Diversen software downloaden

How to Repair BKF File 5.4
De meeste van de tijd, gebruikers geest komt die vraag als hoe om BKF bestand te repareren.
 
0

Shareware
LaLL -
Lall is voor het maken van een set van bestanden en programma's. U kunt, maak bijvoorbeeld een set zoals "Business" of "Programmeren A", en daarmee start veel apps en bestanden in een keer. (U kunt dit soort dingen via
 
0

Freeware
ProjectX 1.04
Dit is een klein hulpprogramma dat u helpt om de tijd voor projecten bij te houden tijdens de vergadering in de voorkant van de computer.
 
0

Freeware
Robodeskbar 0.1
Uitschuifbare Desktopbar aanpassing van organisatie naar uw bureaublad. Trek de gewenste snelkoppelingen, bestanden of mappen op de bar. Als je geen behoefte aan de bar in het moment, gewoon laten verdwijnen. U kunt ook verbergen Desktop-Iconen.
 
0

Shareware
SafeFile 2.1.2
Het beveiligen van uw bestanden is nog nooit zo makkelijk geweest op Mac OS X. Gebruik SafeFile om een ??Virtual Safe te openen door het creëren van een wachtwoord, en dan gewoon slepen en neerzetten gevoelige bestanden in die Safe. Alleen u kunt
 
0

Shareware
ShadiSoft Speak 1.8.87
 Spreken maakt gebruik van de ingebouwde Microsoft spraak-engine en geanimeerde karakters om documenten te lezen hardop aan u.
 
0

Shareware
Tag Log 0.2.4
Taglog biedt een elektronische werkmap, een combinatie van logging van de tijd aan projecten met het bijhouden van een gedetailleerde dagboek van wat je eigenlijk doet.
 
0

Freeware
Teddy! 1.0
Teddy! is een geweldige software.
 
0

Freeware
WickedOrange - WindowOnTop 0.1
Een hulpmiddel om snel te maken vensters boven op andere vensters. Een mooi voorbeeld zou zijn wanneer u DamnNFO Viewer geopend en je moet blijven heen en weer schakelen naar elk stukje van die seriële kopiëren! Gewoon een grap, piraterij software is
 
0

Shareware
Xteddy 2.0
Als u liever om het programma weer te geven een beeld van uw eigen teddybeer, of degene die je willen dat je had, is het niet zo moeilijk.
 
0

Freeware
Alerts icons pack 4 -
Alert's Icons Pack 3 is een prachtig icoon bibliotheek die 160 iconen in PNG-formaat bevat voor u om uit te kiezen.160 pictogrammen in verpakking (PNG-formaat met alpha-kanaal).(160 ikon w paczce) (formaat PNG z Kana? Em alfa).
 
0

Freeware
Alerts icons pack 1 -
Waarschuwingen Icons Pack is een unieke verzameling van originele creaties die u zal toelaten om een ??frisse nieuwe look te geven aan uw computer met meer dan 100 iconen om uit te kiezen.
 
0

Freeware
BigBen (Mac) 2.0.5
Stel je hebt een vriend op vakantie in een afgelegen deel van de wereld en u wilt de juiste tijd weten om hem te roepen: prima.
 
0

Shareware
BullsEye Pro 1.5
Een unieke desktop applicatie te vinden, volgen en beheren Webbased informatie, op een permanente basis, met behulp van SMART
 
0

Demonstratie
CalendarCenter 5.7
CalendarCenter is een Multi-agenda tool. Deze app stelt u in staat om snel te zien welke agenda's voor elke maand en het jaar. Deze versie heeft drie kalender in een venster tegelijk.
 
0

Freeware
Extension Country Flag Icon for Windows -
7 meer land Flag Icons die verkregen bij 256? 256, 128? 128, 64?? 64, 48?? 48, 32? 32, 16?? 16 pixels en formaat zijn png, ico en icns.
 
0

Commercieel
Freaky Font Viewer 1.6.3
Freaky Font Viewer is een software applicatie waarmee u voorbeelden van lettertypen bekijken op uw computer.
 
0

Freeware
Harry Potter Object Icon -
Harry Potter Object Icon Pack bevat 8 hoge kwaliteit iconen als PNG en ICO formaten. Dit arrangement is inclusief: Bezem, Drinkbeker uit, Drinkbeker op, Hat, Kaart, Uil, Hersenpan, Snitch Pictogrammen.
 
0

Freeware
iCards 0.21
Elke kaart Nou, bijna elke kaart. Iedere Magic: The Gathering kaart behalve Portal en promotionele kaarten zijn avaialble voor het zoeken en filteren. En als je goed kijkt - we hebben ondersteuning toegevoegd voor andere cardsets Nu. Hoe cool zijn
 
0

Freeware
ILoveU 1.0
Iloveu is een eenvoudige applicatie die een probleem voor u op te lossen wordt weergegeven.
 
0

Freeware