Diversen software downloaden

246T Audio Recorder 1.0
Dit gratis programma kunt u naar audio van de Uniden BC246T (en Uniden SC230) scanner op voorwaarde dat u de scanner via de bijgeleverde kabel en een audiokabel lopende vorm het Scanners koptelefoon aansluiting aan de microfoon op uw computer is.
 
0

Freeware
DailyPonder 1.5
Dagelijkse Nadenken is een oefenprogramma voor uw computer.Each dag zal starten wanneer u de computer aanzet en presenteren u een vraag ter overweging voor het feestprogramma bevat ook een stop. Oefening die u kunt instellen om pop-up regelmatig en
 
0

Freeware
Go4SIp 4.0.0.3
Go4SIp is een van de toonaangevende VoIP (Voice over Internet Protocol)-service provider.
 
0

Freeware
TRF.Collection 4.0
TRF - Tandem Repeats Finder Een tandem repeat in DNA is twee of meer aangrenzende, benaderende exemplaren van een patroon van nucleotiden.
 
0

Freeware
Custom Field Manager 1.1
SmartScan Custom Manager Field programma maakt rechtstreeks verbinding met uw QuickBooks bedrijf bestand voor toegang tot de klant en product aangepast veld informatie.
 
0

Freeware
STEVA Volleyball DVD 2.5.0
Steva Volleybal is eenvoudig te leren, eenvoudig te gebruiken en biedt alle functionaliteit volleybal coaches.
 
0

Shareware
Kybtec Calendar Professional 1.2
Het beheren van uw data op deze zeer aantrekkelijke Desktop Calendar.Kybtec Kalender is een top ontworpen grafische kalender met een zeer krachtige afspraak boek.In hoge mate aanpasbaar. Veel ontwerpen zijn omvat. Volledige flinke.Krijg je niet
 
0

Shareware