Diversen software downloaden

Double Happy 2.0
Double Happy is een sociaal Tennis Doubles event organizer. Het maakt het eenvoudig en zelfs leuk, om sociale dubbelspel evenementen voor tennis of sport of activiteit gespeeld met partners uitvoeren. Double Happy rechtverkrijgenden, ronde door
 
3

Shareware
Personal Trainer 8.75
Personal Trainer is ontworpen om uw Personal Trainer geworden - een grafische software voor het bijhouden van een gedetailleerd logboek van je trainingen en voor het creëren van een gepersonaliseerde schema.
 
3

Shareware
Mobile City Tour 1.1
Stadswandelingen voor grote metropolen. Deze applicatie bevat kaarten, foto's en toeristische trekpleisters voor elk punt langs de route.
 
3

Shareware
Hunters Notebook 2.05
High-performance database technologie, tijdbesparende data-entry snelkoppelingen en 55 verschillende combinaties verslag zal helpen neem je jachtseizoen naar het volgende niveau.
 
3

Shareware
BuckSpy Advanced with Mapping 2.1
Door het combineren van de informatie van uw jacht dagboek, het weer en maan informatie, uw parcours camera, en nu een interactieve Luchtfoto,
 
3

Demonstratie
DIN Setup for Bindings 2008
Dit programma berekent de juiste DIN instelling voor uw alpine slalom skibindingen. Voordat yo uitvoeren van dit programma moet u beschikken over de volgende feiten: Uw lichaamsgewicht in kg Uw lichaamslengte in cm Uw leeftijd Uw slalom boot enige
 
3

Demonstratie
All About Sports Vista Gadget 1.1
Deze Vista Sidebar gadget displays laatste sportnieuws. De gadget levert automatisch het nieuws voor uw taal en regio.
 
3

Shareware
Holiday Smiley Collection for PostSmile 5.1
 u kunt animeren uw vakantiegroeten met de collectie van deze smiley voor PostSmile omdat, het breidt ook standaard beeldcollectie van het Masterra PostSmile programma dat is een moeder programma voor de Holiday Smiley Collection.
 
3

Freeware
Add Audio To Video Software 7.0
Nu kunt u gemakkelijk plaats de audio in uw video-bestanden met behulp van deze software.
 
3

Shareware
Automatic Desktop Background Change Software 7.0
Nu heb je niet nodig om de achtergrond van uw bureaublad handmatig wijzigen, omdat de handige software Automatische Desktop Background Change doet dit automatisch voor u.
 
3

Shareware
Beauty Studio - Style Advisor 4 4.0
 Style Advisor 4 is het tweede product van de Beauty Studio 4 lijn. Het is uw perfecte adviseur en complete beauty studio aan huis. Waar u een compleet nieuwe stijl kunt vinden van 500 + stijlen voor verschillende gelegenheden bestaan ??elk uit een
 
3

Demonstratie
Guitar-Online Tuner 2.1.0.3
 De mandoline, ukelele, viool, banjo, basgitaar is in staat te laten zien naam en numerieke waarden van de toonhoogte / frequentie mee samen met haar plaats op de notenbalk.
 
3

Shareware
Fake Progress Bar 1.2
Een Fake Progress Bar voor je desktop. Ooit wilde de computer om te kijken druk dus dat je iets anders doen? Misschien wel de krant lezen? Staar in de ruimte? Kenmerken omvatten volledig aanpasbaar titels, iconen, knop, snelheid en de voortgang
 
3

Freeware
PrDesktop-hide window boss key 3.5.2.727
 PRDesktop is een alles-in-een boss key tool die direct zal betrekking hebben op uw huidige activiteit met behulp van een enkele toets of muis snelkoppeling.
 
3

Freeware
Live Christmas Tree 1.3
Als u houdt van knipperende lampjes, elfjes of kerstbomen spullen in en rond uw huis zodra het seizoen van Kerstmis u nadert ...
 
3

Freeware
iT Library Clinic 1.0
 ITunes-bibliotheek en tag editor kunt u tag inhoud en bestand locaties van bestanden in de iTunes-bibliotheek XML backup-bestand worden getoond bewerken en manipuleren. U kunt verschillende bibliotheken maken en degene die je wilt laden.
 
3

Shareware
Music Duplicate Remover 6.0
 Muziek Duplicate Remover wordt gebruikt voor het scannen van uw audio-collectie en voor het vinden van duplicaten die kostbare schijfruimte innemen.
 
3

Shareware
Love II Smiley Collection for PostSmile 5.4
 Liefde II Smiley Collection voor PostSmile is een geweldige grafische collectie met de Masterra bericht Smile programma om je gevoelens te uiten.
 
3

Freeware
Magic Smiley Collection for PostSmile 5.1
 PostSmil is een spannende hulpprogramma dat uw e-mailberichten en web-forum postings mysterieus en raadselachtig maakt.
 
3

Freeware
Mint Online TV 2.2
 U kunt nu kijken naar meer dan 1000 online tv-kanalen op uw computer met Mint Online TV-software voor 100% gratis.
 
3

Freeware