Diversen software downloaden

bbLean (x64bit) 1.17.1
Nieuwe Blackbox voor Windows generatie Inclusief * bbKeys - instelbare sneltoetsen * bbLeanBar - een fluxbox stijl taakbalk * bbLeanSkin - window villen * bbSlit - een side-(boven-onder-) bar voor andere plugins * bbIconBox - pictogrammen in de doos.
 
3

Freeware
Bell-metronome
Bell-metronoom is een handige, eenvoudige virtuele metronoom ontworpen om eruit als een echte, elektronische metronoom. Het is zeer makkelijk te gebruiken, tempo veranderen, bel en druk op start.
 
3

Freeware
Big Stretch Reminder 1.7
Big Stretch is een gratis eenvoudige herinnering tool die de gebruiker vraagt ​​om regelmatige pauzes en helpt voorkomen dat de symptomen van RSI.
 
3

Freeware
Boxoft Duplicate File Finder 1.3
Boxoft Duplicate File Finder is een eenvoudige, razendsnelle desktop tool waarmee u snel zoeken alle dubbele of vergelijkbare bestanden in een map en de submappen.
 
3

Shareware
Boxoft Duplicate Music Finder 1.1
Boxoft Duplicate Music Finder is een eenvoudige, bliksemsnelle MP3 vergelijking gereedschap en audio-bestanden vergelijking tool waarmee je dubbele audio-bestanden te vinden en deze sorteren op welke manier je maar wilt.
 
3

Shareware
Comic Collector Live 1.4.0.0
Comic Collector Live is een gratis open source software voor het organiseren en het kopen van uw comic book collectie.
 
3

Freeware
Desk Topmost 1.00
Wij gebruiken meestal de sneltoets "Win + D" of druk op de "Bureaublad weergeven" knop in de balk Snel starten naar het bureaublad te openen, maar helaas het is niet erg handig: Als je wilt houden 20 + programma's die op.
 
3

Freeware
Dont Panic 1.4.0 Build 535
Ditto is een uitbreiding op de standaard Windows klembord. Het bespaart elk item op het klembord geplaatst zodat u toegang tot een van deze items op een later tijdstip. Ditto kun je berichten opslaan even welk type van informatie die kan worden
 
3

Freeware
Filtered Noise Generator 1.11
De gefilterde Noise Generator (TTG) kan ruis signalen en toepassen van verschillende frequentie filters op hen in real time.
 
3

Trialware
Fire Guitar Tuner 1.0
Fire Guitar Tuner stemt je gitaar in enkele seconden. Deze tuner stemt maakt het makkelijk om te spelen in perfecte toonhoogte de hele tijd en elimineert eventuele noodzaak om die dure microfoon tuners kopen in de muziekwinkel. Speel een noot, en
 
3

Freeware
Format USB Or Flash Drive Software 7.0
Deze software biedt een oplossing voor gebruikers die snel willen formatteren meerdere USB-of flash-drives.
 
3

Shareware
FreeStar Free Blu-ray Ripper 1.0.1
Freestar Gratis Blu-ray Ripper Freeware is de beste software voor rip Blu-ray-video's (M2TS-formaat) naar High-Definition formaten (H.
 
3

Freeware
GIF to LED Animation Screensaver Maker V1.2
Freeware tool kunt u GIF-animaties om te zetten in virtuele LED-animatie screensavers.
 
3

Freeware
iDeduper 2.3
iDeduper is software te vinden en dubbele nummers te verwijderen van iTunes sneller (iTunes dupliceren remover gratis te proberen).
 
3

Shareware
Internet Marketing Blueprint 1.0
Een stap-voor-stap handleiding voor het krijgen van onbeperkte website van het verkeer met behulp van artikel marketing, social bookmarking, blogging, video marketing, forum marketing en zoekmachine optimalisatie.
 
3

Freeware
JA-Tennis 1.13.2.0
Freeware om te helpen een Tennis toernooi voor clubs en scheidsrechter te beheren. Automatische trekking maken, overeenkomen met plannen. Teken en af ​​te drukken. Andere sporten worden ondersteund. Volledig op maat.
 
3

Freeware
Kart Data 2000 3.0
Kart Gegevens 2000 is een klein freeware programma dat berekent verschillende kart chassis instellingen, inclusief overbrengingsverhouding, track snelheid en hoek gewichten op basis van de informatie die u opgeeft.
 
3

Freeware
LMMS (Linux MultiMedia Studio) x64 0.4.12
LiverSegm is ontwikkeld met het verwerken van lever beelden in gedachten. Deze software implementeert een in te stellen op basis variatierekening aanpak van die vorm priors en uiterlijk modellen opgenomen. Het maakt gebruik van ITK Snap als
 
3

Freeware
Logo Inserter v1.00
Stelt een zelfstandige hulpprogramma dat uw persoonlijke logo en informatie ingebed heeft.
 
3

Shareware
Lookup Assistant 2.5.165.149
Lookup Assistant biedt gratis toegang tot een online opzoeken van bron-en desktop-search door een enkele klik in vrijwel elke toepassing.
 
3

Freeware