Diversen software downloaden

Automobile Tracker 7.5
U moet een effectieve methode hebben om uw voortuig te controleren, en Automobile Tracker geeft je een eenvoudige maar krachtige manier om dit te doen.
 
2186

Shareware
Daily Planner Plus 8.2
Als u wilt uitblinken in de inspanningen die u nastreeft, kunt u georganiseerd zijn niet voor lief nemen.
 
1869

Shareware
Desktop Publisher Pro 2.2.1
Het Desktop Publisher Pro programma wordt gebruikt voor het leveren van de krachtige desktop publiceren oplossingen die bepaalde gebruikers nodig hebben om concepten om te zetten in communicatie van professionele kwaliteit.
 
1697

Commercieel
BootSkin 1.00
 - Een hulpprogramma voor het snel en eenvoudig veranderen van een beeld, dat wordt weergegeven wanneer Windows XP wordt opgestart, voor een van de vier distributives. Echter, niemand voorkomt het downloaden van vele andere beelden ...
 
1604

Freeware
K-Lite Mega Codec Pack 9.9.5
De K-Lite Mega Codec Pack is een gratis software bundel die de K-Lite Codec Pack Full en Real Alternative omvat.
 
1467

Freeware
Creative Design ChartMaker 1.2.0
Of u nu een doorgewinterde ontwerper of een beginner, Creative Design chartmaker zal u helpen om verschillende soorten grafieken, waaronder die van crotchet, patchwork, breien, kralen, ruitjespapier, en kruissteek ontwerpen.
 
1047

Shareware
Chinese Zodiac Theme Pack 1.0
Chinese Zodiac Theme Pack Is een volledig pakket om artistieke thema's voor Win7 met weinig alert klanken en tekens te maken. Deze kan worden gebruikt op Windows 7 professional, premium, enterprise of Ultimate Edition.
 
925

Freeware
DM-100 Utility 2.1.0.2
U kunt de handige software utility DM-100 gebruiken voor volgende doeleinden: voor het uploaden van aangepaste meters; voor het bijwerken van de sensor tabel van uw PC naar uw DM-100/200 universele OLED gauge; voor het uploaden van aangepaste.
 
914

Freeware
Infiniti Theme Pack 1.0
U kunt het uiterlijk van uw systeem veranderen door gebruik te maken van Infiniti Theme Pack, compatibel met Windows 7 Home Premium, Professional, Enterprise of Ultimate.
 
901

Freeware
Eye2eye Britain Panoramic 2.0
Eye2eye Panoramic is een compleet product zonder gebruikersbeoordelingen tijdslimiet of beperkende functies, met 32 panorama's en 285 foto's van 78 plaatsen heeft geselecteerd van Engelands mooiste graafschap Dorset, uit de volledige eye2eye.
 
894

Freeware
Radio Operations Center for Kantronics 3.96.07
U kunt de uitgebreide suite van exclusieve softwareoplossingen Radio Operations Center for Kantronics downloaden.
 
798

Freeware
Patriotic Scenic Reflections 4.0
U kunt uw bureaublad verfraaien met de mooie Patriotic Scenic Reflections screensaver die 73 mooie, ontroerende en memorabele Patriottische beelden van Amerika bevat.
 
795

Freeware
Fiberworks Silver 4204 4.2.0.4
U kunt de handige software Fiberworks Silver 4204 gebruiken bij het analyzeren van vezels want het combineert de Silver en Silver Plus in een programma.
 
784

Shareware
Gapminder World 0.0.6
U kunt de all-in-one softwaretool Gapminder World gebruiken voor het tonen van geanimeerde statistieken over volgende dingen op uw systeem: infrastructuur en gezondheid, inkomen per persoon, bevolking, geboorte, onderwijs, mondiale levensverwachting,.
 
748

Freeware
Scatt Shooter Training System 6.33
Je kunt de handige software Scatt Shooter Training System niet alleen gebruiken voor een efficiënte training, maar ook voor het analyseren van fotografie-resultaten.
 
732

Freeware
abylon LOGON-WALLPAPER-CHANGER 1.0
U kunt de handige software abylon LOGON-WALLPAPER-CHANGER gebruiken voor volgende doeleinden: voor het aanpassen van de achtergrond inlogscherm; voor het automatisch aanpassen van het beeld bij inloggen; voor het activeren van de schermbeveiliging in.
 
716

Shareware
Silicon Mirror & Kaleidoscope 4.25
U kunt uw bureaublad nu verfraaien met de mooie Silicon Mirror & Kaleidoscope screensaver die caleidoscopische beelden voor je desktop creëert met behulp van de Silicon Mirror.
 
636

Shareware
COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit 4.6.3
De all-in-one software COSMIC HC08/HCS08 Evaluation Kit is speciaal ontworpen om het complexe migratieproces tussen targets te vereenvoudigen.
 
625

Freeware
ASKlaver voor Windows 5.2
Begin jaren '90 is de DOS versie uitgebracht maar nu is het tijd voor de Windows versie.
 
607

Demonstratie
DesktopX 3.2
 Een programma om de interface en desktop volledig te veranderen en de instellingen naar je eigen behoeften en smaken aan te passen.
 
529

Shareware