean Cups is een koele, handige multiplayer spel met bonen, afgeleid van de oude Afrikaanse strategie spel van "Mancala".
 
0

Freeware