Diversen software downloaden

Bzzz 2.3
Een spel dat een beroep doet op je muiskunde. Je bent een kikker die vliegen moet vangen (je zit daar dus wel om vliegen te vangen!). Met verschillende moeilijkheidslevels. Erg leuk. Dit is shareware, de eventuele beperkingen zijn ons niet bekend.
 
2

Demonstratie
Frozzics Revenge 1.0
De boze tovenaar Frozzic heeft alle van de Sky Koninkrijk magie vogels gevangen. De Sky Kingdom is vallen en het is aan jou om de vogels te bevrijden en de dag te redden. In deze logische puzzel spel moet je ongedaan Frozzic's nare spreuken behulp
 
2

Demonstratie
Krakout RE 1.3
Maak je klaar voor een nieuwe Arkanoid ervaring! Krakout RE een nieuwe dynamiek remake van klassieke Krakout spel dat was een enorme hit onder ZX-Spectrum, Commodore 64 en Amiga fans. U denkt misschien dat alles wat je krijgt is gewoon een gratis
 
2

Demonstratie
Log-a-Jog 3.4
Log-a-Jog is een geavanceerd hardlopers statistieken systeem dat de gelopen afstanden bijhoudt en analyze-gegevens produceert.
 
2

Demonstratie
Magnifying Glass 1.0
Het programma vergroot gedeelte van het scherm, gewezen door cursor.Magnification bereik: 1 x - 10 x.
 
2

Freeware
2D GForest Interactive Desktop 04 (Mac) 1.5
Het vierde lid van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
2

Freeware
JCVGantt Pro 1.5.1
Ontwikkelen Gantt-diagrammen op de snelheid van het denken. JCVGantt Pro plannen projecten r-a-p-i-d-l-y! Plan elk project professioneel in drie eenvoudige stappen - (1) Brainstorm taken (2) Geef Taakafhankelijkheden (3) Geef aan wie het werk zal
 
2

Shareware
World Time Anytime 1.0
Wereld Tijd Anytime is een coole wereld time software die u toelaat om te ontwerpen en aanpassen zoveel wereld klokken als u wilt worden getoond op uw Windows bureaublad.
 
2

Shareware
Wallpaper Cam 1.0.2
Reizen zonder te bewegen - op uw bureaublad. Wallpaper Cam laat u kiezen uw LIVE-desktop wallpaper van webcams over de hele wereld en zet ze om in LEVENDE bureaublad achtergrondafbeeldingen. Je wallpaper wordt constant bijgewerkt - je hebt een live
 
2

Shareware
Silver in Stall 1.5
Niet georganiseerd. Dan is dit gratis programma is gewoon recht voor je! Programma omvat un-install ... en het is FREE.Cut & Paste met Silver in Stall Markeer gewoon wat je wilt kopiëren, dan Ctrl C (toetsen) Ctrl V om te plakken. Gebruik Silver om
 
2

Freeware
Aloaha PDF Crypter 6.0.15
Helaas is de PDF-wachtwoorden kunnen worden verwijderd zeer eenvoudig, zelfs de eigenaar wachtwoord kan in een kwestie van seconden worden verwijderd zonder het te weten de wachtwoorden.
 
2

Shareware
Rapid Reminder 2004
RAPID REMINDER 2004-Zet uw PC aan en worden direct herinnerd aan uw afspraken, vergaderingen, Bills, Verjaardagen, Sport etc.
 
2

Shareware
Stardust Screen Saver Control 2003 3.0.0.65
Stardust Screen Saver Controle 2003 is een gratis taakbalk accessoire waarmee u starten en configureren van al uw screensavers.
 
2

Freeware
Stardust Wallpaper Control 2003 1.0.0.3
Stardust Wallpaper Controle 2003 is een gratis taakbalk accessoire waarmee u eenvoudig wijzigen en configureren van uw desktop wallpaper.
 
2

Freeware
Visual Importer 5.4.2.3
Nu kunt u laden 14347 Records A Second Met de Easy-To-Use Visual Importer ETL Als je regelmatig exporteert, transformeren en laden databasegegevens, Visual Importer ETL is ontworpen om u tijd te besparen.
 
2

Shareware
dtSearch Desktop with Spider 7.30
dtSearch Reviews * De meest krachtige document search tool op de markt - Wired Magazine * dtSearch .
 
2

Commercieel
Nos Atacan PalmOS 1.3
Nos Atacan analyseert snel uw waarnemingen op een ramp plaats en biedt een snelle, wetenschappelijke gok waarvan agenten van massavernietigingswapens zijn waarschijnlijk betrokken zijn.
 
2

Shareware
2D GForest Interactive Desktop 06 (Mac) 1.5
Het vijfde lid van de Ghost Forest familie (Mac) - een mooie inzameling van met de hand geschilderd, kind-veilige desktop achtergronden (nu interactief.
 
2

Freeware
Piano Sight Read 1.6
Piano Sight Lees helpt je gezicht lezen van uw piano notities op je Palm oefenen. Het toont een piano toetsenbord en een staf met nota's op, daagt je uit te tikken op de juiste toetsen. Als je altijd al wilde de piano te spelen, deze software
 
2

Demonstratie
DeltaCalendar 1.1.8
DeltaCalendar is een nette software welke toon een kalender op uw bureaublad. De manier waarop de kalender wordt weergegeven is volledig klantgericht, kunt u de kleur, lettertype, grootte, effecten, randen en marges te veranderen. U kunt ook memo's
 
2

Demonstratie