Diversen software downloaden

HMS800C Compiler 3.1.003
Een 'C' compiler voor alle Abov's 800 kern MCU.It is voorzien van IDE (Integrated Development Environment). Zodat u kunt beheren en samenstellen codes als een project. 'Asm / Linker' is een combinatie van asmbler en linker voor 800 kern MCU.It is
 
0

Freeware
INOUSync 1.0.18
INOU Sync is een software om ritgegevens (route-informatie plus uw rit foto's en video's opgenomen door INOU) downloaden naar de pc en upload deze naar de website -.
 
0

Freeware
Lugdulo'V 0.6.2
Lugdulo'V is een nette kleine applicatie ontworpen om u te helpen een fiets snel terug te vinden in uw stad, met behulp van kaart en geolocalisation technologie.
 
0

Freeware
PIKO Plan 2.0
PIKO Plan 2.0 van KOSTAL Solar Electric is ontworpen om de bestaande Excel-gebaseerde programma te vervangen en vereenvoudiging van de aanleg van inverters voor installateurs. Het helpt u een elektrisch plan voor bijna elke variabele te configureren
 
0

Freeware
Clavis Sinica 5.0
Deze eenvoudig te gebruiken programma helpt u Chinees door het ontsluiten van de betekenis en de structuur van de Chinese karakters in de teksten die u wilt lezen te leren.
 
0

Shareware
Steve Pavlina Templates for The Journal 1.0
De Steve Pavlina Templates Voor The Journal zijn 20 aangepaste journaling oefeningen gebaseerd op materiaal uit StevePavlina.
 
0

Shareware
Transcription Desktop 5.1.0.10
Vianeta Transcriptie Desktop geeft transcriptie organisaties de mogelijkheid om centraal te beheren een aantal secretaresses vanaf een pc, terwijl aanpasbare routing-functies helpen om de workflow te stroomlijnen en te verbeteren.
 
0

Freeware
EZITREE Plus 12.05.0029
EZITREE is een computerprogramma dat is ontwikkeld in Australië in de afgelopen 20 jaar voor gebruik door familie historici die willen dat hun computer om meer dan alleen de basis informatie over hun familie te slaan.
 
0

Shareware
NoICE for MSP430 9.2.1.1921
Noice is een debugger voor microprocessors. Met een minimum aan middelen op het doelsysteem, Noice biedt u de meeste functies van een In Circuit Emulator - maar met No ICE (en zeer weinig geld). Noice Voor MSP430, met ondersteuning voor JTAG,
 
0

Freeware
OT2 1.1
OT2 is een bonsai verzameling management software voor * nix-systemen en ramen, het helpt u om uw bomen, uw potten en uw pictures.
 
0

Freeware
Informatik xPrint 4.22
Informatik XPrint zet elk afdrukbaar document, in single-pagina of meerdere pagina's TIFF of PDF, of andere veel voorkomende grafische formaten.
 
0

Shareware
InterGate 9.3.6
Intergate App Blocker beschermt uw organisatie tegen wettelijke aansprakelijkheid, schending van het auteursrecht, malware en bandbreedte verspilling door het blokkeren van de toegang tot toepassingen zoals: - eDonkey, Emule, Kademlia-BitTorrent,.
 
0

Shareware
Calculus Victus 2.0.3.1
Calculus Victus 'is een een geavanceerde dieet tool, ontworpen om u te helpen het optimale dieet met minimale impact op de diversiteit en kwaliteit van het voedsel dat je kunt eten volgen.
 
0

Shareware
DiVent Application 2.5
Het berekenen van programma DiVent is een speciale software is toegewezen aan de problemen op te lossen met het ontwerpen en het berekenen.
 
0

Freeware
WinJudge 1.0.0
Beproefde, betrouwbare technologie, nu landelijk beschikbaar voor vee en paarden oordelen wedstrijden.
 
0

Shareware
SoftPLC.Runtime 11.3
SoftPLC runtime - een programma te worden geïnstalleerd om het proces station. Het leest de verzamelde toepassing en controleert het proces. Op hetzelfde moment, het werkt als een data server voor andere delen van de system.To integreren gegevens van
 
0

Freeware
CROSS REF 2.0
CROSS REF software - WordPress en Moveable Type plugins waarmee blogartikel auteurs om metadata CrossRef's met behulp van volledige of gedeeltelijke citaten zoeken en vervolgens de opgemaakte en DOI-linked citaat in hun blog posting, samen met munten.
 
0

Freeware
SkiTime 1.5
SkiTime versie is vrijgegeven. Momenteel is het programma ondersteunt de Alge S3, S4 Alge, Alge Comet, Alge TdC8000, Alge TdC8001 en Alge Timy timers. Kenmerken omvatten: - Gemakkelijk in dialoogvensters voor ras informatie en racers - Import en
 
0

Freeware
uController Service 1.4.2
ucontroller is een applicatie ontworpen om u om de controle van uw torrents remotely.
 
0

Freeware
Sudoku XL-Solver 1.0
Sudoku is een 9x9 raster. In de krant elke dag, kunnen zij 20-30% van de 81 getallen in het rooster invullen. Je doel is in de resterende cijfers in te vullen. Elke rij, kolom en 3x3 subgrid moet elk van de cijfers bevatten van 1 tot en met 9, zonder
 
0

Freeware