Diversen software downloaden

Alerter 1.1
Deze toepassing is zeer specifiek zijn in wat het doet. Het moet worden uitgevoerd met een command line door een toepassing zoals een fax / voicemail manager, dan zal het pop-up een lijst met gebeurtenissen en strobe het toetsenbord LED's. Het
 
0

Freeware
AsideBar 4.1.3
Deze sidebar-achtige applicatie gemaakt om het toezicht op en de weergave van de belasting van de CPU (multi-core ondersteuning), RAM en HDD.
 
0

Freeware
BuilderBlinds 1.1
Builderblinds is een krachtige huid-creatie programma dat gebruikers in staat stelt om het ontwerp van hun GUI look voor Windows 98/NT/2000/Me.
 
0

Shareware
Desktop Maintainer 1.00
Deze houdt uw pictogrammen op het bureaublad in orde, voortdurend ramen op het idee om posities op te veranderen krijgt, zoals de groep ze samen ook al heb je niet het te instrueren, misschien heb je veranderde resolutie en zij gingen.
 
0

Freeware
DIMIN OSD 0.3
Deze kleine app toont aangepaste berichten op het scherm. Het bevat twee geïntegreerde modi om te laten zien volume en tijd, check out schermafdruk voorzien.
 
0

Freeware
Dream Scroller 1.0
Dit programma is ontworpen om een ??aantal tekstitems scrollen in een verplaatsbare en aanpasbaar venster op uw bureaublad, in een horizontale of verticale richting. U kunt het lettertype, de tekstkleur (voor elk bericht afzonderlijk),
 
0

Freeware
Eyes Balls 1.0
Ogen Ballen zal een paar ogen op je bureaublad dat je elke Mouse Move zullen volgen.
 
0

Freeware
FolderFix XP 2.2.1.0
FolderFix XP - Fix Shell Folder Icons.
 
0

Freeware
GW Proph-Mes Skill Icon Set -
GW profetie-Mes Ervaring Icon Set zal u toelaten om uw pictogrammen op het bureaublad aan te passen met verse nieuwe uit deze prachtige collectie.
 
0

Freeware
Hide Windows Freeware Edition 1.3
Het programma Hide Windows Freeware Uitgave is een klein hulpprogramma ontworpen om Hide programma's Windows, en het runnen van het op de achtergrond, onzichtbaar modus wanneer het programma wordt uitgevoerd, maar op het bureaublad kun je het.
 
0

Freeware
iCal-Alarmist 1.3
iCal-alarmerende stelt elke vorm van alarm voor elke gebeurtenis in een gekozen EDITEERBARE kalender naast eventuele andere alarmen die u al hebt ingesteld.
 
0

Shareware
iWorkBoard Beta
LIJSTENLijst Uw Project Ideeën of stappen om een ??probleem op te lossen ... GRATIS SCHRIJVENGratis Writing Tool - Je kunt overal tekenen GOOGLE ITGoogle is je vriend. Enkel venster te clusteren tabbladen die leidt tot onproductieve websites
 
0

Freeware
Jotted 1.0
Noteerde is een gadget applicatie die u toelaat om te gebruiken virtuele kleverige's dat u kunt openen vanaf uw bureaublad.
 
0

Freeware
JP IconX 1.2.2.0
Iconx is een klein shell-extensie voor uw Windows-bureaublad, waarmee u toewijzen van individuele pictogrammen voor alle toepassingen, documenten mappen en schijven.
 
0

Freeware
LiteShell 0.9.3
LiteShell is een kleine, ultra-snelle Shell voor Windows, ontworpen voor trage pc's.
 
0

Freeware
My Drive Icon 1.0
Nu u snel en gemakkelijk de pictogrammen op uw schijven te veranderen met behulp van handige software My Drive Icon.
 
0

Freeware
OculusPlus -
Merkt u vlekken, drijvers en lichtflitsen? Mogelijk ondervindt u de waarschuwingssignalen van een oogziekte die kan leiden tot blindheid. Oplossing OculusPlus kunt u uw gezichtsvermogen controleren thuis. U kunt een van de drie beschikbare testen:
 
0

Freeware
Open Subfolder for Mac OS X 10.4 1.0.6
Open Submap is een contextueel menu extensie voor Mac OS en Windows die de mogelijkheid om een .
 
0

Shareware
Pin Windows 1.1
Pin Windows is een klein hulpprogramma om "pin" windows dus blijven ze op de top van alle andere vensters op het bureaublad.
 
0

Shareware
SideBar 2.1
Helpt bij het organiseren en schoonmaken van uw bureaublad.Bewaar al uw favoriete programma's op een plek met gemakkelijke toegang.Met Sidebar, krijg je een frisse nieuwe zoek-scherm.
 
0

Commercieel