Diversen software downloaden

Shearwater Desktop 2.2.8
Shearwater Desktop koppelingen uw desktop computer naar uw duikcomputer. Hiermee kunt u downloaden en beheren van uw duik logs en ook de duikcomputer firmware.Through gestage R & D investeringen bij te werken, Shearwater Research Inc maakt
 
0

Freeware
Simplicity Studio 1.08
Eenvoud Studio is de innovatieve oplossing die u helpt om altijd de meest recente documentatie, voorbeelden, firmware en software beschikbaar met slechts een klik.
 
0

Freeware
TrayIconsOK 1.1
Het systeemvak (in het kort: systray, tegenwoordig ook wel systeemvak) is het pictogram strook bevindt zich normaal in de buurt van de rechterkant van de taakbalk, naast de klok.
 
0

Shareware
USB Stress Ball 1.0
Dit is niet uw gewone stressbal. Moderne technologie heeft ons een slimme stress bal die kunnen bestrijden moderne spanningen. Deze USB stress reliever kan verpulveren elke geüploade foto, vernietigen documenten, zelfs wist vervelende e-mails je zou
 
0

Freeware
7Log 3.7
7Log is een eenvoudig te gebruiken, maar toch zeer krachtig programma waarmee u de login-scherm achtergrond van uw Windows 7.
 
0

Freeware
Bastian 2.3
BASTIAN is de software om lucht-en geluidsoverdracht te berekenen tussen de kamers in gebouwen en in de lucht geluidsoverdracht van de buitenkant.
 
0

Shareware
CursorAttention 1.4
CursorAttention is een gratis Windows-programma dat een hoogtepunt, potlood of aanwijzer op de plaats van de pen wordt weergegeven.
 
0

Freeware
DreamPath Storyteller 1.2.1.2
DreamPath Storyteller is een virtuele bibliotheek die u toelaat om te lezen en samen te boeken.
 
0

Freeware
SelectFx 6g 6.9.7.0
Stel je de meest realistische, nauwkeurige, en spectaculaire crashes tijdens de vlucht-Sim 2002 en 2004.
 
0

Freeware
Zune Elements Theme Pack 1.0
Zune Elements Theme Pack bevat vele bronnen voor desktop maatwerk. Als je een grote fan van Microsoft en Zune vervolgens dit pakket zal uw leven gelukkig.Deze Windows 7 thema's kunnen alleen worden gebruikt in Windows 7 Home Premium,
 
0

Freeware
CleverKeys 2.0
Met CleverKeys voor Windows kunt u woorden opzoeken vanuit bijna elke toepassing, zoals Microsoft Word, webbrowsers en e-mailprogramma's.
 
0

Freeware
Cyclic1D 1.2
Cyclische 1D is een op internet gebaseerde niet-lineaire eindige elementen programma voor de uitvoering van een-dimensionale plaats versterking en vloeibaar maken van simulaties (voor zowel niveau-als licht geneigd sites).
 
0

Freeware
GeoSatSignal 7.2.2.996
GeoSatSignal is een ontwikkeling van mijn SatSignal programma, ontworpen om geostationaire satelliet gegevens te verwerken.
 
0

Shareware
Lexibar Slovenian 1.3
Lexibar is een kleine werkbalk die een snelle toegang tot speciale tekens niet altijd beschikbaar op uw toetsenbord geeft.
 
0

Freeware
LogOnce Toolbar 1.7
LogOnce is een groep van producten, waardoor u de mogelijkheid om eenvoudig beheren van al uw internet accounts.
 
0

Freeware
M3Mag 1.0.0.1
M3Mag is een toepassing die u kunt gebruiken om te downloaden, lezen, van nieuwe informatie over de M3 Technologies producten te vinden.
 
0

Freeware
Magic Tomato 1.0
Denk aan de Magic 8 Ball, waar u gevraagd er een vraag en draaide hem ondersteboven voor het antwoord.
 
0

Freeware
Mekar 07MK Series 2.2
Dit is een software voor 07MK series.The 07MK serie met kanalen ventilator colis worden op grote schaal gebruikt in kantoren, appartementen, grote en kleine winkels en zijn ideale oplossing voor installatie boven valse ceilings.Since ze zijn
 
0

Freeware
PlainPaste 1.0
Plainpaste is een betrouwbare tool die u toelaat om te kopiëren-plakken twee keer zo snel.
 
0

Freeware
Soccer Playbook 010 10.0
Voetbal is een van de meest populaire teamsporten in de wereld als gevolg van de relatieve eenvoud.
 
0

Shareware