Diversen software downloaden

ERDAS Desktop 2011 11.0.5
ERDAS creëert geospatiale zakelijke systemen die onze aarde data omzetten in bedrijfsinformatie, waardoor individuen, bedrijven en overheidsinstanties om snel toegang te krijgen, te beheren, te verwerken en te delen die informatie vanaf elke locatie.
 
0

Freeware
eTIMER40 4.1.0.2
eTIMER40 is een software applicatie die tijden en maatregelen track and field sportevenement en oefeningen. eTimer is beschikbaar voor Windows 2000/XP. eTIMER40 werken met ofwel een toetsenbord / muis of een draadloze RF-ontvanger die wordt aan
 
0

Freeware
Examine2D 7.016
Examine2D is een zeer snelle tweedimensionale indirecte grens elementen programma voor het berekenen van spanningen en verplaatsingen rond ondergrondse en bovengrondse opgravingen in de rock.
 
0

Freeware
EyeStrain Care 1.4
Om de computer vermoeide ogen, vermoeidheid en hoofdpijn te voorkomen dat de EyeStrainCare programma kan blokkeren van de computer en u eraan herinneren om regelmatig rust te nemen.
 
0

Shareware
Ezicontour 1.0.9
Ezicontour is een geïntegreerd Windows gebaseerde programma dat is ontworpen voor de behoeften van iedereen die moet produceren contour plannen en / of eenvoudige kaarten.
 
0

Shareware
FastCalXP 2.0.1736
FastCalXP een software * kunt u een 10-punts doen op en neer kalibratie in minder dan 3 minuten, zoals het afdrukken van een kalibratiecertificaat.
 
0

Shareware
FastTEST Professional 2.3
FastTEST is een programma dat draait op een enkele PC. Als u een web-based systeem dat toegankelijk is vanaf elke locatie, kunt u overwegen FastTEST Web, een uitgebreide internet-gebaseerd systeem voor item banking, proefopstelling, online of
 
0

Shareware
FBProfilesMagic 1.0.1.6
Laten we eerst een aantal vragen stellen: 1. Heeft u honderden of duizenden Facebook-vrienden? 2. Vindt u een aantal van hen makkelijk? 3. Wilt u een eenvoudige manier om je vrienden de contactgegevens van de lijst?
 
0

Shareware
Filfre 0.988
Filfre is een programma voor het afspelen van interactieve fictie verhalen, ook wel bekend als text adventures.
 
0

Freeware
Fish 'in Time 2.1
Fish 'in Time is een krachtige en nauwkeurige vissen hulpmiddel is toch heel duidelijk en eenvoudig te gebruiken en vereist weinig input van de gebruiker.
 
0

Shareware
FSGenesis Israel Base Terrain Mesh for FSX 1.0
Terwijl het terrein dat de schepen out-of-the-box met FSX is veel-verbeterd ten opzichte van eerdere versies, de nieuw-enhanced terrein motor laat nog vacante functies te vullen.
 
0

Freeware
Fuel Injector Calculator 1.1
Fuel Injector Calculator is een motor specificaties rekenmachine voor Windows. Het belangrijkste gebruik voor deze toepassing is om de juiste grootte van een elektronische injector te vinden voor uw voertuig. Om tot deze conclusie, moet het programma
 
0

Shareware
G600 Trainer 1.2
De G600 Trainer bundelt de GDU 620 en GNS 400W/500W trainers in een uniform, luchtvaart navigatiesysteem. De G600 lancering applicatie initieert de uitvoering en stelt de communicatie tussen de twee trainers. De GDU 620 Trainer verkrijgt naviga
 
0

Freeware
GeneMire 1.0
GeneMire is een klein, makkelijk te gebruiken software tool met een vriendelijke interface die u helpt uw ​​monitor te controleren op fouten in zijn kleurstelling.
 
0

Freeware
HDX Monitor for XenDesktop 1.2.0
De HDX is een instrument om de werking van XenDesktop's HDX stapel waaronder de nieuwste HDX MediaStream voor Flash en HDX RealTime functies te valideren.
 
0

Freeware
Home Dec Sampler 1.02
Met een assortiment van projecten van tshirt valletjes, kunt u gebruik maken van de standaard maten die bij uw programma, of geef uw eigen aangepaste formaat.
 
0

Demonstratie
Hotel Reception Desk 2.8
Hotel Receptie maakt het leven gemakkelijk voor hoteliers waardoor u kostbare tijd om te doen wat je goed in bent -. Kijk na uw gasten Hotel management software ontworpen door een hotelhouder voor hoteliers vol met eigenschappen die nu het gebr
 
0

Shareware
HPP-22 1.0
De HPP-22 stelt u in staat om uw Hitec radio apparatuur aan te sluiten op uw pc, kunt u de firmware te upgraden in geselecteerde Hitec radio's en ontvangers, een instelling aan te passen en zelfs downloaden telemetrie gegevens van het vliegtuig.
 
0

Freeware
HydroBox 2.45.0.2
Extreme gebruiksgemak, draagbaarheid, en kostenefficiëntie maken dit apparaat de perfecte keuze voor ondiep water hydrografie.
 
0

Freeware
Hyper-Utility2 3.1
Deze Updater updates HS-V2 versie 2.0, Ver3.0 en Ver3.1a-i in HS-V2 Ver.3.1k. Dit updateprogramma bevat de volgende. (A) Raw file converter EX voor FinePix S3 Pro / S2 Pro / S20 Pro / S9600 / S9100 / S9500 / S9000 / S7000 / S6500fd /
 
0

Freeware