Diversen software downloaden

SpaceScene screensaver 1.0
High-realistische 3D-weergave van de Mercurius, Venus, Aarde, Maan, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto met sterren en sterrenbeelden op de achtergrond.
 
0

Shareware
Spring at the Desktop 1.0
Lente op de Desktop, je bureaublad te verbeteren met mooie, ontspannen, bries vol prachtige bloemen.
 
0

Shareware
Spring Stream - Animated Wallpaper 5.07
Welkom bij de Spring Stream - Bewegende beelden bestellen pagina! __________________________ Wat u moet weten over het bestellen van Elefun achtergronden en screensavers: Veilige betalingsinformatie is verzekerd door RegNow - een van de meest
 
0

Shareware
Spring Time - animated Wallpaper 5.07
Welkom bij de Spring Time - Animated Wallpaper bestellen pagina! __________________________ Wat u moet weten over het bestellen van Elefun achtergronden en screensavers: Veilige betalingsinformatie is verzekerd door RegNow - een van de meest
 
0

Shareware
StrideWare 4.2.0
StrideWare - Software voor hardlopers en wandelaars. Een krachtige, eenvoudig te gebruiken hardlopen en wandelen dagboek en trainingsprogramma log die bijhoudt afstand, tijd, snelheid, calorieverbruik, informatie over gezondheid en nog veel meer.
 
0

Shareware
Summer at the Desktop 1.0
Zomer op de desktop, desktop versiering software, brengt bewegende wolken op je bureaublad.
 
0

Shareware
sunmoo10.exe v1.0
Bekijk Sun & Moon passeren op je bureaublad. Let op de Zon en de Maan zoals je kunt zien in de lucht. Wanneer de Zon / Maan stijgt, zult u merken dat een klein icoontje van de Zon / Maan komt aan de linkerkant van de taakbalk, precies waar je de
 
0

Shareware
TablEdit Tablature Editor 2.50 (Windows) 2.50
TablEdit is een programma voor het maken, bewerken, printen en te luisteren naar tablatuur en bladmuziek (standaard notatie) voor gitaar en andere fretten, snaarinstrumenten.
 
0

Shareware
TablEdit Tablature Editor 2.60 (Macintosh) 2.60
TablEdit is een programma voor het maken, bewerken, printen en te luisteren naar tablatuur en bladmuziek (standaard notatie) voor gitaar en andere fretten, snaarinstrumenten.
 
0

Shareware
Talking Headlines Alarm Clock 1.0b
De Talking Headline News Alarm Clock (THAC) is een intelligente productiviteit steun voor MS / Windows die je wakker door daadwerkelijk het spreken van de huidige nieuws met de stem van uw computer, het inschakelen van de verlichting of het spelen.
 
0

Shareware
Taskbar Shuffle 2.5
Taskbar Shuffle is een klein en eenvoudig programma, dat er een handige nieuwe functionaliteit toevoegt aan de Windows-taakbalk - het stelt u in de taakbalk knoppen te herschikken door simpelweg te slepen ze rond.
 
0

Freeware
TempLAB 1.0.0
Niet een echte lab, maar zeker een handig temperatuur conversie tool. Dit kleine instrument zal gelijktijdig tonen Celsius, Fahrenheit en Kelvin graden met een druk op de slider.
 
0

Shareware
Tenebril Uninstaller Special Offer
Belangrijkste kenmerken: Hiermee kunt u grondig verwijderen van software die je niet meer wilt, zonder achterlating van rommel op uw computer.
 
0

Shareware
Text Capture Library Site License
Tekst Capture Library is een krachtig, maar eenvoudig te gebruiken tekst vast te leggen COM-onderdeel met vele mogelijkheden: 1.
 
0

Shareware
The Old Masters - Johannes Vermeer Screensaver 4.6
In tegenstelling tot een keer wat velen denken, werd Johannes Vermeer aangekondigd in zijn leven als een volleerd artiest en in hoog aanzien als zodanig.
 
0

Shareware
The Psychic Development Studio 9.1
Iedereen is in staat om psychische waarneming. Ja, iedereen! Toch hebben de meesten van ons nog niet ontwikkeld onze paranormale gaven. Als u ooit gewenst dat u zou kunnen aanboren psychische inzicht en reiken dan de dagelijkse wereld, dan is The
 
0

Shareware
TheSageâ 1.0.6
TheSage Engels woordenboek en thesaurus is een compleet woordenboek en een veelzijdig thesaurus van het Engels.
 
0

Freeware
Things was iGTD 1.4.5.7
iGTD helpt je je leven organiseren door contexten. Organiseer uw leven door projecten. Sleep uw bestanden of browser links naar iGTD. Synchroniseer uw taken met uw mobiele telefoon of PDA. Voeg nieuwe taken via de menubalk submenu. Zoek snel uw
 
0

Shareware
Ticketing 4 Schools 3.0
Ticketing 4 Scholen software kunt u digitale tickets te verkopen aan de leerlingen met behulp van hun collegekaart en een barcode scanner.
 
0

Shareware
TikTokToDo 2.11.1.9
TikTokToDo (tm) is een eenvoudig te multi-countdown timer en het proces die weinig in de weg van computer vaardigheden te gebruiken.
 
0

Shareware