Diversen software downloaden

Xteq Vanity Number Creator 1.0
U kunt deze grappige Xteq Vanity Number Creator gebruiken applicatie voor het omzetten van de naam van een nummer. Het doet conversies afhankelijk van de tekens die worden weergegeven op het elke telefoon toetsenbord.
 
0

Freeware
Xteq X-Shooter 1.0
In deze comic Xteq X-Shooter applicatie, moet je gaten schieten via een raam. Je linker muisknop zal worden opgevangen door deze toepassing over het starten, maar als het programma op de bestaande plaats detecteert, dan zal het een geluid af te
 
0

Freeware
Photo to GIF 8.7
 U kunt Foto Aan GIF applicatie te gebruiken voor het maken van geanimeerde GIF van fotos.
 
0

Trialware
Lightbox JS Gallery Creator 1.1
 Nu kunt u gemakkelijk veranderen en albums configureren met behulp van een eenvoudig programma Ligthbox Gallery Creator.
 
0

Freeware
PS Notes 1.18
 PS Notes die pad hulpprogramma is ontworpen om een ??kleverige pad hulpmiddel zijn. Het is gelegen in het systeemvak dat is waarom je het snel kunt openen.
 
0

Freeware
EasyError 1.0
Een eenvoudig hulpmiddel dat zal leiden tot aangepaste Windows-berichten. EasyError kan eenvoudig een melding, genereren, kunt u zelfs kiezen wat voor soort bericht dat u wilt (info, vraag, fout etc.) Je kunt zelfs het genereren van een Systeem
 
0

Freeware
4images Image Gallery Management System 1.7.6
4images is een krachtige web-based image gallery management systeem. Kenmerken omvatten reactie-systeem, de gebruiker registratie en beheersingrepen, wachtwoord beveiligde administratie met browser-gebaseerde upload, HTML templates voor
 
0

Shareware
50 Tips on Buying A Conservatory 1.0
Een ebook met betrekking tot vijftig tips over het kopen van een conservatorium in het Verenigd Koninkrijk. Geen installatie vereist. Bevat een eigen browser. Zeer eenvoudig en makkelijk te gebruiken.
 
0

Freeware
600 French 2.0
 U kunt de Franse leren interessant en plezierig met handige software 600 Franse te maken.
 
0

Shareware
Absinthe 2.0 windows 2.0
U kunt jailbreaken iPhone4s en iPad 2 met Absinthe gratis. Dit is enige optie om de iPhone 4S en iPad2 jailbreak. Absint is 100% gratis en zeer makkelijk te gebruiken. Absinthe Downloader downloadt en installeert absint naar uw toestel jailbreaken.
 
0

Freeware
AlfaClock (2-9 licenses) 1.81
AlfaClock verbetert uw taakbalk klok met volledig aanpasbare klok, alarm, tijd synchronisatie, pop-up kalender, de tijd spreken en nog veel meer.
 
0

Shareware
Always Right 3.0.880
Na een aantal software-installaties en de VN-installtions, het register vol is van zeurende Referentienummer van het dossier te wijzen op waar de bestanden die gebruikt worden om te verblijven, maar niet meer bestaan.
 
0

Shareware
Arrows of Cupid - Animated Wallpaper 5.07
Welkom op de pijlen van Cupido - Bewegende beelden bestellen pagina! __________________________ Wat u moet weten over het bestellen van Elefun achtergronden en screensavers: Veilige betalingsinformatie is verzekerd door RegNow - een van de meest
 
0

Shareware
Auto Mouse 1.3
Auto muis kan de gebruiker de mogelijkheid om muis en toetsenbord ingangen, die kan worden opgeslagen in een script bestand en later een keer of meerdere keren herhaald.
 
0

Shareware
Azure Cloud Director 1.0.0.92
Azure Cloud directeur beschikt over een-Klik Azure-implementatie met behulp van eenvoudige drag and drop 'in te zetten om uw azuurblauwe abonnement.
 
0

Freeware
BeListings Free eBay Software 1.0
Gratis eBay-software open source code ASP en XML, GPL Licentie eBay-aanbieding software.
 
0

Freeware
CANCER HOROSCOPE 2010 2.0
De meest nauwkeurige Jaarhoroscoop voor kanker, van de meest gerespecteerde en getalenteerde Astrologen IN DE WERELD.
 
0

Shareware
Cap Loto 1.01
Een zeer goede software voor LOTO, Keno, Euromillions, SUPERLOTO et LOTTO.
 
0

Shareware
CIT Reader 4 4.4
CIT Reader 4.2 is een persoonlijke tekst lezer het lezen van teksten van een PC-audio-uitgang met behulp van de TTS (Text To Speech) technologie. CIT Reader 4.2 maakt gebruik van alle stemmen het ondersteunen van de SAPI Speech Application
 
0

Shareware
Compose & Play 1.1
Leer gitaar noten te spelen op een creatieve en plezierige manier. "Compose & Play" ontwikkeld voor beginners, zoals notities is altijd het moeilijkste deel. Elke snaar heeft een raad van bestuur samenstellen. Eerst een korte stukken
 
0

Shareware