Diversen software downloaden

Das Runningsoft Trainingstagebuch 1.0
Zie ons product describtion in het Duits.
 
0

Shareware
DayView .Net Component 1.0.0.0
De Dag View. NET-component is een lijst van items of afspraken voor een dag die is net als de Microsoft Outlook Day View weergegeven in de kalender. De Dag View. NET-component kan de programmeur toe te voegen, te verwijderen en verplaatsen items en
 
0

Shareware
Dejal Time Out 1.5.5
Dejal Time Out - zachtjes u eraan herinneren om een ​​pauze op een regelmatige basis te nemen.
 
0

Freeware
DevPower Button Bar .NET Component 1.20
DevPower Knoppenbalk. NET kunt u eenvoudig het bouwen van een moderne gebruikersinterface, zoals gebruikt in Microsoft Outlook met behulp van inheemse. NET-code. De component heeft een collectie op basis van object-model ontworpen om te passen in de
 
0

Shareware
Dia-Log 9.1
Dia-Log is een Diabetes Daily Log Manager programma dat volgt en evalueert de dagelijkse insuline-inname en het bloedglucosegehalte (in mg / dL eenheden of mmol / L-eenheden).
 
0

Shareware
Diving Log (PPC) 4.0
De Pocket PC-versie kan worden gesynchroniseerd met de desktop versie van Diving Log.
 
0

Shareware
EagleFiler 1.5.3
Ordenen, zoeken en archiveren uw e-mail, webpagina's, bestanden en diverse stukjes informatie.
 
0

Shareware
ExecuteIt! Pro 1.1.2
Met ExecuteIt! Pro kunt u starten en stoppen tijdsafhankelijkheid elk programma, script of bestand, die wordt geassocieerd met een Windows-toepassing. Dit betekent, wordt een programma gestart en afgesloten door een gebruiker bepaalde tijd.
 
0

Shareware
ExecuteIt! Server 1.3.1
Met ExecuteIt! Server, kunt u starten en stoppen tijdsafhankelijkheid elk programma, script of bestand, die wordt geassocieerd met een Windows-toepassing. Dit betekent, wordt een programma gestart en afgesloten door een gebruiker bepaalde tijd.
 
0

Shareware
ExploreAccess 1.4.8
Gebruikt om een ​​MS Access-database te analyseren en een lijst van producten die zijn statistieken en details van de inhoud.
 
0

Shareware
Fasta 1.0.1.23
Fasta is een klein programma wat is ontworpen om u te laten snel veelgebruikte programma's, documenten, enz.
 
0

Freeware
Flash Wallpaper (Corporate License) 1.01
Een flash behang is de beste manier om rijke media-inhoud te leveren aan rechtsaf de gebruiker bureaublad.
 
0

Shareware
Flugbuch für Psion v5.0
FlightLog, beschikbaar in het Engels, Duits en Frans, biedt prive-piloten met een eenvoudig te gebruiken elektronische middelen voor de berekening van vlieguren overdag en 's nachts.
 
0

Shareware
FutureWare Personal HypertensionTracker 4.0.0.2
De Futureware Persoonlijke HypertensionTracker applicatie voor de PC en Palm houdt een geschiedenis van het dagelijks bloeddrukmetingen, die worden weergegeven in een reeks van gekleurde staafdiagrammen, die kan worden afgedrukt in tabelvorm, dat kan.
 
0

Shareware
HangMan for Medical Personnel 9.1
Leuk en vriendelijk te nemen op de traditionele beul woord spel met een woord bank van medische woorden.
 
0

Shareware
HangMan for Windows 9.1
HangMan voor Windows woord gissen spel. Kenmerken omvatten 4 niveaus van het spel, geluid, animatie en een menselijk skelet als de beul. Het programma bevat een bank van 500 woorden en een spel tracker dat percentage van de wedstrijden gewonnen vs
 
0

Shareware
Heilsteine Repertorium 1.0
Mit dem Heilsteine ​​Repertorium finden Sie einfach und schnell Alle wesentlichen Informationen zu den wichtigsten Heil-und Edelstenen.
 
0

Shareware
HTMLLabel for Windows Forms 1.01
De HTMLLabel controle van Gobicode brengt de kracht van HTML om. NET Windows Forms. Ontworpen om de standaard label te vervangen, de HTMLLabel ontleedt de inhoud van zijn tekst veld, de verwerking van HTML-tags en het aanpassen van de inhoud daarvan.
 
0

Shareware
J4L-Barcode Vision for .NET 2.0
. NET barcodelezer pakket voor barcode herkenning. De bibliotheek kan lezen (scan) barcodes in beelden. Het ondersteunt code128, EAN128, EAN8, EAN13, UPCA, UPCE, Code39, Interleaved215, Datamatrix en PDF417. De barcodes kan elke oriëntatie,
 
0

Shareware
JA-Assistant 0.9.9.9
JA-assistent is een software-onafhankelijk van de JA-Tennis waardoor de administratieve medewerkers, of de rechters scheidsrechters zich aan informatie van de spelers te controleren op het moment van hun aankomst, de wedstrijden beginnen, de scores.
 
0

Freeware