Diversen software downloaden

Ecard Magic 2.0
Nu je ca kaarten maken volgens uw wensen met behulp van handige software applicatie Ecard Magic.
 
0

Shareware
TransTypePro for Windows 3.0.2
 U kunt inclusive TransType format converter gebruiken voor het uitvoeren van volgende soorten conversies: voor het omzetten van Mac TrueType, OpenType en Type 1-lettertypen om pc-platform, voor het omzetten van Multiple Master-lettertype, voor het.
 
0

Demonstratie
TypeTool for Windows 3.0
U kunt handige software applicatie TypeTool gebruiken voor het eenvoudig importeren en exporteren van fonts met de volgende soorten: TrueType-, Type 1, en OpenType.
 
0

Commercieel
SysRunner 1.0
U kunt deze SysRunner handige tool gebruiken voor toegang tot het systeem of Windows-applicatie zo goed als u kunt snelkoppelingen maken op uw bureaublad met een muis klik met de rechtermuisknop.
 
0

Freeware
GetWInfo 1.34
 Windows programmeurs en geavanceerde Windows-gebruikers met behulp van handige software utility GetWInfo voor het verkrijgen van informatie over het geselecteerde venster of sub-venster en voor het verzenden van het bericht van het venster.
 
0

Freeware
Kwik-Loupe 2.0
 U kunt user friendly Kwik-Loep applicatie voor schermvergroting. De vergroting marges is 2x tot 64x zo goed als het snel kunnen lokaliseren functie.
 
0

Freeware
Quick Res Changer 1.0
Een kleine tool die helpt u snel resolutie te veranderen naar een laag of medium rug en normaal bij de klik van een knop.
 
0

Freeware
Vika Clipboard 1.0.51.0
Vika Klembord uit te breiden uw klembord grootte tot 30 items. Ook Vika save klembord staat beetween systeem restars. U kunt toegang tot alle functies Vika met alleen toetsen op het toetsenbord: CTRL + ALT + (SPACE of pijltoetsen).
 
0

Freeware
GS Sounds 4
Sounds is ontworpen om eenvoudig en op een leuke manier om tijd te besteden op een pc zonder een geluidskaart of luidsprekers.
 
0

Freeware
IBA Bingo Card Printer 1.14.6
Bingo Card Printer past zich aan uw printer en past beelden IBA Bingo Card Printer is een tool waarmee u standaard bingo kaarten af ​​te drukken op je printer.
 
0

Trialware
ICE Color 1.4
ICE Color is een uniek programma speciaal bedoeld voor beeldbewerking en kleurcorrectie van digitale camera of gescande fotos.
 
0

Shareware
VISTA General Icons 1.0
 Nu kunt u het uiterlijk van Windows Vista pictogrammen wijzigen via VISTA Algemeen Pictogrammen pak. Het bevat 1040 pictogram in volgende formaat en maten: PNG-GIF-ICO-BMP, 256x256, 128x128, 48x48, 32x32, 24x24, 16x16 pix.
 
0

Demonstratie
VISTA Multimedia Icons 1.0
U kunt 1040 de iconen van VISTA Multimedia Icons pak. U kunt deze pictogrammen gebruiken voor al die toepassingen die zorgvuldig zijn ontwikkeld en heeft duidelijke ontwerp. Het biedt u complete collectie van media concepten, bestanden en apparaten
 
0

Demonstratie
VISTA Web Design Icons 1.0
 U kunt gebruik maken van handige VISTA Web Design Icons pak hoed bevat 1040 pictogrammen voor toepassingen en websites.
 
0

Demonstratie
Toonworks Deluxe 1.01
     De uitgebreide childrens tekenprogramma Toonworks Deluxe mengt het leren van het lachen.
 
0

Shareware
DC Comics Stories 1.0
Database bevat meer dan 600 inzendingen van de belangrijkste verhaallijnen in het DC Universum. Bevat alle Crisis crossover titels, Supermans Exiled in Space verhaallijn, Panic in the Sky, en het Rijk van de Supermen.
 
0

Freeware
Power Minimize to Tray 1.05
Macht Minimaliseren naar systeemvak, 1,05 is een software applicatie die belast is met het minimaliseren van eventuele toepassing in de lade gebied (door de klok), ongeacht de beoogde toepassing types.
 
0

Shareware
Picture Finder Pro 2.7
De handige tool Picture Finder Pro kunt u snel zoeken en downloaden van beelden met behulp van trefwoorden.
 
0

Trialware
KSTray 1.03
Nu kunt u uw programmas te minimaliseren in het systeemvak met behulp van handige software programma KSTray.
 
0

Freeware
Photo Puzzle Fun 1.0
De klassieke interessant spel schuifpuzzel bezig houdt zowel jong-en kinderkleding. Het snijdt uw foto in 16 stukken en je doel is om het opnieuw te hervormen. Het is zeer aantrekkelijk spel dat verschillende moeilijkheidsgraden heeft en stelt u in
 
0

Freeware