Diversen software downloaden

Message Scroller 1.0
Gewoon een simpel klein programma om een ??bericht te rollen over het scherm, handig als je wilt dat iemand een bericht achter te laten in uw afwezigheid.
 
0

Freeware
myBase GDS Plugin 1.0b5
Installeer deze plugin om MyBase. NYF bestanden geïndexeerd door Google Desktop zoeken in te schakelen.
 
0

Freeware
Newpen 1.4
Newpen ons in staat stellen om het scherm te gebruiken als graffiti gebied in plaats van zeefdruk.
 
0

Freeware
No.1 1.0
No1 is een eenvoudige rekenkundige oefeningen van de geest. Maak het resultaat van uitdrukkingen "1" door verandering van de operators "+, -??, '. Die exploitanten kunnen worden gewijzigd door te klikken op.Bij voorbeeld?? 2 +7 +9
 
0

Freeware
Online Media channels 1.0.0.1
Bekijk films, online tv-kanalen en luisteren naar verschillende online radiozenders.
 
0

Freeware
QuickApps 2.0.1
Voor veel Macs die niet merk-spanking nieuwe, zal Spotlight vaak gewoon weigeren om een .
 
0

Shareware
Rili 2.1
Rili is een zeer eenvoudige, kleine kalender.U kunt het ontwerp zoals je wilt, en het zal de dekking automatisch veranderen, dus het zal nooit lastig vallen. Rili is net genoeg om de kalender te controleren.
 
0

Freeware
Shedko Badges 1.5
Stel je een programma, dat voor altijd zal veranderen uw begrip pictogrammen op het bureaublad.
 
0

Freeware
Shortcut Bar 1.3.0.0
De beste en snelste Application Launcher Rond It's Like Speed ??Dial voor de programma's en bestanden die u het de hele tijd Nu kunt u het schoonmaken van uw bureaublad. Sleep bestanden naar de Werkbalk om een ??link naar dat bestand of
 
0

Shareware
SoCal 0.5
Gratis! (Je bent ook vrij om te doneren!) Dingen gedaan te krijgen van de natuurlijke, unbloated, unobstrusive manier met SoCal. SoCal wordt aangedreven door CalendarStore Apple kader, wat betekent dat het gebruik van dezelfde database als iCal met
 
0

Freeware
Sri Lanka Natational Identity Card 1.0
Geniet van de Sri Lanka National Identity Card!
 
0

Freeware
SS Mortgage Calculator 2.0
Zoek uit hoeveel je nodig hebt om elke maand op te slaan, en waar het gaat elke maand. De nieuwe versie bevat een opslaan en laden functie. Volledige versie bespaart meerdere sets van gegevens en geeft gedetailleerde resultaten.
 
0

Freeware
ToolbarIcons 1.0
Toolbar Icon Set is professioneel ontworpen om uw producten meer Modern en aantrekkelijk.
 
0

Shareware
Welcome to Hell 2.0 Firefox Theme 1
Happy Halloween, Nicky's wereld producties 'Welcome tot 2,0 Hell' Firefox-thema huid door kleine Nicky. Een eenvoudige mod van de standaard Firefox 3 theme.
 
0

Freeware
anyPaper 1.4
anyPaper is een front-end voor WallpaperSetter, kunt u kiezen voor de grootte van het scherm, de achtergrondkleur, beeldpositie, wallpapersetter. Heeft 5 standen, fullScreen, normaal, Tegels, aangepaste, op maat gemaakt.
 
0

Freeware
AppAway 1.0
AppAway wordt je scherm applicaties, terwijl ze op de achtergrond draaien. AppAway kunt u de AppAway pictogram slepen naar de software die u wilt verbergen. Het doet er niet veel makkelijker dan dat! Later kunt u met de rechtermuisknop op het
 
0

Freeware
BigFoot 2.2
Bigfoot is een Mac OS X "desktop critter" die u voorziet van eindeloos entertainment, in de vorm van een paar voeten.
 
0

Shareware
BootBot 2.0
Een verbeterde versie van het Windows stilgelegd scherm waarmee u de computer afsluit en herstart uw computer in een specifieke versie van Windows.
 
0

Freeware
CalcIT 1.2 Beta 1
Basis lay-out Calcit is gemakkelijk af te lezen met grote, bijpassende kleur knoppen en mode indicatoren voor graden / radialen / Verlopen en Decimaal / hex / binaire modes.
 
0

Freeware
CriptoPlus 1.1
CriptoPlus is een zeer eenvoudig behandeld programma dat het ontstaan ??en de lezing van encripted berichten op basis door middel van een veranderbare encriptation volgens zes verschillende sleutels mogelijk maakt.
 
0

Freeware