Diversen software downloaden

Point Patrol 1.0
Point Patrol is een complete online gedrag modificatie programma waarmee u op te zetten en te beheren van een puntensysteem en beloningen voor mensen van alle leeftijden.
 
0

Shareware
Pumpkin Jack - Animated Wallpaper 5.07
Welkom op de "Pumpkin Jack" - Animated Desktop Wallpaper bestellen pagina.
 
0

Shareware
PushSaver 2.1
PushSaver kunt u standaard screensaver te starten of alle geopende vensters gewoon op bewegende muisaanwijzer naar de opgegeven hoek van het scherm te minimaliseren ...
 
0

Shareware
QuranTrans 2.0
Meerdere vertaalsoftware de Heilige Koran met commentaar van Abdullah Yusuf Ali.Translation opgenomen zijn die van Arberry, Shakir en Yusuf Ali. Kenmerken omvatten eenvoudige navigatie tussen de vertalingen, snel vers bevinding en actuele Index.
 
0

Freeware
RC-Pilot für Psion v1.0
RC-Pilot, verkrijgbaar in het Engels, Duits en Frans, biedt RC piloten met een eenvoudig te gebruiken elektronische middelen voor de berekening van vlieguren.
 
0

Shareware
Rifle Target: Rifle Shooting Database 2.5
Rifle Doel: Rifle Shooting Database door enfilade Studios is de eerste oplossing voor coaching en het uitzetten van een schietwedstrijd team van de 21e eeuw.
 
0

Shareware
Run-Log 9.1
Run-Log is een Runner's Daily Log Manager die u toelaat om te volgen en evalueren van uw dagelijkse gang afstand en tijd.
 
0

Shareware
SAGITTARIUS HOROSCOPE 2010
De meest nauwkeurige Jaarhoroscoop voor Sagittarius, van de meest gerespecteerde en getalenteerde Astrologen IN DE WERELD.
 
0

Shareware
Salsa Timing Gone Wild
Als je een begin Salsa danser en hebben problemen met het vinden van de beat van de muziek, is dit programma voor jou.
 
0

Shareware
SCORPIO HOROSCOPE 2010
De meest nauwkeurige Jaarhoroscoop voor Scorpio, van de meest gerespecteerde en getalenteerde Astrologen IN DE WERELD.
 
0

Shareware
SecureMe Component 1.0
Voorkom het gedoe van de uitvoering van een gebruiker management systeem in uw toepassing, SecureMe biedt rolgebaseerde beveiliging van uw.
 
0

Shareware
Security One 1.4
We denken dat je moet onder de indruk van de Veiligheidsraad One bescherming System.
 
0

Shareware
ShutDown Int. Version 1.5
Met ShutDown is het mogelijk om af te sluiten Windows snelle en veiligheid, met slechts een muisklik.
 
0

Shareware
Simple32 Gold Special Edition Latest
Simple32 Gold Special Edition is een programma geschreven speciaal voor de SCS PTC-II serie controllers.
 
0

Shareware
SimulationExams.com A+ Essentials Tests 2.0
A + Certificering wordt aangeboden door CompTIA organisatie. Om te kwalificeren voor de A +-certificering, een noodzaak om zowel A + Essentials en A + praktische examens af te leggen. SimulationExams.com A + Essentials prep testen hebben de volgende
 
0

Shareware
SimulationExams.com A+ Practical Tests 2.0
A + Certificering wordt aangeboden door CompTIA organisatie. Om te kwalificeren voor de A +-certificering, een noodzaak om zowel A + Essentials en A + praktische examens af te leggen. SimulationExams.com A + Essentials prep tests hebben de volgende
 
0

Shareware
SimulationExams Network+ practice tests 2.0
Over CompTIA (r) Network + Certification: Examen onderwerpen zijn: Kennis van Networking Technologies, Lagen, TCP / IP, Kennis van Networking Practices, installeren, Ondersteuning en probleemoplossing netwerken, met inbegrip Ehternet 10BaseT,.
 
0

Shareware
Sleep Blaster 1.1.1
Ooit wilde kon je gewoon schreeuwen tegen je wekker, en het zou uit te schakelen? Bereiken over het bed niet te veel energie te gebruiken in de ochtend? We horen. Wakker worden moet een eenvoudiger proces, nietwaar? Nu is. Sleep Blaster is de wekker
 
0

Shareware
SmartPoints 1.00
Eenvoudig beheer van de tijd die uw kinderen op de computer op een leuke en educatieve manier.
 
0

Shareware
SMSC client .NET 5.0.156
SMSC-client. NET bibliotheek is een verzameling van componenten die eenvoudige uitvoering van de communicatie tussen applicaties op maat en messaging-infrastructuur van mobiele netwerken. De bibliotheek bestaat uit vier. NET beheerd componenten, elk
 
0

Shareware