Diversen software downloaden

eBoard 1.0
De handige software visueel ondersteunt uw ideeën door het versturen van uw voorstellingen via LAN of internet naar uw klant, kok, etc.
 
0

Shareware
Laundry Timer 2.0
Stel in hoe lang het duurt voor een wasbeurt en een droge, en de Wasserij Timer plug-in laat je weten wanneer je moet belasting schakelen of pick-up van uw schone clothes.
 
0

Freeware
Max2k Notes 1.00
De handige applicatie Max2k Notes is in staat om u te assisteren bij het schrijven van een aantal belangrijke opmerkingen. U kunt eenvoudig toegang want het ligt in het systeemvak en wanneer u afsluit, maar alle teksten in notes.txt bespaart.
 
0

Freeware
Ilpo GADGETS 1.0
 U kunt drie handige applicaties voor uw systeem te krijgen met dit pakket. Het omvat volgende toepassingen: REMINGTON en WAZZDOG. U kunt REMINGTON gebruiken applicatie voor het omzetten van uw stille toetsenbord in een klassieke lawaaierige
 
0

Freeware
JewelPro 5.0.0
JewelPro is een kunst labelmaker die ervoor zorgt dat cd-doosje labels. U kunt foto's en de grootte en Opnieuw bijsnijden ze in elk formaat en plaats ze. U kunt tekst positie toe te voegen, het formaat wijzigen, kleuren veranderen en veranderen
 
0

Shareware
PhotoWebber 2.0
Het beste programma PhotoWebber wordt gebruikt voor het omzetten van ontwerpen van Photoshop in webpaginas.
 
0

Shareware
Landscaper+ 1.1.0
Dit landschap design software stelt u in staat om nauwkeurige tekeningen op schaal of ruwe schetsen, en biedt een top-down panoramisch uitzicht van uw project.
 
0

Shareware
DesktopPublisher Pro 1.4.4
Desktop Publisher Pro is een lage kosten, hoge kwaliteit, full featured desktop publishing tool voor de professionele en beginnende gelijk.
 
0

Shareware
Demoawy Screen Recorder 1.01
Demoawy is een Windows programma om het volledige scherm, venster of regio Opnemen naar AVI of WMV Films bestanden met Audio.
 
0

Commercieel
Bmp2Mc 1.15
De nuttige Mastercam v8 en v9 add-in Bmp2Mc is geschikt voor het lezen van de bestanden in bitmap-formaat, evenals het zet ze ook in 3d toolpath.
 
0

Trialware
Multi User Desktop 2004 2.71.0058
Multi User Desktop 2004 is een prachtig hulpmiddel om u te laten desktop hebt aangepast voor elke gebruiker.
 
0

Trialware
MB Mystical Color Oracle 1.0
Kleuren Het is bekend dat grote helende werking hebben. De MB Mystieke Color Oracle erop gericht om mensen te helpen een antwoord te vinden in het begrijpen van zichzelf op basis van de voornaam en achternaam. Verschillende kleuren hebben
 
0

Freeware
ShapeUp 1.3.02
Met ShapeUp GIS tool die je kunt bekijken en bewerken vector en raster kaarten. Ondersteunde bestandsformaten Ondersteunt de vorm van bestanden en een variatie van beeld formaten, zoals bmp, jpg, gif. Loader plug-ins kan laden van gegevens uit
 
0

Freeware
NirExt 1.01
NirExt 1,01 is een uitstekende add-on voor uw Windows-installatie als het voegt 3 nuttige context menu extensies om uw Windows Explorer-omgeving.
 
0

Freeware
WinLupe2001 1.7
Een zeer goed scherm vergrootglas tool. De WinLupe2001 applicatie is ontworpen om een ​​zeer goede schermvergroter zijn. Ik kan het worden gebruikt als een stand alone applicatie, maar ook als Notesbrowser plugin.
 
0

Freeware
Ultra JPEG Tagger 1.4
Je kunt niet alleen bekijken, maar ook de jpeg annotaties wijzigen met Ultra JPEG Tagger utility.
 
0

Demonstratie
L33t Speak 0.1
Een klein en leuk softwareprogramma waarmee u uw teksten om te zetten in onleesbaar snaren.
 
0

Freeware
DeanLT for AutoCAD LT 2.0
Een complete en volledige menu vervanging voor AutoCAD LT97, LT98 en AutoCAD LT2000.
 
0

Shareware
DMENU for AutoCAD LT2000 2.0
Een complete en volledige menu vervanging voor AutoCAD LT97, LT98 en LT2000, gericht op de 2D-BOUWKUNDIG en interieurs disciplines.
 
0

Shareware
DSyms for AutoCAD LT 2.0
Een pulldown menu symbolen bibliotheek-Add-on voor AutoCAD LT97, LT98 en AutoCAD LT2000, gericht op de 2DARCHITECTURAL en interieurs disciplines.
 
0

Shareware