Diversen software downloaden

Desktop Fun 1.0
Hou je van grappen of aan anderen gek Dan, is dit programma voor you.Choose deskop effect - het zal in de preview window.Button Start worden getoond - lanceert effect in fullscreen mode.Button Wallpaper - zet nieuwe wallpapers met ingang
 
4

Freeware
Home Data Keeper 11.2
Dit programma al onze home-gerelateerde functies. Er zijn meer dan 35 functies binnen dit programma om u te helpen track informatie met betrekking tot uw huis, auto, enz. Enter en de display informatie over familieleden, huizen, voertuigen, en nog
 
4

Shareware
LDS Home Information 11.2
LDS Home Informatie is een multi-module huishouden database programma met meer dan 45 verschillende functies.
 
4

Shareware
Auto Maintenance Plus 9.6
Auto Maintenance Plus moet kapitaliseren de PLUS. U krijgt een database om uw auto kosten voor onderhoud en reparaties evenals een aparte tabel naar de lijst oorspronkelijke kostprijs, verzekering, en het in licentie geven van informatie over al uw
 
4

Shareware
Clock Analog 2.1
Dit programma geeft de huidige tijd in een groot gemakkelijk leesbaar display. Dit programma is perfect voor mensen die het nog moeilijk krijgen om de tijd lezen display op de pc en liever een analoog beeldscherm.
 
4

Shareware
Pr-desktop protect privacy 2.3.01
Prdesktop: beter dan een virtuele desktop managers die stelt u in staat om vensters snel te verbergen en uw scherm te beschermen tegen nieuwsgierige ogen.
 
4

Shareware
Fresh Desktop 3.00
Fresh Desktop is een handig hulpprogramma waarmee je enorme verzamelingen van wallpapers voor je desktop beheren met gemak.
 
4

Shareware
Christmas 3D screensaver Pro 3.7
Dit geweldige 3D screensaver zal u helpen de magie van de feestdagen voelen. Je vindt jezelf in een rustige winter bos met een paar huisjes rond verspreid. Alles is bedekt met sneeuw en het lijkt alsof de natuur wacht op een wonder te gebeuren. Een
 
4

Shareware
Labels And Cards Pro 1.8.8
Etiketten en Cards Pro - Premier algemene etikettering programma dat u voorziet van een compleet label, barcode en mailinglijst vermogen.
 
4

Commercieel
South Park Desktop Buddy 1.0
South Park Desktop Buddy gebruikt tekenfilm South Park karakters weergegeven op het bureaublad.
 
4

Freeware
Concise Oxford English Dictionary 4.17
 De Concise Oxford Engels Woordenboek is waarschijnlijk de meest bekende van de kleinere Oxford woordenboeken.
 
4

Shareware
Sport Tables 2.0
Sport Tables 2.0 is een software voor het beheer van sporttoernooien. Het kan nuttig zijn voor het bijhouden van de resultaten en statistieken van de nationale / internationale competities, wereld / continentale bekers, en andere toernooien. Zoals je
 
4

Shareware
Animation & Dance 4.50
Animatie & Dance presenteert een selectie van klassieke danspassen als computer-geanimeerde videoclips. Naast de stap combinaties van Standaard en Latin dansen populaire dansen zoals Salsa en Tango Argentino zal worden ingevoerd.
 
4

Shareware
StatTrak for Soccer 1.1
StatTrak voor Soccer software is een complete statistieken programma met vele opties toch heel gemakkelijk te gebruiken.
 
4

Demonstratie
EURO 2008 Manager 1.2
Met de EURO 2008 Manager van de resultaten en de voortgang van het Europees Kampioenschap 2008 kan worden georganiseerd in een oogopslag.
 
4

Freeware
Beauty Studio - Make Up Styler 4 4.0
Make Up Styler 4 is het goed bewonderd make-up applicatie die is speciaal bedoeld voor de groep van meisjes en jongens die meer in de richting mode zijn bedoeld en willen altijd een aantal nieuwe trends proberen.
 
4

Demonstratie
AVCWare iPod to iPod/PC/iTunes Transfer 2.1.43.1119
AVCWare iPod op de iPod / computer / iTunes Transfer kan niet alleen uw iPod / iPhone muziek / video / afspeellijst / foto's transfer terug naar de PC, maar ...
 
4

Shareware
MuvUnder Cover: The Album Art Sleuth 1.8.0.0
 Nu kunt u dagelijks de perfecte cover artwork voor elk album met handige software applicatie MuvUnder Cover.
 
4

Shareware
PDF To MP3 Converter Software 7.0
MP3's maken van PDF's.
 
4

Shareware
Multi-Instrument Full Package 3.2
Multi-instrument is een krachtige multi-functionele virtuele instrument software. Het ondersteunt een verscheidenheid aan hardware, variërend van geluidskaarten om eigen ADC & DAC hardware zoals NI DAQmx kaarten. Functies omvat: (1) Oscilloscoop:
 
4

Shareware