Diversen software downloaden

PictureMedley 1.0.2700.0
Maakt een foto Medley door het organiseren van de beelden naar een doel afbeelding die u te bieden lijken.
 
0

Freeware
PhotoRename 2.0
U kunt de bestanden van uw digitale fotos hernoemen met PhotoRename software. Deze eenvoudig te gebruiken software kunt u zinvolle en informatieve namen te geven aan uw afbeeldingen. Je bent in staat de winning en opmaak EXIF ??datum en tijd,
 
0

Trialware
Power Print 3.0
Nu kunt u al uw map afdrukken, camera afbeeldingen in batches met behulp van Power Print.
 
0

Trialware
ZUKMAR Pictorial Continuum 1.8
Maak een originele computer kunstwerken van uw digitale foto's ZUKMAR Pictorial Continuum is een toepassing die u zal toestaan ​​om morph en wijzigen van een geselecteerde foto met behulp van verschillende filters en overgangen.
 
0

Shareware
ascii-pixelhaufen 2008 0.01
Een lichtgewicht applicatie die yout image bestanden om te zetten in tekst (ASCII). Zet uw image-bestand naar tekst (ASCII). Ondersteunt als grondstof BMP, JPG, PNG, en TIF. Het alfabet, het aantal rijen en kolommen kan vrij worden gedefinieerd.
 
0

Freeware
Custom Slide Show 1.0
Nu kunt u direct beginnen diavoorstelling van uw favoriete fotos met behulp van handige software applicatie Custom Slide Show. Het is zeer makkelijk te gebruiken, je hoeft alleen naar map uit fotos en voor het weergeven van elk beeld te selecteren.
 
0

Freeware
TweakGDS 1.1
U kunt TweakGDS gebruiken voor het afstellen van de Search engine indexering van Google Desktop.
 
0

Freeware
Colorfringe Remover WIN
Vermogen Retouche Colorfringe remover. Vermogen Retouche Photoshop plug-ins zijn ook voor Paint Shop Pro, Corel Draw, Illustrator, Fireworks en andere grafische software of foto-software voor het bewerken, retoucheren en restauratie (Mac & Win)
 
0

Commercieel
Preclick Gold Photo Organizer 2.9
 De handige en inclusieve software Preclick Gold Photo Organizer kunt u uw fotos perfect te maken door het verwijderen van hun hele defect met een paar klikken van je muis.
 
0

Freeware
Ant Movie Catalog Viewer 1.4
 U kunt gebruik maken van de Ant Movie Catalog gemaakt handig programma voor het weergeven.
 
0

Freeware
Easy Slide Show Creator 1.30
 Nu kunt u uw favoriete fotos, muziek en bijschriften etc gebruiken voor het maken van diavoorstellingen met programma Easy Slide Show Creator.
 
0

Trialware
GreenFiler 1.1.1
Door Green Filer is een kleine applicatie die je foto's bestanden hernoemen naar de aangemaakte datum en tijd. Het zal ook optioneel de bestanden naar een bepaalde locatie.
 
0

Freeware
RovoClock 1.0
Programma RovoClock werkt als een klok voor uw computer zo goed als een applicatie en launcher voor web snelkoppeling bevat.
 
0

Freeware
Winglobe 2.1/2
Een prachtige 3D interactieve wereld die meer dan 2800 steden en alle landen van de wereld laat zien. Blijf op de hoogte van de lokale tijd en de bevolking en het actuele weer ergens op aarde.
 
0

Shareware
WaveSong 2.6
 WaveSong is zeer nuttige software Zet uw computer in een natuur-sound generator om rustgevende achtergrond geluiden te creëren en maskeren niet nodig lawaai.
 
0

Shareware
Scotts Wallpaper Switcher 1.3
Scotts Wallpaper Switcher is een system tray tool ontworpen waarmee u snel schakelen tussen de wallpapers op je bureaublad van Windows.
 
0

Commercieel
Chord Groover 1.0
U kunt inclusive software Chord Groover gebruiken voor volgende doeleinden: voor het opslaan en afdrukken van uw eigen nummers; voor het afdrukken van uw eigen tabbladen voor het bekijken van dat de manier waarop ze kunnen worden afgespeeld; Het.
 
0

Freeware
TIFF Splitter Basic 1.7.9
De TIFF Splitter Basic wordt gebruikt voor het splitsen van tiffs. Het kan splitsen tot 500 megabyte en 54.000 tiffs. Het omvat command line optie die het mogelijk maken syou om eenvoudig te integreren met programmas of geplande taak. De
 
0

Demonstratie
Tiny Virtual Piano 1.0
Gebruik je toetsenbord als een piano, en 128 soorten instrumenten staan ​​voor u klaar.
 
0

Freeware
Painless Image Resizer Lite 1.1.02
Nu kunt u uw tijd besparen door het formaat van alle afbeeldingen met een klik van de muis en het is mogelijk omdat van handige software applicatie Pijnloos Image Resizer Lite.
 
0

Freeware