Diversen software downloaden

LiquidView 1.11.11.1111
Vloeistof Kleur kalibreren visueel LCD beeldschermen voor uw omgeving. Visuele kalibratie betekent dat u het scherm te kalibreren niet, in de fabriek of de computer op te slaan, maar in uw kantoor of thuis waar u met behulp van het display.
 
0

Shareware
OldBar 1.1.0
OldBar is een geweldig hulpmiddel voor ramen en een beetje vervanging voor een oude functionaliteit van Windows die is verwijderd sinds Windows 7.
 
0

Freeware
pcSwipe 1.0.7
De pcSwipe intelligente magneetstrip kaartlezer is een kosteneffectieve en efficiënte oplossing voor klanten die willen profiteren van hun bestaande basis van magneetstrip kaart-dragende personeel.
 
0

Freeware
Reloaders Reference 9.3
Het doel was om een ​​enkele verwijzing dat alle publiek beschikbare gegevens voor metalen cartridge herladen van gedocumenteerde bronnen bevat produceren.
 
0

Freeware
SignalMap 1.9.0.5
SignalMap beschrijving: Import een of meer GFF-bestanden. Er zijn geen grootte beperkingen anders dan het beschikbare geheugen in uw computer. Visualiseer sporen van gegevens geordend in deelvensters en tracks. Zie gemakkelijk piek correlaties tussen
 
0

Shareware
SimBust Calendar Manager 1.5.1
SimBust Kalender Manager is een eenvoudig maar toch, robuust toepassing die u toelaat om snel toevoegen, bewerken, bekijken en ordenen agenda-evenementen en dingen-To-Do-items.
 
0

Shareware
Crysis Screensaver
Crysis Screensaver is een zeer mooie screensaver voor desktop laten zien in de computer inactief is video van de zelfde naam van een computerspel.
 
0

Freeware
DV-Trend Analysis Program 1.0.0.8
Als u hebt vastgesteld uw dieren met Holstein Association USA, zal de DairyVision Trendanalyse ProgramTM kunt u uw veestapel fokprogramma te evalueren in de afgelopen 10 jaar en vind je verbeterpunten die u kan helpen om eventuele veranderingen die.
 
0

Freeware
MediaDB 1.5.1
De MediaDB is een programma voor het bijhouden van uw boeken, dvd's en bordspellen.
 
0

Freeware
Random Airport Generator 2.0
Dit programma selecteert een willekeurig vliegveld en geeft deze weer in het programma.
 
0

Freeware
Soccer Data Collection 1.0
STATS is marktleider in de wereldwijde voetbal dekking, die de meest prestigieuze voetbalcompetities uit Zuid-Amerika naar Azië.
 
0

Demonstratie
Southern Methodist University B-Line 3.0
Southern Methodist University B-Line is een desktop-pakket met daarin een screensaver en vele andere kantoorfuncties.
 
0

Freeware
Whisky Catalog 1.0.5
Robuuste database-engine (Firebird) Eenvoudig en makkelijk te UI Veel informatie velden Krachtige sorteren begrijpen, groeperen en zoekmogelijkheden Aanpasbare zoeken op het web cursor boven de afbeelding om een ​​full size voorbeeld.
 
0

Freeware
XDX Selector Lite 1.3
Als u nodig hebt om een ​​systeem te configureren met Xstream? maar u weten niet zeker welke maat ventiel te gebruiken, of misschien moet je weten hoe je een gewapende stellen instelling of bepalen welke Mysticool Blauw ventiel te
 
0

Freeware
adobe style icons PACK -
Adobe stijliconen PACK zal u toelaten om een ??frisse nieuwe look te brengen aan uw geïnstalleerde applicaties door het aanpassen van hen met nieuwe pictogrammen.
 
0

Freeware
Align Icons 1.0
Lijn Icons is Windows contextmenu naast die u toelaat om iconen te passen aan de manier waarop u dat wilt. Dit programma kan zeer nuttig zijn voor het doel van de schijf mastering en voor allen die om liefde in de hun mappen.
 
0

Shareware
AnyFlickr 1.4.2
AnyFlickr kunt u genieten van Flickr op het bureaublad.
 
0

Freeware
CapTime 1.46
CapTime is een klein programma dat de titel van het actieve venster als u wilt veranderen.
 
0

Freeware
DCS Calculator 3.7.1
DCS Calculator is uitstekend alternatief voor Windows standaard calculator. Het biedt meer functies en elke werking en resultaten op lint. Kan transparant op druk op de knop. Voer van commentaar op elke begonnen calculator om de berekening te
 
0

Shareware
Eyeballs 3.2
Oogappels is een leuke Mac OS X-programma dat geeft je een set van oogbollen in uw menubalk of op het bureaublad.
 
0

Shareware