Diversen software downloaden

mySB 2.0.3 - release
mySB is software die u toelaat om dynamisch aanpassen van uw computer knop Start. De Start-knop is een van de meest gebruikte tools in Windows??, Dus waarom niet pas het naar eigen wens? U kunt uw Start-knop door het gebruik van "Thema's".
 
0

Shareware
AquaticBar 1.1.0.51
AquaticBar is een kleine maar mooie applicatie die een onderwater golf effect produceert terwijl u de muis over de taakbalk van Windows.
 
0

Shareware
AveSoft Personal E Book Library 5.2
Dit is een gratis maar zeer nuttig stukje software. Nu een dag e-boek is een veel voorkomend geval en in minder dan 5 jaar is dit zo gewoon als papieren boeken. Maar soms heel moeilijk om ze te beheren. Ze zijn nu het ontwikkelen van een software die
 
0

Freeware
Lambda Gas Calculator Pro 1.0
Lambda is een nauwkeurige manier om de lucht / brandstof verhouding, op basis van uitlaatgassen metingen van CO, CO2, O2, en HC te berekenen.
 
0

Freeware
Personal Records 2.0
Persoonlijke Records is een software die wordt gebruikt voor het bijhouden van prestaties die je doet.
 
0

Freeware
PNMD 2.1
Dit programma zal u helpen met het opzetten van uw netwerk HD's netwerkconfiguratie en snelkoppelingen maken voor het beheer van en de toegang tot op het bureaublad van uw PC.
 
0

Freeware
Poland Theme Pack 1.0
Polen Theme Pack is een windows thema decoratie voor uw Windows. Als u wilt dat Polen geest op uw bureaublad, dan is dit het thema verpakking moet je het installeren. Niet alleen zal je gloednieuwe wallpapers, maar je krijgt specifieke geluiden voor
 
0

Freeware
SourceGear Vault Server 5.1.2
Vault integreert strak Version Control, Work Item tracking en meer?? waardoor u de context om te weten wie wat deed, wanneer en waarom. Omvat de Vault server, de client, en de admin tool. Voer deze installer alleen op de server machine. Naadloos
 
0

Shareware
BEIKS Dreams Dictionary for BlackBerry 5.5
De mogelijkheid om uw dromen uit te leggen is een krachtig hulpmiddel. Bij het analyseren van je dromen kun je leren over uw diepe geheimen en verborgen gevoelens. Niemand is een betere expert in het interpreteren van je dromen dan jezelf.Deze
 
0

Shareware
SiteLite Ballistic Targeting System 1.0.3.1
De SiteLite Ballistic Targeting System (BTS) software werkt met elke laser boresighter, maar is speciaal ontworpen voor SiteLite laser boresighters.
 
0

Freeware
Extended Search for Google Desktop 1.0.2
Uitgebreid zoeken voor Google Desktop is een zoek-protocol applicatie die Google Desktop gebruikt als een back-end en integreert in Windows Vista SP1.
 
0

Freeware
MEDICAL RECARE 0.01
Het heeft een gemakkelijk op de ogen interface en zeer eenvoudig te gebruiken en understand.
 
0

Shareware
MultiFiler 1.0.1
MultiFiler is een applicatie te hernoemen, verplaatsen of kopiëren een aantal bestanden, zoals die gevonden worden in een digitale camera.
 
0

Freeware
Vent-Axia Fan Selector 1.0.25
Vent-Axia, leiders in HEVAC technologie, heeft een nieuwe Fan Selector Programma (FSP) tot essentiële technische informatie over het bedrijf te bieden.
 
0

Freeware
Concerto Screensaver
Concerto is een vorm van digital signage, die in wezen is een mooie term voor het gebruik van digitale schermen, zoals televisies, om bepaalde berichten te zenden over evenementen, services en andere opmerkelijke items.
 
0

Freeware
OBD II logger 1.1
OBD-II is het protocol dat gebruikt wordt door alle auto's gebouwd na 1996. Als u wilt dat uw PC of laptop om een ​​deel van de gegevens van de "Computer" in uw auto te lezen dan moet je een soort van OBD naar RS-232-interface. Er
 
0

Freeware
SiteHound for FireFox 2.0
SiteHound is een werkbalk voor Microsoft Internet Explorer en Mozilla Firefox die je waarschuwt als je op het punt om een ​​potentieel gevaarlijke website te gaan.
 
0

Freeware
autofollowscript 5.1
Autofollowscript is een programma speciaal ontworpen voor mensen die gebruik maken van Twitter.
 
0

Shareware
LifeTools 1.0.0001
Life Tools kunt u al uw favoriete bestanden, mappen en websites te openen met een klik vanuit uw Systray.
 
0

Demonstratie
Oscail 4.2.3
Oscail is een besturingsprogramma dat handige geautomatiseerde toegang biedt tot alle van de kristallografie, moleculaire modellering en visualisatie software.
 
0

Freeware