Diversen software downloaden

StandaloneStack 2.0.5
Als u ObjectDock of RocketDock, zeker u de stapel docklet weten uit Matonga.Now, als je het niet?? T wil geen Dock en gewoon gebruik maken van de taakbalk, kunt u stack uitzicht too.Just krijgen StandaloneStack, Maak een snelkoppeling met de goede
 
0

Freeware
SysIcon 2.0.2603.40277
SysIcon is een tool die u toelaat om te veranderen de meeste van de Windows-shell Pictogrammen.
 
0

Freeware
TealMagnify 2.73
Sla uw gezichtsvermogen met TealMagnify, een steeds klaar vergrootglas die werkt met vrijwel elk programma.
 
0

Shareware
Timecode Calculator 1.0
Timecode Calculator is de software om te baseren operaties op video timings uit te voeren.
 
0

Freeware
Valentines Lingerie Love Gift 1.0
Deze hete Leopard-ready iconen zijn er zeker van om u of uw Valentine's Eye te vangen.
 
0

Demonstratie
VCF to PST Conversion Tool 3.7
Converteer meerdere VCF-bestanden naar PST (MS Outlook 2010, 2007, 2003, 2002, 2000, 97) is nu eenvoudig met behulp van SoftSpire VCF aan PST Conversion Tool v-3.
 
0

Shareware
WeatherCal 1.0 Build 24
WeatherCal presenteert de meest recente beschikbare weersomstandigheden en voorspellingen (maximaal vijf dagen van te voren??) Voor de gewenste locaties, zoals de hele dag duren in iCal. U?? Ll altijd op de hoogte van de voorspelde weer ruim op tijd!
 
0

Demonstratie
Cooxie Toolbar 1.2.03
De Cooxie Toolbar onthult wat Internet Explorer heeft opgenomen over online activiteiten en helpt de privacy te beschermen bij het surfen op het internet.
 
0

Freeware
PS3 Theme Creator 2.0
PS3 Theme Creator software is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor het bekijken, creëren, genereren PS3 Thema's in realtime.
 
0

Freeware
FIBA LiveStats 7.3.0.15
De tool bevat alle facetten van het basketbal administratie zoals concurrentie beheer (schema's, uitslagen en standen) en ledenbestand (clubs, spelers, coaches en scheidsrechters).
 
0

Demonstratie
SkyFonts 3.0.0.1
SkyFonts is een lichtgewicht, gepatenteerde hulpprogramma waarmee u moeiteloos desktop fonts installeren en synchroniseer ze op maximaal vijf van uw apparaten.
 
0

Freeware
FirstStop WebSearch 5.0.3.39
Ongelooflijk snelle desktop software die meerdere zoekmachines en websites doorzoekt tegelijkertijd voor een meer uitgebreide internet ervaring.
 
0

Demonstratie
EarthPaint 1.3.1
EarthPaint is een schilderij en tekening tool voor Google Earth. EarthPaint kan de gebruiker vrije hand tekeningen te maken en te publiceren als Google Earth grondoverlays. EarthPaint gesynchroniseerd zijn mening met die van Google Earth, en toont
 
0

Freeware
Chandamama Alerts 1.0
Chandamama Alerts is een geweldige applicatie die je helpt om te worden bijgewerkt met de nieuwe gebeurtenissen bij Chandamama website.
 
0

Freeware
Azotix Active Organizer 2.3.6
Actieve Organisator is de opdrachtgever voor het werken met Google Calendar en Google Contacts.…
 
0

Shareware
Microsoft Ink Desktop for Windows Vista 2.0
Als u een Tablet PC, zult u van het gebruik Ink Desktop. Het is alsof je een draagbare dry-erase board op uw scherm de hele tijd. Wanneer u wilt, kunt u noteren een telefoonnummer, routebeschrijving of topprioriteiten voor de dag. En, voor extra fun
 
0

Freeware
SiteHound for Internet Explorer 2.0
SiteHound is een toolbar voor Microsoft Internet Explorer en Mozilla Firefox, die je waarschuwt als je op het punt om een .
 
0

Freeware
TeleScreen Server 1.1
Tele Screen maakt iPhone / iPod Touch om het volledige bureaublad van een pc op afstand te bekijken in real-time.
 
0

Freeware
Stellarium Plugin Bundle 0.0.1
Stellarium is een gratis open source planetarium voor je computer. Het toont een realistische lucht in 3D, net als wat je ziet met het blote oog, verrekijker of een telescope.It wordt gebruikt in planetarium projectors. Stel gewoon uw coördinaten en
 
0

Demonstratie
Bengali Indic Input 2 1.1.2
Indic Ingang 2 Bengali is een tool die gebruikers een handige manier van het invoeren van tekst in de Indiase talen met behulp van het Engels QWERTY keyboard.
 
0

Freeware